Ön-örömszerzés otthon (beszélgetés)
Megyek, szerzek magamnak egy kis örömet, és alszok. :)
Jó éjt! :)
Már vettem volna, de sajnos egy sz.shop sem jött velem szembe, de azt hiszem, ezek nélkül sem kell engem félteni. ;)
(Rendelni nem akarok, mert akkora tapasztalatom nincs, hogy képről kiválasszam az "igazit".)
Vegyél.
Nekem is egy komoly arzenálom van. Ki tudja, mikor lesz rá szükségem. Lényeg, hogy legyen mihez nyúlni. Amúgy sem kérnek enni... még szerencse:)
Ááááá, nem tépjük egymást, csak leírtuk a véleményünket. Én megértem Kamuszteront is, csak ő nem képes túllátni a téves elméletein. :)
Lehet elmegyek, veszek én is valami jó kis segédeszközt -persze nem most rögtön, mert szemeim ragadoznak lefelé-. Már kinéztem párat magamnak. :)
De azért bevallom, én több mindenben megismertem magam:)
De tény, hogy nagyon ki van sarkítva.
De csak úgy ömlött belőle, az fogott meg leginkább:)
Most látom, hogy mind a három mondatot "de"-vel kezdtem. De (hehe) ezt nem tudtam volna másképp összefoglalni:)
:))
És milyen jól teszi!:)
Mi meg itt tépjük magunkat:)) Meg egymást:)))
Marhaság!
Ahány nyelvet beszélsz anyiféle ember vagy :)
Mintha egy szöveg minden csajrol ugyanúgy lerántaná a bugyit
Ha választanom kéne, akkor inkább a swinger, ahol kényelmesen elvagyok, és még azt is eldönthetem, hogy csak a párommal vagyok, vagy mást is odaengedek, mint a poros irattárban való térdepés.
Persze aki már a 100 forintos telóköltségtől is hány, nem fog fizetni a klubbért.
Egyetértek Veled.
A férfiúi nemet szerencsére nem egyedül Tesztosztron képviseli.
Nézd, Kamuszteron...
Ma is lejött, hogy hírből sem ismered a női lelket. Egy intelligens, érzékeny nő szóba sem áll veled, mert egyből levágja (a te szavaiddal élve), hogy ki a pöcs, és ki a társ. Kívülállóként nem kellene ekkorra mellénnyel beszélned intelligens, érzékeny nők előtt a szexuális kultúráról és az intelligenciáról.
Basszus!
Nem mintha azonosulnék a leírtakkal, de nagyon tetszett a szöveged:)))
Volt nekem pár munkatársam, akik a madarat röptiben, de olyanok is voltak.
Se család, se gyerek, a számukra nem volt szent.
Sosem értettem, mi a jó ebben.
Igen, igazad van :)
Ne röhögtess, nem bírom, liberót :))
Mindegy, eddig még olyan normális voltál, jót beszélgettünk, most mi jött rád?
Hallgasd meg egy öreg nő tanácsát :)
Előbb tiszteld a nőt, aztán fektesd le,
fordítva még neked sem esik jól igazán :)
Jah, jah, ezt el is felejtettem :)
Kell a szórakozás is, a változatosság, tudod :DD