Orgazmus, ahogy a tapasztaltak látják (beszélgetés)
hát ez nem is olyan rossz ötlet:D
neked mennyi idő lovaglos moka kell hogy sikerüljön?
Akkor sztem vagy túl hosszú a párodnak hozzád képest,vagy nem elég erős a hüvelyizomzatod.igazából belülről a hímvessző köré lehet szorítani belső izmokkal mozgás közben,és akkor nincs ez a ..nyársalós érzés.
Amúgy meg igen,fárasztó a lovaglós,de érdemes edzeni a combokat,ezért is:)Valószínűleg a fáradtság erősebb,ezért nem tud rajtad eluralkodni az érzés.Gyúrj combra,h tovább bírd.
Persze, hogy érzed ... ha érezni akarod ... és valószínűleg itt bukik a dolog.
Tudod megy a mondóka, hogy a férfiak már csak ilyenek. Én személy szerint ebben nem hiszek. Aki közönyös, felszínes, látszat ember, az nemtől függetlenűl is olyan, amilyen. Az nem fog elmerülni a részletekben, ezért igazából nem is nagyon fog azzal foglalkozni, hogy a partnere mire hogy reagál.
Elhitetni egyszerű, főleg ha egész végig oda se figyeltek.
Én ha valakivel vagyok, akkor rá figyelek, az ő reakcióira. Minden alkalom egy felfedezés és mindent részletét ki akarom élvezni. Ha csak azon agyalnék, hogy nekem mikor jó, akkor valószínűleg nekem se tűnne fel, mikor alakít a hölgyemény egy oscar díjast.
Huhh..
ha te 13év után még próbálkozni akarsz,akkor csak neked..elsuttogom.nekem a lovaglópózban mindig bejön,de nem fel-le mozogva,hanem egy vízszintes sík mentén,és mindketetn mozgunk közben.
De azt is gondolom,hogy ehhez kell két összeillő méret:amikor már minden mozgás előtt érzed,hogy a párod kitöltött odabenn.
Nem kell akarni!Csak add át magad a szerelemnek a vágynak,elég legyen az ami van,ne akarj többet!
Ha így állsz a dologhoz akkor majd "véletlenül" összejön, amikor már nem is számítasz rá:)
Akkor már nem is fogtok szerintem!
Tipp:partnercsere
hát immár 13 év probálkozás után még mindig nem jöttünk rá... :(
és mennyi idő kell hogy átéld? az előjátékkal összefüggésben van az intenzitása?egy pontban érzed hogyha ott "eltalál" akkor jön az érzés, vagy máshogy?
Khm ... hogy ne érezd magadat magányosnak a témában és már megint túlságosan ráérek ... férfiként és az eddigi személyes tapasztalataim kapcsán annyit tudok mondani, hogy nálam/nálunk az oldalfekvésből kivitelezett pozitúrák minden "alanynál" sikert arattak. A mozdulat rávezetéses, és nem hirtelen. Tempójában idővel felgyorsul, mélységében próbálunk középúton időzni. Meg a szokásos enyhe csípőmozgásos körözés. Tehát igazából semmi extra trükk.
Követendő? Nem igazán hiszem, de az én/mi esetemben/esetünkben működött.
Igazából nem tudom milyen örökérvényű okosságot lehetne ezzel kapcsolatban megfogalmazni, de ti majd biztos rájöttök és létezik a "szent grál" is.
Természetesen a hüvelyiről van szó....
Milyen pozban éritek el legkönnyebben, egy adott pont ingerlése váltja ki, vagy csak ugy jön a semmiből...
Aki nem érez késztetést hogy válaszoljon, tegye meg mégis, ki tudja hogy hátha ő ir egy olyan dolgot amivel segithet valakinek akinek ez igenis probléma...