Összeérő combok és lógó mell nagy melegben (beszélgetés)
A mellek alá megelőzésként is kenhetsz nyugodtan ezekből a krémekből!
Ilyenkor ebben a melegben sajnos előfordul nekem is,én mindig ezt teszem este fürdés után kend be,így éjszaka gyógyul és nem szedi le a melltartó a krémet.
Pár napig reggel is kend be vékonyan,picit maszírozd bele a bőrbe mielőtt felveszed a melltartót.
Sokszor már egy nap alatt is elmúlik!
A combodra azt tudom én is mondani amit Bözsi néni ha jól emlékszem a nevére!
Vannak laza lenge jó kis nyári kényelmes gatyók.
Harisnyát nem ajánlanám mert az műszálas,szintén dörzsöli a bőrt.
Ha azt is kenegeted körömvirággal ott is elmúlik a feldörzsölés hamar!
Nem tudom mi a neve, de úgy néz ki, mint a combfixeken lévő csipke, és azt kell a combokra húzni kidörzsölődés ellen.
Bralette melltartó, vagy hintőpor.
Köszönöm! Ha már sérült a bör, ezek jól jönnek.
Leginkább viszont az érdekel, hogyan tudnám megelözni, hogy kidörzsölödjön a comb és "bepálljon" a mell. (Hallottam, hogy egyesek harisnyát viselnek a legnagyobb melegben is, megelözésképp, de -lévén, hogy már 26-27 fokban is a höguta kerülget, nem hiányzik, hogy még az is melegítsen.)
Szia! Patikában gyógynövényboltban lehet kapni körömvirágkrémet vagy aloe vera krémet gélt!
Mindkettő jó gyulladt,sérült hámsejtes kidörzsölt bőrre!
Egyébként a babának használt popsitörlőkendő is hűsíti a viszkető égő bőrt!
A kisbabám születése után nagyon megnyúltak, lógnak a melleim. :( Ez (többek között) meleg idöben még kellemetlenebb - beizzad, "bepállik", viszket ez a testhajlat. Dacára annak, hogy kizárólag pamutmelltartót hordok (mostmár...), nem igazán szünteti meg a problémát.
A másik probléma a fájdalmasan, sebesre dörzsölödö combok... Olvastam / hallottam, hogy erre sokaknak bevált az izzadásgátló stift, de ilyen terméket az alumínium- és egyéb tartalma miatt nem használok. (Bolti "kenceficéket" egyébként sem.)
Hálás lennék, ha megosztanátok a bevált ötleteiteket.
További ajánlott fórumok:
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Ti mit vennétek fel erre az alkalomra ilyen melegben? Adnátok pár ötletet?
- Kerti buliba milyen ételeket ajánlotok ilyen melegben?
- Anyósomék inkább szenvednek a melegben, de nem szereltetnek...
- Meleg, szoknya, összeérő combok, kidörcsölődés...
- A pilates gyakorlatok jók az összeérő combok ellen?