Őszinte barátság..... (beszélgetés)
remélem jó hireket kaptok :)
:)
jól köszönjük...jún 1jén kard. int. pest fogunk még nincs igaz nekem is 11 hónaposan jött ki az első de 3 étkezés már ki van váltva és hétvégén ragadozók lettünk :)
már mondja mám-mám-mám :))))))))
de örülök neked :))))))))) amira már feláll,ma vettem észre hogy kint van még 2 foga,6 van összesen,amúgy minden a régi :) ti hogy vagytok?
sziasztok...tudom el vagyok tűnve...
hogy vagytok mostanság?
szegény gyerek,,,csak nem....remélem meggyógyúl hamarosan :)
voltunk dokinál.Azt mondja csak megfázás és visszafolyik a taknya azért köhög.Aztán hazaérve elkezdtem megszoptatni...lehányt.megpróbáltam porszívózni és újra lehányt.Nem tudom,de túl sok minden utal inkább vírusra.szerintem legalábbis...
mennyit vagy megint nem nagyon értem,nem beszel madzsár :))))
a palit én is megenném :)
tudod,,,,amióta itt élek magyarországon voltak nehézségeim,magánélet munka papirok,de valahogy mindig alakult az utolsó pillanatban,a gyerekkel kapcsolatban is voltak úgymond elképzeléseim és bejött: az hogy kislány legyen,rövid idő alatt szüljek,szép legyen habár ez nem a legfontosabb,az orvosok figyeljenek mert tök parázós vagyok,ne szüljek éjszaka stb.....tehát,,,,semmi okom panaszra,kicsit jobb lehetne az anyagi helyzetünk de annyira nem érdekel, erő és egészség legyen nem????????
Hát nálunk mindjárt sírás van, az tuti. De általában nagyobb az ijedség, mint a kopp:)
Mircsiről is lehetne már aktuális fotó, igaz?
Mostanában mennyit vagy megint....ez jó, nehogy elmenj :))
Megyünk ebédelni. Bableves, meg palcsi. Nyam-nyam :))
egy kalappal neked és remélem vizsga után meglátogatsz !!!! :))))))))))))
ezektől az esésektől én is parázok eddig csak a lakásba esett de párszor elég durván lesz ennél is durvább???? úgy féltem,állitólag ha rögtön felsir amikor esik nagy baj nem lehet??????????
Ennyi vizsga!!! Nekem elég volt az érettségi, meg a tanfolyások vizsgái... Én teljesen kész voltam előttük. Olyan nagyon izgulós vagyok.
Még egy kalappal Neked, tuti minden jó lesz!
:)))csak azért emlitettem mert egy-két ember megjegyezte hogy pfujjjjj,nem egyszerű,tény de hagyom hogy segitsen,megfogja azt a bigyót,ami a tüdöt illeti ,hát igen persze nem tudom 100% kiszivni de igy bevált.... :))))))))))) láttam az új képeket ,,,nagyon cuki a gergő baba :DDDDD
Én szerintem még sosem voltam szerencsés. Vagy csak túl pesszimista vagyok :))
De a Gergő szerencsés, hál'Istennek. Ma is magára borította anyám bringáját, de oly szerencsésen esett, hogy épp a sziklakert mellett pottyant a kis feje. De valahogy olyan finoman esett....Semmi baja nem lett
Neked pörög szépen az agyacskád (már nem először :D) mert én ilyenre nem is gondoltam volna :))
De arra gondoltam, hogy teljesen igazad van, mert a sűrű porszívózás igen, tönkreteszi a nyálkahártyát.
Meg arra is gondoltam, hogy jó nagy tüdőd van, ha így tudsz szívni :))))))
Meg arra is gondoltam, hogy Mircsi biztosan jól viseli az orr takarítást, ha ezt kivitelezni tudod vele, mert szerintem azért ez nem egyszerű eset :)))) Gratula!
Sziasztok!!
Tegnap adtam egy pihi napot magamnak tanulás szempontjából, lévén reggel vizsgáztam, de ma már kezdem a készülődést a köv vizsgára.
Már csak kettő... (ha elsőre meg lesz mindegyik :S)
Jó lenne ha már vége lenne... Aztán nemsokára jön a köv félév..és a következő... aztán vége :D
Itt most süt a nap, remélem jó idő marad. Tegnap napoztunk kicsit. :) Ma is folytatnánk. Artúr alhatna kint, én meg tanulhatnék :D
jó reggelt csajszik :) mi újság van veletek?
NEkem is van livingLabom,tényleg nem szív...KÉzi meg már nálam sem működött.
senki???????????? :(((((((((((
én is annak érzem magam :)))))))))
Sziasztok!
Ma hajnalban keltem, 5 kor, mert mentem 8 ra vizsgázni. Gyereket összepakolni, meg páromba életet lehelni, nem egyszerű... hulla vagyok. Megyek is aludni. Csak reménykedni tudok, hogy egyszer ide is eljutok dumcsizni.
Pusszezer!
ui.: Zelikének jobbulást, ha átsiklottam volna más betegeken is akkor nekik is, bár remélem nem betegeskedtek sokan... próbáltam olvasni Titeket de nem fogott az agyam.
emlékszel biztos kb. 1 hónapja mondtam hogy folyik az óra,szerintem a foga miatt de nem biztos,párszor pór.-val szívtam,a párom kipróbálta és mondta hogy elég s@ar akkor levettem a végét (orszi-porszi) és annyira szívtam amennyit szájjal kitudtam neki szívni,lehet hogy butaság de arra gondoltam hogy amikor azzal az erővel szívom talán megsértem a nyálkahártyáját,mintha kevesebb is termelődött de lehet csak nekem tűnt úgy....semmi nem jutott a számba még mielőtt pörögne a kis agyad :))))))))
Jó éjt Nektek! Szó szerint, mert most pont a rossz alvós anyuka, és a beteg anyuka van itt. Mindenkire ráfér :)))))
Helyesen:
Hogy Neked még szerencséből is...
További ajánlott fórumok: