Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Összeérő combok és lógó mell nagy melegben fórum

Összeérő combok és lógó mell nagy melegben (beszélgetés)

1 2
18. StormHunter (válaszként erre: 15. - Mama69)
2018. ápr. 25. 21:53
Nagyon köszönöm a hasznos tippeket!
17. megi04
2018. ápr. 25. 21:52
Nagyon kevés babaolajjal kend be a combod.Ha mész valahova,akkor vidd magaddal,és a mosdóban,igény szerint ismételheted a kenést.A melled alatt,nap közben többször töröld át,popsitörlő kendővel.Ha már kipállott,akkor canesten krém. Hintőpor nem jó,mert a nedvességgel keveredve összecsomósodik,és kínodban leszeded a falról a vakolatot,mert jobban kidörzsöli a bőrt.Nemrég hallottam,hogy van,aki betétet tesz a melle alá,ami felszívja az izzadságot.Szerintem,papírtörlő kendő is megteszi.
2018. ápr. 25. 21:52
Szerencsére nem érint a probléma, de gyantázás után, mikor ragacsos a bőröm és nagyobb az esélye a beizzadásnak, hintőport használok. Igaz csak esténként használom, de szerintem naponta többször is púderezhetsz, ha összetapad esetleg a por.
15. mama69 (válaszként erre: 7. - StormHunter)
2018. ápr. 25. 21:48

A mellek alá megelőzésként is kenhetsz nyugodtan ezekből a krémekből!

Ilyenkor ebben a melegben sajnos előfordul nekem is,én mindig ezt teszem este fürdés után kend be,így éjszaka gyógyul és nem szedi le a melltartó a krémet.

Pár napig reggel is kend be vékonyan,picit maszírozd bele a bőrbe mielőtt felveszed a melltartót.

Sokszor már egy nap alatt is elmúlik!

A combodra azt tudom én is mondani amit Bözsi néni ha jól emlékszem a nevére!

Vannak laza lenge jó kis nyári kényelmes gatyók.

Harisnyát nem ajánlanám mert az műszálas,szintén dörzsöli a bőrt.

Ha azt is kenegeted körömvirággal ott is elmúlik a feldörzsölés hamar!

14. StormHunter (válaszként erre: 9. - 403c839538)
2018. ápr. 25. 21:48
A csipkés "valamit" feltétlenül kipróbálom. :) Köszi!
13. StormHunter (válaszként erre: 9. - 403c839538)
2018. ápr. 25. 21:47
Most, töled hallottam elöször a bralette-melltartóról, és a neten azt az infót találom róla, hogy kifejezetten nagy melleket nem képes megtartani. Neked van esetleg tapasztalatod ezzel kapcsolatban?
12. Újra együtt (válaszként erre: 1. - StormHunter)
2018. ápr. 25. 21:47

Dezodort itt tudsz választani:

[link]

a hajlatokba pedig a Mycosid port ajánlom.

11. l.luiselotte (válaszként erre: 1. - StormHunter)
2018. ápr. 25. 21:39
exoderil krém segit
10. StormHunter (válaszként erre: 5. - Bözsi néni)
2018. ápr. 25. 21:39
A leghatékonyabb valóban a szoknya elhagyása, és a (rövid-)nadrág viselése lenne...
9. 403c839538 (válaszként erre: 1. - StormHunter)
2018. ápr. 25. 21:38

Nem tudom mi a neve, de úgy néz ki, mint a combfixeken lévő csipke, és azt kell a combokra húzni kidörzsölődés ellen.

Bralette melltartó, vagy hintőpor.

8. StormHunter (válaszként erre: 6. - Bözsi néni)
2018. ápr. 25. 21:34
Kipróbálom. Köszönöm! :)
7. StormHunter (válaszként erre: 4. - Mama69)
2018. ápr. 25. 21:33

Köszönöm! Ha már sérült a bör, ezek jól jönnek.

Leginkább viszont az érdekel, hogyan tudnám megelözni, hogy kidörzsölödjön a comb és "bepálljon" a mell. (Hallottam, hogy egyesek harisnyát viselnek a legnagyobb melegben is, megelözésképp, de -lévén, hogy már 26-27 fokban is a höguta kerülget, nem hiányzik, hogy még az is melegítsen.)

2018. ápr. 25. 21:28
Egyébként babahintőpor.
5. Bözsi néni (válaszként erre: 1. - StormHunter)
2018. ápr. 25. 21:27
Jó melltartó, ami megemeli a melleket. Combok:nadrág. Hosszú, félcombig érő pólóval v. ruhával vékony cicanadrág, olyan fél ládszárig érő. Nem tudom, mi a neve.
4. mama69 (válaszként erre: 1. - StormHunter)
2018. ápr. 25. 21:24

Szia! Patikában gyógynövényboltban lehet kapni körömvirágkrémet vagy aloe vera krémet gélt!

Mindkettő jó gyulladt,sérült hámsejtes kidörzsölt bőrre!

Egyébként a babának használt popsitörlőkendő is hűsíti a viszkető égő bőrt!

3. StormHunter (válaszként erre: 2. - Megi04)
2018. ápr. 25. 21:23
Attól tartok, lefolyik és foltot hagy a ruhán...
2018. ápr. 25. 21:21
Azt írod,bolti kenceficéket nem...Disznózsír esetleg?....
2018. ápr. 25. 21:18

A kisbabám születése után nagyon megnyúltak, lógnak a melleim. :( Ez (többek között) meleg idöben még kellemetlenebb - beizzad, "bepállik", viszket ez a testhajlat. Dacára annak, hogy kizárólag pamutmelltartót hordok (mostmár...), nem igazán szünteti meg a problémát.

A másik probléma a fájdalmasan, sebesre dörzsölödö combok... Olvastam / hallottam, hogy erre sokaknak bevált az izzadásgátló stift, de ilyen terméket az alumínium- és egyéb tartalma miatt nem használok. (Bolti "kenceficéket" egyébként sem.)

Hálás lennék, ha megosztanátok a bevált ötleteiteket.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook