Old R.E.D. (beszélgetés)
Vic: végre jóóóó híreket hall az ember:)
Hatalmas gratula a lemezhez, majd szorííítok, hogy platina legyen:)
A fogyidhoz meg csatlakozom!!!
Sziasztok! Élek és virulok. Szedem az Adit, és szuperül hat. Mától regionális lerakata lettünk egy igazi magyar kézműves csokoládé készítő cégnek, akik szintén fiatalok még a pályán, és fantsztikusan finom és jó bon-bonokat gyártanak. Mindent a saját kezükkel, és komolyan mondom, ilyen finomat még nem ettem. Hát a tálcára kipakoltam, de a polcig mire eljutott, a felét el is vitték, aztán délutánra meg alig maradt pár szem. Szóval hajnalban megy a párom azaz TÖKÖM egy újabb szállítmányért. És minden kereskedő készítői áron veheti majd meg nálunk. Tök jó lesz! :-)
A többi is beindult, az alkalmazott mondta, haogy nem bírt megállni egy pillanatra sem egész nap! Na ez a beszéd, alakul a dolog! :)
És IGEN! KÉSZÜL A LEMEZ! De csak lassan, egyelőre ez az első három dal, a többinek még nincsen kész az alapja, de folyamatban van. Egy rádióban lesz velem riport, és oda kérik a dlaokat is. Ez a rádió egyébként csak a neten fogható, hallgatható. Majd megírom akit érdekel, hogy mikor leszek. Reggelre is ment le egy kicsi, most megint ott vagyok, ahol az eddigi minimumom volt, de kíváncsi leszek, hogy a mai nap után holnap reggel ,mennyi leszek?
Yess! Hát nem örülök, hogy nincs meg a gyökere még mindig a gondoknak. A PCOS az elég komoly dolog, azt sem árt megnézni nem az a ludas, ha jól értelmeztem amit írtál...ha nem akkor sorry,nagyon ki vagyok purcanyva!
Kaptam anyutól egy laza sapit is ma, igen tetszik, majd ha lesz kép, felteszem. Nem nagyon hordam eddig sapkát, mert egyik sem állt jól, vagy szorította a fejem, vagy nembírtam elviselni, de ezzel semmi gondom, jól érzemmagam benne, pont jó.
Na megyek aludni, mert reggel korán kelünk, megyek a boltba dolgozni, aztán majd délután jövök.
PÁ! PUSSSZ! LE A ZSÍÍÍÍÍRRRRAAAAAL!
Nagyon örülök neked.
Jó hogy itt vagy, próbáld ezt tartani, hogy naponta benézel ide.
Sziasztok! Szép estét!
Jelentkezem, igaz nem napi kétszer... de az nem is menne mostanság...
Anitám! Tuti leadod! ügyi vagy! -nekem nem megy le semmi, bár nem is szedem bogyót, próbálok én ellenállni, de nem megy úgy, mint bogyóval. Becsúszik rudi, nápolyi, csokika... sőt, volt már tészta is:( de még az a jó, visszafelé se jön pgy mint rég... ha igen,csak 2 kg , azt meg odafigyeléssel tartani tudtam...
Ugye- ugye, aki másnak vermet ás maga esek beleeeeeeeeeee, bi-bi!!!!!
Nekem kivántad a seggnövekedést, na aztán kinek nő a segge,na kinek?????
Nagyon sokára oltanak be téged, nem tudnád hamarabb ( saját költségedre végülis nem drága 1950.-), addigra itt a járvány és nem leszel védett, mert 10 nap .
ÚÚÚÚ, holnaptól indul a fogyi nálam is Csajok, mert ráálltam a mérlegre (háromszor is mert nem hittem a szememnek) hmmm, a francba jöhet vissza egy hét alatt 3 kiló, amikor azt egy hónap leadni :-(
Úgyhogy holnaptól csak keményen:)
Sziasztok Fogyi Tesók!
Gyerkőcök beoltva, engem majd 2 hét múlva, helyben a cégnél. A gyerekorvos háromszor is rákérdezett, hogy tényleg a kicsit is be akarom oltatni??? Mondom IGEN, mert mindenféle nemzetiségű gyerek van a bölcsis csoportban, akik hazajárkálnak külföldre telelni, meg nyaralni stb., és nem szeretnék otthon két gyerekért aggódni, ha netán benyalnák a vírust. Ennyi.
Szöszikém drága köszönöm a jeleket, nagyon jól esnek :)
vége van a 2.hétnek is a 3ból, és ma nem is veszekedtem....tnap sajnos muszáj voltam 3-4x visszaszólnom a heti főnökömnek, pdig én soha senkinek nem szóltam eddig vissza. de ma ennek eredményeként nagyon kedves volt :)
hallottam, h már 4-5 sulit bezártak a h1n1 miatt...kezdek KICSIT aggódni, de ennek ellenére nem kérem az oltást, attól jobban tartok :)
szép hétvégét Nektek
Oltással kapcsolatban, akkora ellenpropaganda folyik, csak azt nem értem, mi értelme?
Máshol örülnének ha lenne, ha megkaphatnák, itt nákunk van, itt meg nem kell az embereknek.
De általában a befolyásolható embereket tudták meggyőzni arról, hogy ne adassák be.
ínekünk is mondták, hogy milyen hülyék vagyunk, nem baj, majd amikor itt lesz a járvány, akkor derűl ki ki volt a hülye.
Most azárt már látszik, hogy kapkodnak az emberek, most már kellene.
Na mindegy, mindenkinél magánál az értelem.
Aztán csak növesszed TE a keggedet.
Pedig most korán lefeküdtem, mert még csak 1/2 1 volt, mostanába 3-körül szoktam lefeküdni.
Előszőr zabkorpával csináltam (ez majdnem fehér), következőnél nem kaptam csak búzakorpát (ez alapon olyan barnás), tehát csak szinkülönbség volt, isteni finom.
1 kg túróból szoktam, a leírt mennyiség 4x-ével csinálom, mert úgy gondoltam pár napig elég lesz, de tévedtem, mert a páromnak is nagyon izlik.
Legközelebb megcsinálom mákkal és almával.
szöszi: A pudingot legalább, Zinnia recije alapján csináltad????
:) (merthogy az fogyis volt)
este fél tizenegykor, gyerünk neked is be az ágyba, akkor már nem "pofázunk":))
Viccet félre téve, tényleg a franc megevett a sütik láttán, de tök jó, hogy írtad így én is meg fogom csinálni búzaizével.
Végre valaki, aki nem b..sz le, hogy beadatom az oltást. Eddig mindenki azt mondta, hogy hülye vagyok, minek...
Megyünk vásárolni. Csóóók.
Olgi, neked jó kondit.
Ja a seggem, meg inkább a sütitől legyen nagy, mint a gólyától:)))
csóóóók
A kence még elmegy, de hogy én tekercseljem magam, fóliázzak, nem hiszem.
Te is elmész aludni, nem értem mindenki eltünik.
A francba, már megint lekéstem!!!!!!!!!
anita nem tudom melyik sütit nézted a valery11 naplójában, de a túrós isteni, már kétszer megcsináltam. A második alkalommal búzakorpával, úgy is isteni volt csak egy kicsit sötétebb szine lett.
Mi is beadattuk az oltást, már 3 hete,semmi gondunk nem volt, nincs semmi mellékhatása.
Küldöm a gólyát neked is , és én is imádlak.
Sziasztok csajok!
Csináltam pudingot, eper és csoki. Nagyon jól néz ki, remélem Töknek ízleni fog. De a bolognai olyan gyorskész lett, mert nem volt kedvem ott állni mellette. Szóval kész a holnapi kaja is!
Aludni kellene, de nincs kedvem!
Esküszöm, lán' koromban sem bénáztunk ennyit.
Gondolom ismerős a mondás:
Ha van kivel, nincs mivel,
Ha van hol, nincs kivel,
Ha van mivel, akkor nincs hol:)))
Nincs több időm Csajok, megyek altatni.
Holnap viszem a gyerekeket oltásra, erre az új nyavajára...
Nekem elkapta egy kolleganőm huga, hát elég durva volt, ebből nem kérek...
Egyébként meg elég gáz, hogy a gyerekorvos is elzárkózott az info elől, amikor kikértem a tanácsát. Gondolom a média miatt már nem mernek szerencsétlenek semmit mondani. Annyit mondott, hogy aki kéri azt beoltja. Na most akkor legyek okos...
Én csak abból tudtam kiindulni, hogy tavaly a fiam a sima influeznából sem tudott kiláballni, úgyhogy antibiotikum kellett. Na mindegy holnap egy szuri aztán remélem minden okés lesz.
Jóccakát mindenkinek, holnap jövök.
pussszzz:))
Olgikám:)
Ha gólyákat küldözgetsz és szülni fogok, akkor köthetsz nekem egy valag rugit:) Mert én má' mindent elajándékoztam...
Rossz leszel, akkó kapsz még sütit:)) osztán mindenki helyett ott fogsz ülni a szaunában:)
Egyébként imádlak:)
jajajajaj, ki ne hagyjatok ebből a tekercselős izéből. Gagyi a bőröm a pocimon... mit kell kenni?
én is kérek szépen recit:)) pussz
Mire jó ez a krém?
Fóliázás alá.
Ha igen akkor biztos nem kell, mert én erre nagyon lusta vagyok, még hogy tekercseljek, á ez nem az én világom, inkább kondizok.
De nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen.
Kedves egészségedre a csokit.
Sziasztok!
Ma búskomor napom van/volt. Pedig itt a napocska is sütött. Csak Tökkel pont műszakban váltjuk egymást, amikor ő délelőttös akkor én délutános. Pedig nem is egy helyen dodozunk. És úgy hiányzik, meg kanbuliba megy az egyetlen napon amikor együtt lehetnénk. Szóval most minden összejött, meg is ettem egy tábla csokit.
Na nem is siránkozom, csak valahogy nem vagyok a toppon.
És juszt sem takarítottam. Man, majd a hétvégén, ha egyedül leszek, legalább eltelik az idő.
Te csak maradjál itt a seggeden, ne koriszáljál másik fórumokon.
Itt mindenki ismer, mindenkit ismersz, mindenki szeret, mindenkit szeretsz.
Ez a fórum nekünk lett létrehozva, hogy tudjunk beszélgetni,ügyes bajos dolgainkat megbeszélhessük.