Ösztöndíj utalás (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Nekünk màr 14èn rajta volt, az utravalót!
Na ès mit mondott a pasi?
Az èn fiam se kapta meg a szeptemberi, október it, de a November it igen, ez azèrt volt, mert a krètàt fel törtèk, az adatokat újra kellett rögzíteni! Èn utana jàrtam ezèrt kapta meg a November it, azelôtt a bankszàmlaszàm nem volt rögzítve! Jàrj utànna az iskolàba, a krètàt nèzd meg hogy rögzítve van e a szàmla szàm! Èn írtam nekik emailt ès utànna nèztem ès vàlaszoltak hogy hamarosan Küldeni fogjàk, az elmaradott at is! Legyek türelemmel,!
Sziasztok Apáczai és szakmai ösztöndíjrol tudd valaki valamit ? Hogy mikor lesz kb?
Szeretnék egy olyan szülővel beszélni akinek a gyereke technikusi ösztöndíjat kapna, de szeptembertől még egy utalása sem volt. Az NSZFH a bankra fogja, kétszer voltam a bankba, már a fiókvezetővel is beszéltem nem a számlával van a gond, főleg hogy én tudok rá utalni. Csak kiváncsi vagyok másnak milyen tapasztalata van, holnap felhívom az NSZFH-t is mert mostmár nagyon unom!!!
Nekem kapcsoltak valami pasit és ö mondta az utalásos infót..a nöci aki felveszi nem tudott mit mondani
Helló
A telefonba össze - vissza beszélnek. Egyszer felhívtam Őket az ösztöndíj miatt,ahányan voltak mind mást mondtak. Sokan kiírtuk akkor ide mit mondtak,de ahányan kiírtuk,mindenkinek más volt. Tény,hogy dec.22- től Jan. 8-ig nem dolgoznak.Tavaly dolgoztak.
Sajnos nem lesz elöbbi utalás én felhivtam öket..de mint elötte is Márió jelzek neked ha megkapnánk netán elöbb..de teloba azt mondták nem lesz.. Somogy megye...
Szia! Ami tavaly volt az akkor volt,nem a múltat kell nézni.16-án se volt még útravaló,mint most.Majd jön amikor jön.Január 1-től azonnali átutalási rendszer van.Felesleges a tavalyhoz viszonyítani.
Össze - visszaság van.Szerintem aki utalha se tud normális választ adni erre a kérdésre.
Szia tavaly két ünnep közöt volt technikumi ösztöndij
Eddig minden évben karácsony előtt kiutaltak minden ösztöndíjat,útravalót,technikumit,szakközépet.
Ez szakmunkás amit a lányom kap.10. osztályos. Szerintem meg fogja kapni mindenki ezen a héten.
Szia esetleg a technikumit és a szakmunkást nemtudod mikor utalják?
Ezek nem átlag szerint vannak
Mind a kettöt 28ig kell megkapniuk de ha nem dolgoznak akkor a héten várhato?
Sziasztok!22.-e után már senki nem fog dolgozni állami szerveknél.Ma mondták nekem az önkormányzaton.Akinek nincs szabadsága annak a jövő évi szabiból írnak át. Egyébként lányomnak suliban azt mondták,hogy ma lesz ösztöndíj.Ő az átlag szerintit kapja.
Helló
Dec 22.-éig lesznek csak a hivatalok! Tavaly dolgoztak a 2 ünnep között.
Helló
A fiam is 23-án kapta. Úgy emlékszem.
Érdekes🙂
Nekem a tavalyi utalás december 23.-át ír, mind az alkalmazásban, mind az sms-ek között-Somogy megye😊
Tavalyi utalást megnéztem az ösztöndíj 27-én jött. Szerintem most sem várható előbb. Somogy megye
Bocsánat én az útravalót írtam azt kell 23ig mi azt várjuk
Októberben 28án jött, Novemberben meg 25.én...
Rosszul tudod...28ig kell
Szerintem 28ig..és szerintem nem lesz elöbb
Akkor most mikor jön az ösztöndíj a rendes?
Szia 23-ig kell kifizetni az a határidő
Pontosan,sosem volt az hogy 28. Kapjuk meg.
Sziasztok valaki kapott mar útravalót vagy mikor varható
Sziasztok valakinek jött útravaló?
Nekünk is 2havi maradt el mert nem volt rögzítve, a szàmla szàm! Iran nekik emails! Azt a vàlasztottàk, Kappa hogy megyünk türelemmel, meg fogj UK kapni de hogy mikor azt nem!
További ajánlott fórumok: