Összetartó családot keresek (beszélgetés)
nekem már rég mindenem fehér..
még a nappalim fala is..-))
Globus, Libikóka, hallgatom....
ne hari, de félre értettem a szavaidat képügyben...
Csini vagy! Teljesen másnak képzeltelek.
Helyes vagy,,de teljesen más mint amilyennek képzeltelek.Milyen érdekes ez:)))
Florida, Kalifornia, Las Vegas tűzbe tudna hozni :)
Szerintem külföldi lakásodra ottani jog mérvadó.
Neked rendkívül tüneményes profil képed van.😀
Az én cicás fotómat ideje is volt lecserélni, mert ő már az angyalok között játszadozik sajnos.
Egyébként annyi a külömbség a fotó és a jelen között, hogy kicsivel több ősz hajszálam van.😀
Ha voltál olyan kedves és tettél volna rám egy pillantást, hát megmutatom magam. Bár nincs friss fotóm, ez 3-4 éves lehet, de ezt most beállítottam profil képnek: [link]
Én már nem fotózkodok nem olyan derűs látvány az idő múlása. 😀
Így gondolom én is, mégse mindig annyira sima ügy ez, bár nem tudom mit lehet ezen variálni. De nagyobb a valószínűsége annak hogy nyugdíjas házba megyek ha nem tudom ellátni magamamt. Jelenleg azon dolgozom és kívánom, hogy életem végéig ellássam magamat. Teszek a jó erőnlétért minden nap. Aztán majd látjuk mi lesz. :)
Értem.
De én cirka 50 éve külföldön élek.
Ezt hogy oldjuk meg?
Mit kell feladnom az eddigi életemből?
És azt már nem először mondta nekem is hogy nem merek fotót feltenni.😂 Merek én! Tettem is!
Az eltartó valószínűleg a házadért fog eltartani. Akkor viszont a fiadnak nincs már mit örökölnie.
Jól nézel ki a fotódon. Bagoly mondja verébnek, nagyfejű!!!
nem is bántani akartam ezzel, csak az ember nem lát tisztán...
maradjunk nálam.
Én egyedül élek, nincs rokonság, nincs gyerek.
van ingatlanom, pici nyugdíjam, éhen nem döglöm.
Hol van az a szép lakószoba?
Hogy kerülök én az Ön ápoló kezei közé?
Mit kell nekem ahhoz tennem?
És mibe kerül ez az egész?
Igen, amíg élek. De ha elkerülök egy eltartóhoz ahol egyszer csak meghalok, örökölné fiam a házat. Azért kéne lemondania még életemben az örökségről, hogy később az eltartómnak nem kelljen a bíróságon a poklot is megjárnia azért amiért már megdolgozott. Persze fiam nem ellenkezne, de aki nem ismeri, jogosan nem hiszi ezt el.
Ez nagyon karcsú magyarázat, én nem tartottam el senkit, de azért ennél többet tudok jogilag.
eltévesztettem,a húgomék.
Szerintem
Azért az ember ha feltesz magáról képet akkor vállalja hogy utána lehet nézni
volt itt egy Erdélyből jött kántor,több öreggel is kötött eltartási szerződést,hát jó dolga lett.de biztos rendesen ellátták őket,mert láttam a feleségét,hogy vitte az ebédet.
Nem hasznos dolog a nagyon sok kedves beteget össuemosni a tartási szerződéssel, mert óhatatlanul arra enged következtetni, hogy ipari mértékben űzi az eltartást.
Az egy munka, ez pedig bizonyos értelemben üzleti kapcsolat.
Az ügyvéd elmondja biztosítani kell a gondozast élete végéig el kell temetetni.minden hova kell vinni orvoshoz,fodrászhoz stb.es haszon élvezetet kap a hazamra.kb.enyi
Ha te vagy a ház egyedüli tulajdonosa, a fiadnak nem kell lemondania róla. Életben azt teszel vele, amit akarsz.
bizony.a lányomék gondozták az anyámat,a fia nélkül még mozgatni sem tudta.azt mondta,ha nem megy otthonba,öngyilkos lesz.pedig övé lett a fél ház,de nem bírta.
Ez itt pont nem merészség kérdése. Amúgy se lehet azt tudni hogy saját fotó van-e fent valakinél.
Mi ennek a folyamata, hogy készül az a szerződés?
Ha én nem otthonba mennék végül hanem választanék valakit akiben természetszerűen megbízok, én eladnám a házamat, vagy ahogy az eltartó kívánja, de mivel van egy fiam, ő írásban lemondana a házról, erről már beszéltünk.
70 fölött el kell ezen gondolkodni, és dönteni addig amíg tud az ember.
A tisztességes fizetés jellemző erre a munkára tényleg. :D
További ajánlott fórumok: