Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Old R.E.D. fórum

Old R.E.D. (beszélgetés)

362. vadkriszti (válaszként erre: 348. - Pintyo577)
2009. nov. 17. 12:57
:):)köszi
2009. nov. 17. 09:57

Sziasztok!

Végre idejutottam! Sajnos nem volt könnyű napjaim főleg lelkileg, de most már sokkal jobb, igaz bánt még a dolog, de majd rendbe jövők. Viszont fogytam 2 kg annak ellenére, hogy női napjaim vannak.

Szöszpanna: pihend ki magad!

Pintyo! Küld erre felém is a napocskát, mert nálunk még mindig köd van tegnap 5 óta. Alig tudtam hazzajönni, mert 2 csíkot sem lehetet látni az úton. Most sem nagyon lehet többet látni.

Yess, mesélj mi újság van feléd, de jó hallani rólad!

VictoryS : jobbulást! Hát kiváncsi vagyok hogy megkapőod e szurit. De szerintem nem mert a suliba sem adták be azoknak a gyerekeknek akik köhögtek csak 2-3 nap múlva.

Icika jobbulást neked is! Én még szerencsére kitartok, bár nagyon sok kis ovis beteg van az oviba.

2009. nov. 17. 08:12

Jó reggelt Mindenkinek!!

Béka: de hogy hogy te is vagy! Ez jött össze fórumnyitónak, de hát én csak a szőkeségemet tudtam beletenni! Veled mi újság, mesélj ha van időd és kedved!!

Pintyo: Micsodi????? Itt este óta köd van! Hajnalban nem volt még 50 m sem a látótávolság!! Küld ide a napocskát, léccccci!

Mit is ígért Vic????

icke: próbálok én is gyógyulni, de sajna ideért a a H1 állítólag, de még nem sajtózták meg. :)

Kriszti: ha nem gond, akkor az összes gólyámat továbbküldöm neked, mert én még kibírom nélküle! ;)

Yess: csak gyere, nem baj ha nem mindennap, csak gyere. Van asszem talonban valahol PYG porom, ha kell szívesen elküldöm akijósan csak neked, csak most. ;) Én Adizom most.

Na ki is marad ki.... Passzolom, megyek aludni, aki kimaradt, azt majd pótolom este ha a Tök ideenged. Marhára megy neki már a net, pedig bekapcsolni sem tudta, de komolyan. :))

Ja Adi jóó, mert 3l teát ittam meg az éjjel meló közben, de majd a hétvégén állok a mérlegre, mert női napok vannak.

LE A ZSÍRRAL és szép napot nektek!

2009. nov. 17. 07:53

Jó reggelt!

ViktoryS el ne felejtsd, amit mára igértél.

Szép napot kívánok mindenkinek.

Gyönyörűen süt a napocska itt nálunk.

2009. nov. 17. 07:20

Jó reggetl. Ébredés után az a meglepetés ért, hogy a hangom helyett valami repedt fazék recseg valahonnan a mélyből. Ma kapnánk meg az oltást, de így nem tudom mi lesz. Láz nincs, meg nem is köhögök, csak érzem, hogy nem oké.

YESS! Seggbe rúgás érkezik!!! FORNE..I????? SZALON..CUKOOOOR???? Csupa kcal bomba! Ne csodálkozz, hogy feszül a gatyó! Megéri a nehezen leadott kilókat visszaszedegetni ezek miatt az agyon tuningolt méreggel és festékkel tele noymott vackok miatt?

Na remélem drága barátném, sikeresen elvettem mára a kedvedet a bűnözéstől. Így jó lesz a dopping? ;)

Béka! Tudod, hogy én mindig szerettelek és hiányoltalak is többször nagyon, amikor már nem jöttél. Talán olvastad is. Ha nem akkor most már tudod. :)

Na kb ennyi, sajnos a fodrászt le kellett mondanom mára, pedig elég csúnya már a tollazatom, mert augusztusban voltam utoljára.

Na megyek öltözni, aztán startolunk. A súlyom visszafelé jött, nem tudom minek köszönhetem, hiszen alig ettem. Na sebaj, kitartok. Most az egészség az első, ezért ma nem veszem be az Adit, mert oltás is lesz ha engedi a doki meg minden. Úgyis retard, ezért még másnap is hat. Majd holnap beveszem, addigra kiderül, hogy jól leszek-e? Szerintem a súly növekedés oka az, hogy rohanok, nem eszek, aztán mikor eszek, az már délután és nem néztem meg tegnap, hogy mit, csak gyors legyen. Bár nem volt sok, de akkor is...

Na tényleg megyek! PÁÁÁ! LE A ZSÍRRAL!

357. aeb750e196 (válaszként erre: 340. - Szöszipanna)
2009. nov. 17. 06:01

köszönöm. én sztem a bölcsiben betegedtem meg, mivel ott állandóan tüsszögnek a pindurik. jelenleg nem úgy érzem, mintha el akarna múlni a nyavalyám :(

neked is jobbulást :)

356. pintyo577 (válaszként erre: 355. - Yesss)
2009. nov. 16. 21:34

Örülök, hogy itt vagy.

Jó lenne már , valami pozitív dolog történne veled, nagyon szorítok.

Hiányzik a dopping, már mint mi.

Nekem is az hiányzik, az ahogy egymást segítettük, leszúrtuk, ha olyat evett, megdicsértük ha lement egy pár deka, nagyon hiányzik. Emlékszel a segberúgásokra, ha valaki bűnözött stb. na ez volt a legjobb doppin, nem kell bogyó, csak ez kell.

355. Yesss
2009. nov. 16. 21:26

Sziasztok!

:( Nem megy a minden napos bejelentkezés... de látom Ti aztán termeltek! /hozzászólást

Pintyo drága!

Elvagyok!... Semmi új... szokásos balszerencse mindenben-De egyik fiatal kolleginám mintha csak hugom lenne: állandó betegeskedés, anyagi csőd, /házat is el kellett adni/ ... meg minden... És most valami új hullám jött nála: nyert egy laptopot, eladták a házat, de jól jöttek ki /már amennyire abból lehet, de neki volt mit eladni...bár egyelőre nincs hol lakni, még egy hét-10 nap és ki kell költözniük. De csak segít nekik valaki, én is próbáltam,de ötleteim nem jöttek be.../ Úgyhogy csak optimistán... Majdcsak jó jön nálam is:)

Muszáj lenne újra fogyiznom, mert iszony mi mindent össze tudok enni, és mérleg is rossz irányba mozdul:( feszülnek a nadrágok is:(

Fránya szaloncukor! Meg fornet.i. Bogyóval kibírtam... mostanában egy napom sem telik el, mint a nyáron bogyóval... hiába veszem be, nem tudom megállni hogy ne egyek tilos dolgot.

Látom Ti ügyesek vagytok folyamatosan,,, Jól bírjátok!!!

Próbálok visszaolvasni... remélem megy valameddig! Pussz : pintyo! Szöszi, Vic, Valery, Momo, Anita stb..stb...

354. Béka09 (válaszként erre: 350. - VictoryS)
2009. nov. 16. 20:16
kedves tőled...vagyogatok!!! Remélem jól vagy és szépen nézel ki...púússza
353. Béka09 (válaszként erre: 349. - Pintyo577)
2009. nov. 16. 20:16

;)

Köszi! A réginek alapítója voltam :D Ezért kérdeztem viccesen hogy mi ez itt??

Gondoltam megnézem ki van az OLD-ban..

352. VictoryS (válaszként erre: 347. - Vadkriszti)
2009. nov. 16. 20:04
Na várjá csak! Én is így voltam, aztán kamatostul gyütt! ;)
2009. nov. 16. 20:03

Na egyébként ma először délután 1 kor ettem pár szem kis pogit és kicsi sajtos rudat, de reggel ittam egy rizsport.Aztán ugyanezt fél 6-kor hazafelé,aztán 1 joghurt és most 2 virsli magában kicsi majonézzel.

A torkomat egész nap éreztem és most kicsit rosszabb. Nem akarok lebetegedeni, mert holnap elvileg jönne az oltás, és így várni kell vele... :(

Előbb betömtem 1500mg C vitamint, hgy kivigye amit lehet. És most még jön a méz, aztán asszem forró fürdő és ágymeleg...remélem kicsi dédelgetést is kapok mellé... :D

350. VictoryS (válaszként erre: 345. - Béka09)
2009. nov. 16. 19:38
JÉÉÉÉÉ! Pont rád gondoltam egyik nap, hogy úúúúgyhiányzol! De jó hogy itt vagy! PUSZI!
349. pintyo577 (válaszként erre: 345. - Béka09)
2009. nov. 16. 19:34

Ez a redukt. röviditése, ezt a fórumot azért hoztuk létre, hogy a régi redesek tudjanak beszélgetni, itt mindenki ismer mindenkit.

A régi nagyon felhigúlt, nem tudunk azzal a sok uj emberrel mit kezdeni, nem tudtunk velük beszélgetni. Ezen a órumon mindenről beszélgetünk, itt a fogyókúráról esik a legkevesebb szó.

348. pintyo577 (válaszként erre: 347. - Vadkriszti)
2009. nov. 16. 16:10
Majd én küldök neked minen nap, majd csak megunja.
2009. nov. 16. 14:53
Köszke lányok a gólyákat:) Ha netán valaki személyesen látná, rúgja már seggbe a nevemben, hiába várom!
346. vadkriszti (válaszként erre: 342. - Szöszipanna)
2009. nov. 16. 14:52
Én is kiváncsian várom a beszámolódat. A héten igyekszem beszerezni én is. Ha lesz időm elmenni érte, momentán nem tudom, fiú vagyok-e vagy lány.........brrrrrrrrrrr
345. Béka09
2009. nov. 16. 13:09

Haloztok!

Mi az hogy "old R.E.D." ????

Van new is ??

Amúgy miújság ??

344. szöszipanna (válaszként erre: 343. - Pintyo577)
2009. nov. 16. 11:55
Na akkor majd összehasonlítjuk!
343. pintyo577 (válaszként erre: 342. - Szöszipanna)
2009. nov. 16. 11:38

Sok sikert az adihoz, remélem neked beválik.

Kiváncsi leszek én is a másik adira.

Aki beteg gyorsan gyógyuljon meg, még nem késő a védőoltás, mi már 4 hete megkaptuk, felőlem jöhet a H1.

2009. nov. 16. 10:03

Na meg is jött az Adim. Akkor most 10 napig ez. Kíváncsi leszek rá. Remélem hatni fog! Drukkoljatok nekem. Bár megbeszéltük egyik barátnővel, hogy lehet nekem is csak tudatilag kellenek a gyógyszerek, mert mindent kipróbáltam/kipróbálok, de a diéta, sport azért meg van. Szóval lehet csak agyilag kellenek ezek és ezek nélkül is menne, de nekem kellenek, mint néha a csokika. :)

Na mindegy. Adi többször is bevált, remélem most is!!

341. szöszipanna (válaszként erre: 338. - VictoryS)
2009. nov. 16. 09:46
Tessék enni, nehogy itt legyengülj ebben a takonykórban!! Tudod, enni kell a fogyinál is!! Csak ügyesen!
2009. nov. 16. 09:45

Jó reggelt!

Icke: én is benne voltam, de sikerült úgy néz ki legyőzni. A tüdőgyuszinál kaptam tippként egy lórugás adag gyogyit és most is bevált. Pedig szinte minden nap isszuk a calcium+cvitamint a Tökkel, de úgy látszik, néha már ez is kevés. Gyógyulgass!!!

Kriszit: jó kötögetést! Én most a horgoláson gondolkodom, hogy meg kellene tanulni! Kötni és hímezni megtanultam nagyitól anno, de lehet már nem is menne. Na lehet majd felelevenítem!!

2009. nov. 16. 06:17
sziasztok. addig-addig emlegettem a betegséget, hogy megbetegedtem. persze, sztem csak sima takonykór, lázam sincsen, csak a torkom fáj :(
2009. nov. 15. 22:24
Megjöttem, de megyek is aludni. Jelentem, fájt a fejem, de most máshogy mint a portól, de ettől még nem volt jobb. Valószínű a vércukornak volt köze hozzá, mert most ettem, igaz fehérjét inkább, és elmúlt. Na ezennel megyek is alunni, mert kezdetét veszi ismét egy mozgalmas hét.
337. pintyo577 (válaszként erre: 336. - Vadkriszti)
2009. nov. 15. 21:52
Akkor Te is kapsz.
2009. nov. 15. 20:13
A gólyát én szeretném......de már NAGYON!
335. vadkriszti (válaszként erre: 326. - Pintyo577)
2009. nov. 15. 20:11

:)köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Holnap hazafelé be is támadok valami üzletet és veszek klassz fonalat. A baj csak az, hogy minden 6-ig van nyitva , én pedig 5-ig robotolok a világ végén:( Sebaj, majd szólok a hév, metró, villamos és buszvezetőknek, hogy sietnem kell:)

334. szöszipanna (válaszként erre: 327. - Resita)
2009. nov. 15. 17:37
Egy évig szedhető folyamatosan.
333. szöszipanna (válaszként erre: 297. - Vadkriszti)
2009. nov. 15. 17:35
Valahogy nem is figyeltem, meg nem ittam olyan sokáig, hogy legyen tapasztalat. Szóval nem tudom még mindig jó e ez a meleg vizes citrom.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook