Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Old R.E.D. fórum

Old R.E.D. (beszélgetés)

❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
482. pintyo577 (válaszként erre: 474. - Szöszipanna)
2009. nov. 23. 22:05
Naná, hogy lehet, sőt!!!!!!
481. pintyo577 (válaszként erre: 471. - Pap anita)
2009. nov. 23. 22:03
A francba, már megint lekéstem.
480. VictoryS (válaszként erre: 479. - Tündi66)
2009. nov. 23. 22:00

Egyik gyógyszer sincs itthon, de kalcium az van.

A műsorról meg lemaradtm szerintem. Mikor is van?

479. Tündi66 (válaszként erre: 478. - Tündi66)
2009. nov. 23. 21:29
És calciumot is mindig kell adnom a gyerekeknek,ha köhögnek.Nekem csak a mix...pektolalis használ.
478. Tündi66 (válaszként erre: 476. - VictoryS)
2009. nov. 23. 21:27

Nézd a life csatornán a Fogyassz le! műsort,és átbillensz.Sok erőt ad!És persze a csapat is.

Köhögésre én a mixturát irtam.Meg a mucopront(nem tom,hogy irják) ami jól használt,és gyerekkorunk erigonja.

477. VictoryS (válaszként erre: 475. - Tündi66)
2009. nov. 23. 21:08

Nem baj, értettem így is. :)

Viszont ma gyógyszertárig nem jutottam el, és a sinec.. amit írtatok (most nem tudom, hogy te írtad-e, bocs) az csillapítja a köhögést, nem köptet, így azt nem mertem bevenni, egyébként van itthon egy csomó. Most mit tegyek?

2009. nov. 23. 21:06

Anita! Akkor engem most rúgj seggbe, mert rá sem merek állni már a mérlegre,mert tuti hogy híztam. És én is kérek abból a lendületből! Én is fogyni akarok, de valahogy a fejemben nem tudok átbillenni! Most az Adit azért emeltem, hogy kipróbáljam, hogy így milyen. Hát megpörgetett rendesn, úgyhogy ebből nem lesz rendszer.

Az 1 is hat, csak nem pörget. A fejemmel van a hiba már tudom, mert így is eszembe jut az a fránya csoki, és tudom, hogy a stressz miatt van, nem Adi hatástalan. Az Adi összes hatása megvan. Nwm vagyok éhes, hamar jól lakok, inni is tudok, a pulzust is megemeli. Egyszerűen csak a stresszt kezelem megint rosszul és ez lelki dolog. Na ezen hogy legyn úrrá az ember leánya,mikor világ életében a stresszt csokival kezelte????

Ez tényleg komolya dilemma. Én is le akarok karácsonyig fogyni jópár kilót, de így szinte lehetetlen, pedig minden feltétel adott. Ezért rendeltem ezt a gasztro menüt is, de nem hívtak ma. Elvileg holnap hozzák az elsőt. Hátha ez vissza billent. Nem tudom, milyen lelki fröccs kellene, hogy a lelkem átálljon fogyásra...?

Ja Anita! Nekem a herceg megjött már fehér pónin! :) :) Azaz fehér kipolszkin jött annak idején! HIHI! AZóta is ezt emlegetem, hogy a fehér bejött, de a ló összement. :) :)

475. Tündi66 (válaszként erre: 460. - VictoryS)
2009. nov. 23. 20:54

Bocsi!!!

Neked irtam,de most látom,jól mellényúltam

2009. nov. 23. 19:50

Sziasztok!

Bocsi de meló és ott meg nincs net. :(

Na szóval CSAJOK!!! Hé én is itten e vagyok ám! Tessék engem is nógatni!! Csatlakozom hozzátok Olgi, Anita, ha lehet. De én csak a telelés után, mondjuk legyen -5kg kariig. Mert több szerintem irreális lenne, főleg, ha a wellnessen hízom! :)

Majd holnap eset jövök!

Pusza mindenkinek! LE A ZSÍRRAL !!

2009. nov. 23. 19:16

majd hajnalban még jövök,

jóccakát lányok.

2009. nov. 23. 18:58
Olgi, mérlegeljünk reggel? Mármint hivatalosan.
471. pap anita (válaszként erre: 470. - Pintyo577)
2009. nov. 23. 18:56

jóóó, de lehet, hogy csak korán reggel vagy későn este tudok csak benézni.

Akkor indul a mandula:) Csináljuk meg az álomsúlyodat, meg haladjunk az enyém felé is. Na remélem így könnyebb lesz. Főleg, ha végre ez a szar is hatna neked, hát az meg maga a csoda lenne!!! Akkor meglátod mennyivel könnyebb, ha nem éhes az ember. na akkor sem leányálom, de jobban tarthatóóóóóó:) hajrá nekünk:)

470. pintyo577 (válaszként erre: 469. - Pap anita)
2009. nov. 23. 18:50

Rendben van, olyan energiával folytassuk, mindt ahogy a nyáron csináltuk.

Azt viszont meg kell igérned, hogy legalább naponta bejelentkezel, de jöhetsz sűrűbben is.

2009. nov. 23. 18:15

na mi van má'?? sehun senki, de már sajna nekem sincs sok időm itt lenni. Minden stagnálónak kitartás, a hízókat viszon seggbe fogom rúgni...

Nekem meg hajráááá:)

pusza csajok és LE A ZSÍRRAL, MEG MOST A FASZIKKAL IS, Mert tele van a törpöm velük...

2009. nov. 23. 18:13
Olgi, olgi, akkor csináljuk meg együtt:) Most olvastalak csak végig és látom neked is kb. annyi kell karácsonyig, mint nekem. Én izélgetlek téged, Te meg engem és akkor olyan szépek leszünk, hogy ihaj:)) (már most is azok vagyunk, de addigra meseszépek leszünk:))és akkor talán jön a királyfi és fehér lovon:)) na jó, a fehér mercedes is jó lesz nekem:)
467. pap anita (válaszként erre: 464. - Pintyo577)
2009. nov. 23. 18:10

Szia Olgi!

ja, kipróbálom, csak épp vörösödök az irigységtől, mert most olvasok vissza és hipp-hopp momo itt dobálja lefele a kilókat:)

Bizony mától csajszikáim én is bekeményítettem és délben fél adag kaját ettem, este meg már csak egy joghurt meg egy szűztea. muszály karácsonyra 70 alatt lennem. Most megint úgy bevagyok zsongva, mint nyáron amikor nekiálltam fogyózni, most megint megindított valami. Asszem az, hogy a férjem megint lökött, aztán gondoltam majd jól lefogyok aztán a fene a pofáját hagy forogjanak utánam a pasik.:)

tornázni is kéne:( tudom, hogy kéne, de rohadtul nem akarok...

Vic: a sine...-ot én írtam:) nem Tündi:)

466. 57abc43d5b (válaszként erre: 464. - Pintyo577)
2009. nov. 23. 13:35

Szia.

Nem tudom mitévő legyek.:(Szerintem még várok kicsit,hogy nálad mi lesz a hatás.Te is a Karcsitól?

465. vadkriszti (válaszként erre: 464. - Pintyo577)
2009. nov. 23. 13:23

Világos, hogy nekem is át kell váltanom az adira, mert a red már halottnak a csók:(

Jövő héten fizu, akkor rendelek én is.

Látom, és örülök, hogy hatásos nektek.

2009. nov. 23. 13:09

Sziasztok Csajszikáim!

szöszipanna:az én vérnyomásom is alacsony, a szauna meg még lejebb viszi, de én már megszoktam, utána a jéghideg zuhany kompenzálja.Az első körben szoktam a legtovább 30-35 percet lenni, utána mindíg kevesebbet.

MOst ne foglalkozz a kilóiddal, inkább azzal, hogy jól sikerüljön az a pár nap a tököddel.

momo: örülök, hogy előkerűltél, de azért a munkát sem kell túlzásba vinni. A kisfiadnak javulást kívánok.Gratula a leadott kilókhoz, ügyes vagy.

viktoryS. én is szedtem szét bogyit, így el is szúrtál egyet, mert elfolyik, a másikfelébe semmi nem maradt. Miért kellett a fél, talán már megint kevés az 1 adi? ne idegesíts!!!!!!!!!!!

Nekem is megjött ma, remélem olyan hatásos lesz mind az az egy szem, már érzem a hatását.

Én nem vagyok beteg, a zsíros kaja, amihez nem vagyok hozzászokva, elcseszte a gyomrom, de kipakoltam mindent, úgy hogy én teljesen rendben vagyok. A mai nappal elkezdtem egy nagyon kemény , szigorú diétát, karácsonyra elakarom érni az álomsúlyt.

vadkriszti:akkor neked már a kisújjadban vannak a szülinapi bulik megszervezése. Gyere csatlakozz a fogyinkhoz, doppingoljuk egymást.

yess: nagyon jó lenne, ha csak ilyen szép dolgokat hallanánk rólad, ez a hétvége egy kicsit biztos feltuningolt, jobban fogod bírni a megterhelést, lelkileg is és fizikailag is.

papanita: hogy döntöttél, kipróbálod?

valry11: és te?

icke: vigyázz magadra ebbe a ködös, truttyos időben.

Szép napot mindenkinek, remélem nem hagytam ki senkit, ha igen bocs.

2009. nov. 23. 11:52

Sziasztok!

Végre van két percem, de aztán megint csak a rohanás marad. Képzeljétek 13 nap alatt 4,5 kg minusz! Végre elindult lefelé! Igaz sokat megyek, mert rengeteg a meló, de itthon is mert be akarjuk fejezni az étkezőt karácsonyig, igaz metlakit nem tudjuk lerakni, de akkor is jobb lesz, nem az a ronda falak viritanak. Sajna a fiam beteg, ráadásul nem tudja a doki sem, hogy mi a baja, csak gyanú a vakbélre. Gondolhatjátok mi van itthon. Megpróbálok benézni, de nem ígérek semmit. Puszi mindenkinek!

462. vadkriszti (válaszként erre: 438. - Pintyo577)
2009. nov. 23. 09:01

:)

csak jár a szám, panaszkodok:) Ez már a 16. szülinapja volt, amit mellette nyomok végig:)

2009. nov. 23. 08:27
Ja és Anita! Köszi! Én is gondoltam dokira, de tudom, hogy azt mondaná, hogy feküdjek, ami lehetetlen, mivel ez a hetem van már csak a hivatalos ügyekre és jövő héttől boldog (vagy boldogtalan?) vállalkozó leszek nyakamban egy nem olcsó bolttal. Na ezt nem is részletezem tovább. Puszi!
460. VictoryS (válaszként erre: 459. - Tündi66)
2009. nov. 23. 08:25

Szia!

Köszi a gyógy jelet is és amit írtál is. Igaz szöszinek címezted, de lehet hogy rám is gondoltál közben. Az a sinec.d azt hiszem amit írsz, talán van is itthon, de nem biztos. Tegnap kidobáltam pár lejárt cuccot ahogy át túrtam a szekrényt. Eddig a lándzsást ittam, de elfogyott, úgyhogy váltanom kell. Éjjel most aludtam valamit de valami iszonyat volt az ébredés. Fél óra fuldoklás stb, és utána már kaptam is levegőt meg hangom is lett. Muszály mennem a dolgaimra, de aztán utána megint igyekszem feküdni. Közben majd próbálok azért figyelni a dolgokra: meleg tea stb ha módom lesz rá.

Ma reggel plusz fél Adit bevettem. Érdekes volt látni mi van benne, mivelhogy szét vágtam. Eddig azt hittem, hogy egy kemény bogyó,de nem. Belül egy ragacsos lötty van, ami szagtalan és szinte íztelen is. Úgyhogy ma 1,5-el próbálkozom,aztán beszámolok. Most ittam egy rizsport, és uccu neki a napnak.

Ja és YESS! Én is örülök, hogy jót olvashattam. Ne is törődj most azzal, hogy mi ment fel. Az csak mozgó súly. 1 nap alatt nem lehet ennyi zsírt felszedni. Annak is kell ám egy kis idő! ;) Nyugi, és lazíts! :)

Pintyo! Mi meg gyógyuljunk, aztán fogyni is fogunk talén megint.

Ma ránéztem a ruhámra, ami azóta is a szekrény ajtón lóg, és arra gondoltam, hogy ha így folytatom, esélyem sem lesz hogy felvegyem szilveszterre. Ezért redeltem meg a Gatr... Turbó fogyi menüt. Bár ha jól emlékszem, valaki próbűlta és nem volt túl lelkes tőle, talán az ízek miatt...?

Mindenkinek szép napot!

459. Tündi66 (válaszként erre: 445. - Szöszipanna)
2009. nov. 22. 22:29

Sziasztok!

Olvasgatlak benneteket,de azthiszem ide még nem irtam.

Nekünk is van ilyen adó.Szuper jó.Hétköznap minden este Fogyassz le!Nagyon szeretem,és sok erőt ad a küzdéshez.Kár,hogy a többi szolgáltatónál nem érhető el.Lányommal néztük,és átformálta az agyát.Másfél hét múlva nekiállt velem tornázni.Ez nagyon nagy szó.

A köhögéssel menj el dokihoz.Más kell a száraz köhögésre az más arra,aminek fel kell szakadnia.Neem egyszer egy öreg úr ajánlotta a mixtura pektoralis-t.Az felszaggatta.Most nem tudom lehet-e kapni recept nélkül.Régen lehetett,de ha felirattam sokkal olcsóbb volt.

Meg mikor a gyerekek köhögésével nem birtam erigon-t vettem.Amit gyerekkorunkban szedtünk.Legalábbis én.

Bocsi,hosszú lettem nagyon.Most a gyógyulás az első.Ráérsz utána fogyni.Puszi!

2009. nov. 22. 21:55
Jó pihenést mindenkinek!!
457. szöszipanna (válaszként erre: 456. - Pintyo577)
2009. nov. 22. 21:49
Mennyit???? Én ha 15 percet tudok max. 2X, akkor már jó vagyok. Az én 90/60 vérnyomásom ennyit bír. De ennyi is jól szokott esni! :) Nagyon ügyi vagy!
456. pintyo577 (válaszként erre: 452. - Yesss)
2009. nov. 22. 21:47

Nagyon örülök, hogy itt vagy!!!!

Annak meg mégjobban, hogy végre valami jót hallok felőled.

Ne foglalkozz a kilókkal, most az a legfontosabb, hogy egy kicsit kikapcsolódtál, megnyugodtál, pihentés stb.

Ma délután szaunáztam én is , nagyon szeretem, 1 l vizet símán kilehet izzadni, általában 5-6x megyek be , ez 1,5 óra, 25-30 percig szoktam bírni egyszuszra a 80 fokban.

455. pap anita (válaszként erre: 446. - VictoryS)
2009. nov. 22. 21:46
Vic: menj le dokihoz, van egy nagyon jó bogyó kínzó köhögésra, sine...d a neve de azt ki kell iratni. A többi recept nélküli erre a taccsos, köhögére nem nagyon jön be nálunk. Vigyázz magadra! Pihi ezerrel, nehogy tüdőgyuszi legyen belőle!!!
454. szöszipanna (válaszként erre: 452. - Yesss)
2009. nov. 22. 20:40
:D Akkor tessék sűrűbben szaunázni, már ha az időd telik. Ne foglalkozz a súlyoddal, van ilyen korszak mindenkinek. Majd ha lesz erőd, mi biztatunk, addig pedig sok erőt!!
453. Yesss
2009. nov. 22. 20:32
Vic! jól beleestél! jobbulást neked!
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook