Őszinte barátság..... (beszélgetés)
Bocs,hogy csak panaszkodom.Remélem mindenki más jobban van! Jó éjszakát!
Tényleg mindenképp doki, mert ennek azért valami szervi baja is lehet!
Jó éjszakát, minél nyugottabbat!!
Most könyörgöm a Pistinek,hogy valamikor vigyázzon zelire ,mert sajnos 2 busz a körzeti dokim és nálunk nincs időpont kérés...........Én is hirteklen haragú vagyok,sokszor megbánom amit mondok vagy teszek.Apuval az a baj,hogy szűk-látokörű,vagyis azt látja amit ő gondol.Mindig ilyen volt,csak rosszabb lesz az idővel.A környezete meg már döl össze.:(((
Jesszusom ez rengeteg!!!!
Valami doki esetleg...?
Hát én nem ismerem a családotokat, de engem is zavarnának az ilyen dolgok. Csakhát igen, az együttélés átka...Apukád azért biztosan nem komolyan gondolta amit mondott, felénk is megesett már ilyen, max 2 nap múlva józan fejjel megbeszélés és békülés. Nálatok is ez lesz.
Szerintem Nálad még az is a baj, hogy nincs társad, mármint igazi társ.....
Jaaj tanács osztogatásban mindig csehül álltam, de bárkit meghallgatok szívesen, szeretettel :))
Amúgy hirtelen haragú vagy?
Én igen, és mindíg attól félek hogy a gyerekemen fogom levezetni a dühömet, sajnos ismerem magam...Már volt rá példa sajnos, szégyelltem is magam miatta, soha többet.
Sok most az ideg az életembe az az igazság.Jó lenne most valammivel levezetni,mert nem lesz jó vége.Az éjszakai izzadásaim és wc-re járasaim sem utalnak valami jóra(3 -4 felsőcsere és 8-12Wc)
Zeli egyáltalán nem akar enni.ha sikerül etennem a szájába akkor kiköpi.Kedden megyünk oltásra,ha addig meg nem fázik a 10 fokos hűségben:(.Apámmal úgy összevesztem,hogy tulkép kidobott,csak nem vagyok hajlandó elmenni.Szétrugtam az új lépocsőkaput is idegembe,szegény Pisti csinálhatja újra.Túlkép a hangoskodáson vesztünk össze,vagyis az éjjeli kiabálásain a nőjével meg barátaival.JA meg sz éjszakai főzéseken.Én nem szeretek szagban és zajban aludni,tudom jó finnyás vagyok és apu fizet a házban szinte mindent.Szégyellem is néha magam,de úgy eltud kapni az indulat...
Dehogy is, ez a mi forumunk Dia :)))))
Ma szekszárdon voltunk, bent voltunk a munkahelyemen. Hát ez a gyerek....teljesen kész vagyok tőle, annyira szégyenlős lett. Remélem hamar átmegy rajta, úgylátszik nála tényleg most van a szeparációs szorongás, na de ennyire :((((
Aztán egész délután fergetegesen elvoltunk kint, ma elkezdte a ka-ka-ka-kakast tanulgatni, csak beindul ez :)))
Veletek mi történt? Zelike mostanában milyen? Ritkán mesélsz róla. Mást nem is kérdezek, úgysincsenek itt :((
Nagyon eltünt mindenki.Ez már csak az én forumom? :) NA ne vicceljünk már! Ki merre jár?
Ez egyáltalán nem szergésnyes :)))Itt pesten is vannak ilyen csoda játszóterek,de nem 500 méterre az biztos.Egyébkén egy két játékot azért kihagytam én is a felsorolásból.Mókuskerék? már alig rémlik olyan régen láttam olyat!
Amúgy ez a játszótéri vandálság felháborító. Nálunk is építettek egy fa lépcsőt fel a dombra, hát egy hét múlva már szét is volt törve szinte az összes lépcsőfoka. Pedig a polgármester szembe lakik, és volt már hogy kiment éjszaka az ifjúsághoz, de úgylátszik ez sem volt hatásos.
Hát azért ez nem olyan szegényes játszótér ám.
Nálunk van:
egy pók hinta,
2 rendes hinta, 2 beleülős hinta ami nekünk való, olyan 8 hós kortól,
van az említett csúzda-vár,
egy homokozó amiben sosem homokoznak, hanem minden játék alatt lévő homokban :))
Van egy vonat padokkal, az elején mókuskerékkel (ritkaság már manapság)
3 hintapaci szerű, különböző figurákkal,
egy négy személyes hintapaci,
2 db dupla ülőhelyű libikóka,
egy nagyon magas természetes domb meredek csúzdával,
egy kötél mászóka,
különbözö formájú fém magas mászókák, amire én sem másznék fel szintúgy:)
kis ülőhelyek és padszerűségek, amin ha ugrál a gyerek akkor olyan mint egy kis trambulin,
és van egy bekerített focipálya, és egy kosárpálya.
Hozzáteszem 8000 fős lakosságunknak ez az egy játszótere van, szerencsére kb 500 méterre tőlünk.
Szerinted ez felszerelt?
Sziasztok látom mindenki el van valahol máshol.Betty00 el tűntél mint szürke szamár a ködbe,mi van veletek?
Nálunk nem ilyen van,sőt elég szegényes a játszótér.VAn 1 csúzda és 1 hinta a homokozóban+ 1 hintapaci vagy mi.Úgy 50 m-rel arrébb van egy homokozó hintávval.Ujjabb 50 m-re egy másik homokozó 2 hintapacival.Mellettük a dombon van egy másik már nagyoknak vló mászóka(olyan mint egy piramis és én sem mernék rá felmászni)egy homokozó gyors csúzdával-várral és egy nagyoknak való hintával.+itt is van hintapaci és(!) kb 3 héttel ezelöttig volt egy autó is (Zeli kedvence)amit elloptak.:( MEg van itt mellette valami amit körbe kell forgatni,de nem értem pontosan mi a jó benne. Olyan 5-6 buszmegállóra van olyan mint írod ,de azt szerintem csak jövőre iktatjuk be.Persze van még itt jópár másféle játszótér is.HA nem a szopinál tartanánk még akkor meglátogatnánk idén 1-2 ilyet.
Na jó éjt, nagy a pangás.
Nem, nem vettünk még.
De a játszón ez az új őrülete, ugyanis végigmegy a kuckóban, én kívülről fogom a kezét, és csussz!
Gondolom nálatok is van ez a felmászós, láncon lógó fadarabokon átmenős csúszda mint minden játszón.
Úgyhogy lehet itthonra nem is veszünk.
Vettél csúzdát? CSak mert nálunk a sétálóba 4000 valamwnnyibe kerül 1 db baba csúzda.
mennyit nőtt és változott Articsóka! Nagyon édes.
Amúgy ez bölcső? Mert kisebbnek néz ki mint egy kiságy
Nem is kell izgulni, úgyis sikerül :)))
Köszi a biztatást! Nem erőltetem én sem, de azt tudom, hogy az esti szopinál muszáj vagyok megnyugtatni, mert különben éhesen alszik el, és egy-két óra múlva engem kelt.
Amúgy készülődök és megyek vizsgázni. Vicces, mert jobban leköt a fiam mint az izgulás. Remélem ott sem leszek totál ideg :D
Este talán tudok jönni! Addig is szép napot Nektek!
3hónapos múlt a kisfiad és ahogy a másik fórumon olvastam ugyanaz a problémád mint nekem volt anno ekkor.Talán csak annyi,hogy én nem erőltettem,mert féltem tőle,hogy megutálja a szopit.Kitartás!
Neked örömet okozott a vásárlása és ez a lényeg! Egyszer örülni fog neki az biztos. :) Drukkolok a vizsgádhoz.Na én is el köszönök mára,ölelgetem még a nyuszi motort elalvás elött! :))) Puszka!
Sziasztok lányok!! Mi újság?? Holnap vizsgázom! Artúr jön velem :D Amíg bent leszek anyósom vigyáz rá!! Kicsit aggódom, hogy minden jó legyen!
Ja, hogy a témához hozzászóljak: Én is kinéztem már most neki egy dömpert. Jövő héten meg akarom venni. :) Tudom, tudom még messze van mikor használja, de akkor már itt lesz.
Amúgy Artúr is van amit későn kezd el. :S Nem sietettem, majd megcsinálja, amit akar :D
Pussz Nektek!
Nah, akkor ma van kinek jó éjt puszit dobjak :)))
Jó éjt!!!
Ő is pakolna, csak le tudom állítani egy túró rudival. Azt fogja a kezében, nyomorgatja, viszi, és akkor már nem akar mást leszedni. Ez a plusz kiadás minden egyes vásárlásnál
Nekem a boltba kell felvennem,mert mindent lepakol :) Lerakja a földre a cuccokat :)))) Volt ahol szóltak,hogy tegyem vissza:D Nem mintha nem tettem volna........
De jó. Én azt utálom, ha bemegyünk Szekszárdra, vagy a városba, egyszerűen nem akar velem jönni kézenfogva, meg anélkül sem igazán, hanem fel kell vennem, ha nincs babakocsi. A boltokban elvan, de utcán nem. Simánn vinném magammal mindenhová, ha nem lenne ez a macera. Nemtudom....pedig már nagy fiú
dömpert is szeretnék neki.:)
DE.Bár nem kell mindegyiknek motoroznia sem.Én szerettem volna ha zeli motoroik. nagyon tetszik,hogy az egyik kisfiú mindenhová azzal megy és nem kell őt se cipelni,se a kocsival szenvedni.Én nagyon élvezem,hogy Zeli már jár és nem kell mindidig cipelni.Amióta jár azóta nem mászik egyáltalán.
További ajánlott fórumok: