Őszinte barátság..... (beszélgetés)
Imádok egyedül csevegni, akkor csak arról van szó,amiről én szeretném :D
kiki: sikerült elérned a rendőrséget?? Nem tudom mennyire veszik komolyan a kötelező megjelenést, de csak lehet érvelni a babával...
Picike!Én fél egykor még etettem :D A gép meg be van kapcsolva mellettem folyamatosan. Én a laptopommal élek :D Bármi eszembe jut megnézem, elolvasom. Szóval nem kell bekapcsolnom, nekem folyamatosan be van kapcsolva.
Jó étvágyat az ebédelőknek, én most tettem le Artúrt aludni, megyek fürdeni, mert tiszta tej vagyok. :D
Sziasztok!
Az egyetem pénzt ad?? Én is egyetemre járok levelezős vagyok te minden bizonnyal nappalis vagy, mert levelezőn nem ad semmit! Vagy mit kell tennem?? Tandíjat sem csökkentenek, vagy Te tudsz vmi kiskaput?
Osztom a véleményt, legalább nyaralni mész. :D
Lehet Balcsira mi is megyünk. De Hajdúszoboszlóra biztos. :)
Én visszaállítanám a felvételit...tökre stresszes, hogy csak egy lehetőséged van az érettségiddel...legalábbis nekem az volt.
Ráadásul tök szívesen felvételiztem volna olyan helyre is, ahova emelt biosz-kémia volt követelmény. De nem akartam plusz érettségiket tenni...ha felvételi lett volna, akkor bevállaltam volna.
Értem.
Szerintem is így van. Amikor pl nekem volt a felvételi, akkor vezették be a kétszintű érettségit meg ezt az egészet. De úgy viszont még nehéz volt jó szakra bekerülni. Az utóbbi 2 évben meg egyszerűen le vagyok döbbenve, hogy szó szerint minden hülyének lehet diplomája...
Nem tudod kire hagyni a picit?
Ha kérdezhetem, miért kell te ott tanúskodj?
helló mindenki!
hát csajok én esküszöm megőrülök...
De, sokról maradtam le.... Én nem mentem el felvételizni, úgy voltam vele, h úgyse fog sikerülni a matek felvételi (pedig még külön tanárhoz is jártam, ott derült ki, h nem vagyok én hülye a matekhoz, hanem a tanár nem tudja megtanítani)De ez már az én bajom.
Amúgy ez még a régi rendszerben volt, sztem most könnyebb bekerülni az érettségivel, nekem legalább is jobb lett volna. Az érettségim kitűnő lett....Kivéve matek, az 3-as. Ez nagy szám volt!
Jaja, havi 27ezer szoctámot ad. És félévente 30 ezret rendkívüli ssoctámként.
Nem hiszem, hogy sokról maradtál le. :) De egyeteme válogatja, hogy mit meg mennyit akar adni.