Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Old R.E.D. fórum

Old R.E.D. (beszélgetés)

❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯
2009. dec. 4. 17:29

Sziasztok!

Itt vagyok, meg vagyok, majd jövök a szauna után.

2009. dec. 4. 15:56

Sziasztok.

75 kiló vagyok!El sem hiszem!

Pintyő,merre csavarogsz?:)

2009. dec. 4. 12:20

Mindenki eltünt?

VictoryS,sajna nem lehetünk mindig mindenhol ott.Előtérbe kell helyezni a megélhetést.Ha nagyobbak lesznek a gyerekek,majd megértik,hogy értük dolgozunk,és nem azért megyünk,hogy ne legyünk velük.

Sajna,én is mindig időhiányban szenvedek.Nem tudom jól beosztani.

Most örülj,hogy van munka és az újságnak.Mit szóltak otthon?

2009. dec. 4. 07:29

Nem járt erre senki azóta? Pedig azt gondoltam hogy én leszek a legritkább erre, de tévedtem. Legalább itt nem hiányzom, mert otthon biza már nagyon.

MINDEN BORBÁLÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT! Anyukám is Borbála... :)

Szép napot! Puszi!

598. VictoryS (válaszként erre: 595. - Tündi66)
2009. dec. 3. 18:06
Jé! Benne vagyok??? Na én meg nem néztem most meg, mert már feladtam! Na holnap keresek egy újságost. :-)
2009. dec. 3. 18:05

Sziasztok! Még élek, de nem voltam otthon internet közelben és nem tudtam jelentkezni. MOst viszont már meghozták a boltba a modemet és megy anet! HURRÁ! Éljen sztahanov! Dolgozhatok éjjel nappal! :)

Na viccet félre téve, ma be kellett jönnöm kiszámolgatni a dolgokat.

Kiscsaládom nagyon toleráns, bár a gyerekek emlegették már a minap az apjuknak, hogy az anya olyan finom rakott karfiolt meg ilyesmiket szokott csinálni...Hát igen. Anya csak egy van. Azért most már utol fogom érni magam. Muszály volt ma már lassítanom, mert tegnap volt egy enyhe koccanásom is autóval, igaz semmi nem történt, kezet fogtunk és kész, de nekem figyelmeztetésnek elég volt. Ma délelőtt mindent kikapcsoltam, és pihentem, és most érzem is hogy jobban vagyok lelkileg is, nem vagyok olyan űzött, mint voltam. Na röviden ennyit rólam. Lehet hogy megkíséárlem a visszaolvasást, de ha sok, akkor majd otthonról fogom.

Addig is puszi mindenkinek!

2009. dec. 3. 08:33
Merre vagytok?Mindenki elfutott újságot venni?
595. Tündi66 (válaszként erre: 591. - VictoryS)
2009. dec. 2. 23:35
Láttalak az újságban!!!Nagyon szuper!Gratulálok!!
2009. dec. 2. 19:37
sziasztok. fogászaton voltam..és sajnos még leszek is jópárszor.majd jelentkezem.puszi nektek
2009. dec. 2. 19:24

Sziasztok Csajok!!

Merre vagytok?

Sehol senki, már mindenki elfogyott?

2009. dec. 2. 07:46

Sziasztok.

3 napja szedem az antibiotikumot és semmit nem javulok.Ugyan úgy fáj a torkom mint eddig.Sőt talán még jobban is.Nem vagyok a topon.És enni sem bírok.

Ami azért nem olyan rossz.

2009. dec. 2. 07:40

Látom senki nem volt itt azóta. Ma éjjel aludtam, vettem be egy kis segítséget is hozzá, nehogy megint ne aludjak és túl pörögjek, aztán a szívem bánja. Viszont így meg majdnem bealudtam, de azért még épp időben sikerült felébrednem.

Na megyek is a napomra, mert hosszú lesz.

Mindenkinek szép napot!

2009. dec. 1. 21:29

Na ezt királyul megmondtátok és igazatok van. A lelkem már kezd helyre billenni, ezért is mentem el ma Győrből, hogy kicsit szellőztessek, mert úgy éreztem betekeredek. Most jó. Énekeltünk egy kicsit, meg lazultunk és most kicsit lazább lettem.

Tudtam, hogy seggbe rúgás terén számíthatok rátok! ;) Köszi! Máskor is légyszi! ;)

2009. dec. 1. 21:21

Sziasztok! Bocsánat, nagyon eltűntem, de nyomós oka volt: rohanás őrültek módjára.

Bolt átvéve, ma már nekünk volt nyitva. Holnap délelőtt is rohangálás itt, aztán fel Pest és visszafelé még egy helyre. Szóval beindult az élet. :-)

Éjjel 3-ig aludtam, utána nem bírtam, akármit csináltam. Járt az agyam. Most már nagyon fáradt vagyok, de nem rég értem haza. Nem tudom hogy bírtam egész nap, de ma még utaztam is.

A kaja nem volt sok, de össze vissza. Az ebédemet bevitték a boltba, de akkor már nem voltam itt, így ott is maradt,majd holnap elhozom. Megpróbálok viszaolvasni. Ha nem írnék ma már, akkor menet közben elaludtam. :-)

588. 57abc43d5b (válaszként erre: 587. - Pintyo577)
2009. dec. 1. 13:55
Drágám,nem tudom észrevetted-e,hogy tegnap ÉN ÍRTAM IDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Persze,hogy máshová is írogatok ha van egy kis időm és ti sehol nem vagytok!
587. pintyo577 (válaszként erre: 585. - 57abc43d5b)
2009. dec. 1. 08:20
Más fórumokon vagy, hozzánk meg nem jössz, szégyeld magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 1. 08:12

Sziasztok!

Mi történt, egy napja nem járt itt senki?

Hol vagytok?

2009. nov. 30. 09:22

Sziasztok.

Mínusz 1 kg!Ha így megy januárra meg lesz az a 10.:)

Vic,kapd össze magad mert hiába szeded a bogyót ha az akarat nincs meg benned!Döntsd el,hogy a kaja vagy az adi!Mert csodát az sem fog tenni!Arra csak TE vagyképes!Gyerünk bébi,menni fog az!

2009. nov. 30. 08:32
Egy kicsit hosszúra sikeredett.
583. pintyo577 (válaszként erre: 581. - VictoryS)
2009. nov. 30. 08:31

Szia!

Nagyon fasza, erős csaj vagy, aki mindent kibír, ezt is túléled. Minden valamiért történik, ennek is oka van, egészen bitos valami jó fog történni.

De most aztán jól kiba.......tál a világgal, jól megadtad nekik, azzal a zabálással és még csak jól sem esett, mert tiszta lelkibeteg lettél, lelkiiismeretfurdalásod volt, megérte? Biztos hogy nem, na akkor ehez tartsd magad ezután.

Nem szedek semmit az adi mellett semmit. Vettem egy dobozzal abból amit cseréltünk, arra az időre, ha már befejeztem adi szedését.

Eszedbe ne jusson beszedni az adiból még egy felet, most nagyon pörögsz a stessz miatt, plusz mág az adi, meg ne őrűlj, mert nem tudom mit csinálok veled. Mondtam már neked, gondolj a gyerekeidre amikor ezek a hülye dolgaid előjönnek.

Azt hiszed, ha többet veszel be belőle,akkor secc pers eltünik a tegnapesti zabálásod nyoma. Nem fog eltünni!!!!!!!

Ne a kajába folytsd a BÁNATOD, találjál valami okosabb dolgot.

Mit gondolsz, mennyi ilyen rossz dolog fog még érni az életben, akkor mindíg a kajához fogsz menekülni, ha igen, akkor most hagyd abba a fogyókúrát, mi a francnak kinlódsz, semmi értelme.

Ott van a boltod, a családod, a barátaid, örülj azoknak, vesd bele magadat a munkába, élvezd a családod, barátaid szeretetét, de ne zabálj, mert azzal semmit nem oldasz meg, csak még boldogtalanabb, betegebb leszel.

2009. nov. 30. 07:22
Bocs a hibákért, de most kapkodtam a sietség miatt.
2009. nov. 30. 07:22

Sziasztok!

Jó nagy seggbe rúgás jár nekem!!!! Este (éjjel) zabálással vígasztaltam magam. Volt ropi, szilva lekvár és a legrosszabb, mert ebből volt a sok, a pisztácia. Ma reggel máris +1 kg, gondolom a sok víz is, amit a só megkötött.

Ma levegőt sem szabad venne mazt hiszem,nem hogy enni. De azért fogok, mert jön a Turbó fogyis menüm. A héten ezért elhatároztam, hogy jól fogok már viselkedni, és helyre hozozm amit most elszúrtam. Tudjuk ezt be egí "csaló" napnak, de karácsonyig már nem szeretnék többet csalni, mert akkor leshetem, hogy mikor jön rám a szép új rucim!

Icke! Köszi! Én is úgy gonolom, hogy talán el kell szakadnom drasztikusan, hogy az újat teljesen birtokba tudjam venni, ami jön.

Pintyo! Te is kiegészíted az Adit? Azzal amit küldtem?

Én is megint gondoltam arra, hogy egy felet pluszba dél körül be kellene nyomnom, de még ez nem biztos. Nem akarom a szívemet kiakasztani.

Na ma futnom kell, úgyhogy ennyi voltam. Majd este jövök!

Valery! Szorítok, hogy jót mérlegelj! :)

580. aeb750e196 (válaszként erre: 569. - VictoryS)
2009. nov. 30. 07:13
nagyon sajnálom, hogy így jártál, és hogy főleg ünnepek előtt. De igazuk van a csajoknak, te erős vagy, és mindig sikerült talpra állnod. lehet, hogy ez azért történt, mert akkora jó fog veled történni, hogy úm. egyensúlyban kell lennie a jónak és rossznak, és ez csak így valósulhat meg... Én szorítok neked, és kitartást!!!
2009. nov. 29. 23:45

Mindenki eltünt, sehol senki?

Akkor jó éjszakát, majd holnap jövök.

2009. nov. 29. 21:57

Sziasztok.

A frász kerülget csajok!

Holnap mérek!

2009. nov. 29. 20:05

Elköszönök csajok, mert nem tudom tudok e még jönni a keddi telelésünk előtt. Szóval mindenkinek sok puszi, hétvégén jövök! Ja és eszek helyettetek is a hotelben (de majd le "rotyogtatom" a jaquzziban)!

LE A ZSÍRRAL! Puszi mindenkinek!

576. pintyo577 (válaszként erre: 575. - Szöszipanna)
2009. nov. 29. 19:44
megírtam privibe, meg msn-be
2009. nov. 29. 19:19
Olgi! Mi a másik amit szedsz az adi mellett/után. Nem emlékszem rá és most gondolkodom, hogy mit is szedjek az adi mellé. Mert csak másnaponta akarom majd szedni, mert kicsit hisztis pi*a vagyok tőle, de amúgy meg jó.
2009. nov. 29. 11:48
Na megyek, mert nem végzek semmivel. Később visszajövök!
573. VictoryS (válaszként erre: 570. - Szöszipanna)
2009. nov. 29. 11:47

Köszi! Persze, talpra állok, csak most már 2 napja bőgök... Nem gondoltam,hogy ennyire nehéz lesz.

Én is romokat takarítok el, csak nekem kis segítség ez a használt szárító gép. Legalább nem lesz tele a lakás száradó ruhákkal, amitól a télen penészednek a falak is...

❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook