Orgazmus előtt (beszélgetés)
Igen azért írtam lejjebb, hogy mind mások vagyunk.
A lényeg, hogy elégedtek legyünk ;-)
nálam is az orgazmusnak szokott lenni kisebb-nagyobb intenzitása
de a kisebbtől nem érzem magam olyan "elégedettnek"
szóval inkább egy legyen, de akkor az tutkó :)
én így vagyok inkább vele
Nem én nem számolom :) ö mondta hogy hányszor.
És igen érezni is de nem mindig olyan intenzitással és néha nem is tudom. Hazudnék ha azt írnám hogy mindíg tudom. A színlelést azt bizony mindig tudom... a régebbi parteneremnél amikor csak színlelte ..azt viszont nem szeretem...lelombozó tud lenni akkor inkább mondja meg, hogy ma nem megy és ok.Megtörténik ez mindenkivel itt ott.
Ha épp ő van fent ;-)
Hmmm hogy hogyan lehet számolni? Valakinél látható és hallható..valakinél hallható vagy érezhető :)
Van akinél nem tudni hogy mikor mi zajlik :D
Mind mások vagyunk az ágyban is, de mindig ugyan arra megy ki a játék hahahaha
Igen érzi :)
Utóbbi időben nekem van ezzel gondom. Odáig eljutok hogy már majdnem jó többször is de nem tudok elmenni. A párom általában 3..4 szer is megvan közben. Én örülök neki, hogy neki jó és élvezem én is minden pillanatát csak nem mindig sikerül befejeznem. A párom pedig olyankor csalódott azt hiszi, hogy benne van a hiba pedig nem.Nagyon izgató és aranyos a párom a potenciával nincs gond az mindha jelszóra menne :)
Á...Gondold csak el:Egyszerre kell lenni,az pont jó!Egyből beröpülnek a célba,azt nincs annyi macera!:DDD
Uccsó mondatodra:
Hát...marad egy kis idő,ha lemaradt az emberlánya...Bár én elég secperces vagyok,de...mégis volt már ilyenre példa.Még utána egy rövid ideig használhatóak vagytok!:DDD
Na szerinted?:)Biztos az,hogy megőrüljünk a pasikért!!!Meg ők értünk!:DDD
Na jó,egy icipicit azért is,hogy a spermiumokat segítse,de ez...nagyon tizedleges!!!:DDDDDD
;)
Ezt úgy kérdezed, mintha neked nem lett volna. Persze, hogy van. Ha intenzív, akkor nem is lehet némán átélni.
Célja ugyanúgy a fajfenntartás. Az összehúzódásokkal, az esetleges spricceléssel a spermák könnyebben eljutnak a célig.
Mellékesen pedig mind a férfi, mind a nő számára élvezet.
Van egyáltalán olyan hogy női orgazmus?
Mi a célja?
"Szerintem csak a szexfilmekben kiabálnak akkor a leghangosabban."
Ja.Valóban szerinted.