Öreganyáink módjára (beszélgetés)
Sziasztok :)
Csemár, 2 palacsintasütőm van és mindig teszek olajat a tésztába...azóta nem ragad le :)
...Szerezz be ~ kérj kölcsön ~ végy elő még 1 palacsintasütőt - feleannyi ideig tart a sütögetés...
...Ha eddig nem tudtad, most tanuld meg: ha a masszába teszel vmennyi olajat, biztos, hogy nem lesz szakadt palacsintád...
Én leszoktam a tésztagyúrásról, mert míg száradt, a gyerekek megették :D
Majd ha a cseppem ovis lesz, ak csinálok megint :)
:)))
Szerintem mondás nélkül is ilyesmit gondolhattak. Főleg, hogy kicsit meg is volt kérgesedve az az ujjam, nekik meg pasi létükre puha volt, mint a baba segge:)))
Az attól függött, hogy mennyi tojás volt éppen otthon.
Friss fogyasztásra elég az egy tojás.
Nagy különbséget nem látok a 4-8 tojásos tésztához viszonyítva. Max. az ára.
Ha nagyon sárga tésztát akarunk, akkor csak a sárgája kerül bele.
Ááá...olyan vagy :(
Mondani kellett vna:
This is magyar paraszt hands :D
:D Ez jo sztori! En biztos kilakkoztam volna a kormom valami jo sotet szinnel :-)
A jod is ilyesmi hatast produkal, nem?
Ellett a tehenünk...a boci köldökét le kell fertőtleníteni. Olyan a fertőtlenítő, h ha hozzáérsz, le nem mosod semmivel, max lekopik.
Apa problémázott a boci fölött, h nem hozott kesztyűt, én meg-hagyd már! felkiáltással kikaptam az üveget a kezéből és bedörzsöltem vele az elszakadt köldökzsinór csonkját. Kezem meg olyan szinten let sárga, h a körmöm úgy nézett ki, mintha gombás lett vna. Pár nap múlva nekem kellett menni a boltba, addigra csak a körmömön maradt a fertőtlenítőből...fizettem és a pénztáros fintorogva úgy adott vissza, h véletlen se érjen hozzám. Elröhögtem magam, mondtam, h ne pánikoljon, csak fertőtlenítős, nem gombás :D :D
Utána vagy 6x kért elnézést :D
Sztem egyébként is.
Próbáltam én is a citromot(már nem emlékszem, mi fogta meg a kezem) de nem használt :/
Unalom??? MI AZ??? :D
Vannak olyan beszólások...!!! Napokig tudunk rajtuk vigyorogni :D
Hajrá:)
Ketten még jobbakat tudnak alkotni :D