Ösztöndíj utalás (beszélgetés)
Sziasztok, üdvözlök mindenkit én úgy informálódtam hogy Június 1- Június 30.-áig kell kiutalniuk, és ez valahogy 19.-ke felé fog megtörténni!
Tavaly úgy volt hogy 6-hóba jött és még augusztusban +2 havi!
“Az ösztöndíjra való jogosultságot a tárgyhónap tizenötödik napján a KRÉTA rendszer alapján kell megállapítani és azt minden hónap huszonnyolcadik napjáig kell átutalni azzal, hogy a félév első két hónapjára járó ösztöndíj a második hónapban egy összegben kerül átutalásra, a július és augusztus hónapra járó ösztöndíj a június hónapban járó ösztöndíjjal, illetve támogatással egy időben kerül átutalásra.”
Ez azt jelenti, hogy 16. előtt sztem nem fogunk kapni.
Sziasztok, az apaczai ösztöndíjat mikor fogják utalni?
Mert úgy volt hogy május végén utalnak...
Sziasztok!
Megtudnátok mondani hogy most a nyárra jár e a technikumos tanulóknak (9.-10.eseknek) ösztöndíj? vagy csak hónap végén kapják az egyszerit aztán majd októberben ?
Szia!
Aki ágazati alapvizsgát rakott, az is ugyanúgy kapja az ösztöndíjat ahogyan előtte.Tehát gondolom mivel technikumon van ő is, így valószínű 10.évfolyamot járja,tehát az alap 8 ezer ft/hó összeget fogja megkapni,és már a nyárra is járó 3 havival együtt pluszban.
Sziasztok
Aki ágazati alap vizsgázott
Anak is jár ösztöndij
Lányomnak alapozò vizsgát kellet teni
Sikerült neki igy is jár neki valami ösztöndij
Köszi a választ
Sziasztok.
Pályakezdésit mikor utalják? Már többen kérdeztük,de válasz nem jött. Nem csak Apáczai, meg útravaló van. Amivel tele a net.
További ajánlott fórumok:
- Az ösztöndíj jövedelemnek számít az energiatámogatás szempontjából?
- Útravaló ösztöndíjat mikor utalják? 2023
- ERASMUS ösztöndíj / Van - e valaki köztetek aki ezzel tanult külföldön?
- Mi a különbség az állami ösztöndíjas képzés és az államilag támogatott képzés között?
- Jár-e ösztöndíj akkor, ha valaki levelezőn végzi főiskolai tanulmányait államilag támogatott szakon?
- Alapvizsga után mennyi ösztöndíjra számíthatok?