Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Őszibarackos csirkecomb recept

Őszibarackos csirkecomb recept

Elkészítési idő 1 perc

Az Őszibarackos csirkecomb hozzávalói:
4 személyre: 4 db csirkecomb, 8 db szegfűszeg , 300 ml rostos narancslé, 1 db citrom, 1/2 limett, 30 ml konyak, 50 g vaj, 500 g őszibarack (vagy őszibarackkonzerv), só.


Az Őszibarackos csirkecomb elkészítési módja:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat kettévágjuk, sózzuk és mindegyik comba beleszúrunk 1 db szegfűszeget. A húsdarabokat vajon minden oldalukat pirosra sütjük, majd felöntjük annyi narancslével , hogy a húst épp ellepje, hozzáadjuk a citrom és a limett levét és lefedve pároljuk. Mikor már majdnem puha, hozzáadjuk a meghámozott, negyedekbe vágott őszibarackot és a konyakot. Erős tűzön még pár percig forraljuk, hogy mártás sűrüségüre legyen. Mazsolás párolt rizzsel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


Az Őszibarackos csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook