Önéletrajz fotó!Érdekelne a véleményetek!Szerintetek milyen? (tudásbázis)
szerintem nem igy értette a félmosolyt:DDDD
hanem hogy nem röhögöd telibe a kamerát:d
Igen,mert az unoka öcsém aki egyetemre jár mondta hogy ők úgy tanulták hogy a félmosoly a nyerő.
Hát nem gondoltam volna hogy a fényképen ennyi múlik...
nem előnyös kép önéletrajzhoz
kis púder, nem fénylő smink, és előrefelé, kedves mosollyal próbáld magad lefényképeztetni inkább.
:)
sok sikert a munkakereséshez!!
függ attól is hogy milyen állásra pályázol milyen céghez egy komoly céghez vezetői pozicióra gáz ez a kép pl, de ha a sarki boltba pályázol eladónak akkor szerintem oda jó mert mosolyogsz egyszerü a haj smink
tényleg látszik hogy te csináltad, inkább csináltass egy igazolványképet vagy valaki más fotozzon
én kevésbé egy ilyen kicsit gunyoros, hanem inkább egy diplomatikus mosolyt választanék az önéletrajzfotómhoz
de a kép távolról sem borzalmas, sőt, nekem nagyonis tetszik
Borzalmasnak nem borzalmas,sőt szerintem semmi baj nincs vele,de önéletrajzba szerintem nem való.
Vagyis csak onnan gondolom,hogy apum főnökként dolgozik és volt olyan h vele voltam amikor válogatta az önéletrajzokat és az ilyen "túl sminkelt","túl pózolós","csücsörítős".... csajokat egyből félretette.Ő irodába keresett embert/embereket...(ha ez számít).:-)
Nem rossz,de szerintem teljes profillal jobban járnál,tudod,mint régen a személyi igazolványképek amilyenek voltak.
Meg függ kinek,milyen cégnek küldöd,szerintem:):):)
Sziasztok!
Érdekelne mit gondoltok arról a fényképről ami az adatlapomon van.Ez ment az önéletrajzomra.
Párhelyen olvastam hogy ilyesminek kéne lennie.
A nővérem szerint borzalmas,viszont ő nagyon rosszindulatú.
Azért ne nagyon húzzátok le légyszi!
További ajánlott fórumok:
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Debreceniek a véleményetek érdekelne
- A véleményetek érdekelne!!
- Szerintetek lenne igény interaktív wellness termékekre? (érdekelne a véleményetek egy vállalkozásról)
- Érdekelne a véleményetek!
- Esküvői szabadtéri fotózás! Nektek hol volt? Helyszínek érdekelnek :)