Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Old R.E.D. fórum

Old R.E.D. (beszélgetés)

❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
2042. aeb750e196 (válaszként erre: 2041. - Szöszipanna)
2010. máj. 1. 08:01

szia.

Nem tudja mit akar? Mikor anno olyan hosszan beszélgettünk, akkor úgy tűnt, tudja mit akar.. bár azóta én is úgy vagyok vele,hogy lehet,hogy tudja,mit akar, csak azt nem tudja, hogy azt velem akarja e..mármint ugyebár többször hajtogatta,hogy kár,hogy nem vagyok idősebb, ugyanakkor állandóan bókolt, állandóan (ő szavaival élve)udvarolt..Lehet, hogy küzd, maga ellen, lehet,hogy egyrészt akarja, másrészt meg továbbra is zavarja a 7év..ami szerintem baromság..de ha nem iparkodik,elmegy a hajó...(és egyedül maradok) hehe... :) :(

Én is megyek kirándulni, ki a zöldbe :) ahol programok is lesznek, meg tanulni is lehet..

Legyen szép napod :), napotok :)

2010. máj. 1. 07:55

Sziasztok!

Remélem ma mindenki csavarog, főleg ebben a jó időben. Mi is megyünk a szülőkhöz, szóval nesze neked fogyókúra. :) De majd vigyázok, nehogy elrontsam az eddig elérteket.

Vic: tessék azt a reggeli shaket meginni, nehogy megint ilyet csinálj TE!! És inni, inni, inni!

Nekem már megy a 2x1,5l ásványvíz, de lassan emelem a meleggel az adagot, ha nem dolgozom.

icke: sokat gondolkodtam, hogy mit tennék e helyedben a sráccal kapcsolatban. Arra jutottam, hogy tuti lett volna olyan idő, amikor kiakasztott volna és beolvastam neki, de hát én ilyen vagyok! Ha ennyire úgy gondolod, hogy kell neked, akkor légy türelmes, mert lehet ő még nem is tudja mit akar.

momo: voltál a tanácsadáson? milyen volt?

pintyo: akkor már virágba is borult a kert?

2040. VictoryS
2010. ápr. 30. 19:35

Sziasztok!Ma délben már remegtem a boltban, mondtam is, hoyg nem értem mi van velem. Aztán elmentem a Rossm..-ba, és ott jöttem rá, hogy nem is ettem. Elmentem hát gyorsan valami egytál ételt enni, de utána sem lettem sokkal jobban, csak a remegés múlt el. Viszont a fejem fájt meg szédölögtem, szerintem a meleg miatt.

Most ettem vacsit is kivételesen, meg egy kis édességet is, úgymond egy csaló nap keretében, aztán holnaptól megint visszafogok. A napokban már rendszeresek voltak ezek a rosszul létek, ezért engedek most egy kicsit, nehogy az legyen a baj, hogy túlzottan visszafogtam mindent.

Szöszi! Nagyon örülök, hogy így alakult ez a lakás dolog. Az egy év is nagyon sokat számít, és valóban, addig még nagyon sok dolog fog változni. Lesznek biztos jobb lakások is.

Holnap megyünk a Bakonyba kirándulni, úgyhogy hoztam haza elemózsiát is, amit majd tudnak a gyerekek rágcsálni, én meg majd kihasználom túrázásra a szép időt, és ismét lightosra fogom az adagokat, úgyhogy lemozgom a mostani pluszt.

Na megyek is pihenni.

Mindenkinek szép hétvégét!

2010. ápr. 30. 13:05
Köszi icke! Ja ne foglalkozz a pasival, hagy törje magát egy kicsit. Majd utána jön a te időd, mikor már te diktálsz.
2038. aeb750e196 (válaszként erre: 2037. - Szöszipanna)
2010. ápr. 29. 16:59
szia. örülök,hogy nyertetek némi időt :)
2037. szöszipanna (válaszként erre: 2034. - VictoryS)
2010. ápr. 29. 15:40
Én inni nem sokat ittam, most ezt próbálom pótolni. Nekem kellenek a nagy dolgokhoz a kapszulák, mert sajna az egész családom milyen, orvosilag is közölték. Ma még csak shake volt, kell más is, mert este aerobic, és nem akarnék összeesni, főleg, hogy vagy 30 fok lesz szerintem a teremben.
2010. ápr. 29. 15:37

Na meg volt a tárgyalás. Egy évet maradhatunk még, mert a szomszédot ugye nem tudja csak úgy kirakni, így meg minket minek is rakna ki. Szóval marad minden a régiben, max. kicsit próbálkozunk agyilag ráállni a dolgokra, hogy majd mennünk kell.

Addig kitaláljuk, hogy hova és merre, meg addig majd látjuk, hogy melyik, milyen ház ürül. Itt jó sok van, szóval majd csak kiderül, addig nem idegeskedem, vagy legalább is próbálok.

De nem gondoltam, hogy a Tök ennyire együtt gondolja a jövőnket, annyira határozott ebben a dologban. Szóval majd csak kiderül merre megyünk, együtt.

2035. VictoryS
2010. ápr. 29. 12:57

Ja és lakás ügyben...

Én mennék akkor inkább a 15 családos lakásba, ott legalább nem kérnek előre ekkora rakás pénzt.Aztán az alvás csak megoldódik valahogy. Bár én is olyan vagyok, hogy minden apró kis zörejre felébredek. De hát ki tudja? Lehet hogy neked nagyobb a tűréshatárod. Tökömnek nem okoz gondot az sem, ha ugrálnak a hasán, képes aludni minden körlmények között. :D

2034. VictoryS (válaszként erre: 2033. - Szöszipanna)
2010. ápr. 29. 12:55
Hát nálam szerintem most az ideg dolgozik. Tegnapelőtt vettem csak be kapszulát, hogy menjen a nagy dolog, de most megint elkapott, pdig vacsi is kimaradt, és ma reggel is csak 1 shake volt, azon kívül semmi. Nem vagyok éhes, pedig most bogyót sem vettem be semmilyet. Viszont fáradt vagyok de nagyon. Lehet hogy az a baj, de nem lehet most pihenni, mert mindjárt jönnek nagylányaim és toább kell röptetnem őket zenesuliba.
2010. ápr. 29. 10:18
Ráálltam a mérlegre. Legalább az szeret egy icike picikét, pedig női napok jönnek holnaptól. Remélem nem csak az ideg dolgozik. :)
2010. ápr. 29. 09:39

Sziasztok!

Köszi az együtt érzést. Innen csak azért kell mennünk, mert épül mellettünk egy bazi nagy hotel és ugye a parkolót elfelejtették. :( Ma is megyek tárgyalni, mert több alternatíva is van és ugye mivel a házban nem csak én lakom, így azért nem egyszerű. Annyit beszéltünk a Tökkel, hogy MI mit szeretnénk. Az viszont jól esett, hogy egy percig sem mondta, hogy az én döntésem lenne, mert ugye nekem jár a lakás a munka miatt, mindig az mondta, hogy MI.

Szóval annyit el akarok érni, hogy ameddig a szomszédnak nem kell költözni, addig maradjunk mi is, hiszen ez lenne a célravezető. Utána meg majd látjuk és akkor fel tudnék készülni idegileg. Mert tegnap azt mondták, hogy 4 hetem lenne. Pff.

Ajánlottak egy 80m2-es, nappalis 2 füdős, 2 hálós lakást, erkéllyel. Egy gond van, hogy ott még van kb. 15 család gyerekekkel. Jön a nyár, amikor a legtöbbet dolgozom, főleg éjjel és mégsem kiabálhatok ki a gyerekeknek, hogy csend legyen. Lenne egy ugyanilyen még egy csendes helyen, kollégám mellett, csak 1,3misit le kell rakni lakhatási előlegnek. Ennyit nem tudunk sehonnan összeszedni, kölcsönt meg nem tudok felvenni, mert akkor sehova sem jutnék és ha felvennének a fősulira véletlenül, akkor nem tudnám fizetni. Szóval ördögi körbe kerültünk, de majd csak kialakul. Délután okosabb leszek.

Vic: annyira, de annyira örülök a sikerednek!! Komolyan! Elképzeltem, hogy ha nekem csak 5 kiló lemenne végre, akkor én is így örülnék. Ja és akkor is, ha megoldódnak a lakhatási kérdésem. :D

icke: tudom, hogy minden okkal történik, csak jó lenne a mostani okot is tudni. Próbálom pozitívan nézni, de még nem megy, remélem menni fog majd valamikor.

2031. VictoryS
2010. ápr. 29. 07:02

Sziasztok!

Sajnos az önkormányzati lakásoknál ezt be kell kalkulálni, bár nem esik jól az embernek. Mi is laktunk ilyenben, és hát elég nehéz volt. Bár anyagilag nagy segítség, hogy nem kell venni lakást, meg általában kedvezőbb is a fizetni való mint egy sima albérletnél, de valahogy sosem tudja az ember olyan nagyon igazán a magáénak érezni. Ez nem vígazs tudom, csak egy tény megállapítás. Együtt érzek veled, mert tudom, hogy mennyire rossz elveszíteni azt, amibe belefektettél egy csomó munkát, pénzt stb.

De nekem van egy jó hírem is. Bár ez csak nekem jó hír...

Tegnap elkerültem a -30 kilót, ma meg majdnem meglett a -31 is. Egyre közelítek a célsúlyhoz!:-)

Más jó dolgok is készülnek, de arról még nem akarok semmit írni, majd ha meglesz, akkor leírom.

Kitartást, és azért jó lenne ha a többiek is egyet-egyet írnának magukról, hogy tudjuk, élnek-e?

Ez nem kerül szerintem olyan sok időbe, energiába... Vagy igen?

Mindenkinek további erőt, kitartást, betegeknek gyógyulást! LE A ZSÍRRAL!

2030. aeb750e196 (válaszként erre: 2029. - Szöszipanna)
2010. ápr. 28. 16:18
szia. sajnálom, nagyon nagyon sajnálom,hogy így jártál. De ne feledd, minden okkal történik! Lehet,hogy ez "most lett a tiétek", de lehet,hogy az lesz a ti igazi OTTHONOTOK! Tudom,ez nem nagy vígasz, de próbáld meg más oldalról nézni...vedd ezt egy kihívásnak,egy új lehetőségnek..vmi pozitívnak.
2010. ápr. 28. 14:49

Sziasztok!

Nincs erőm, ne haragudjatok. Most közölték, hogy mennem kell az önkormányzati lakásból, adnak másikat, de akkor is, most lett igazán a mienk. Annyi energiám, pénzem van benne és most lehet a következő hónap a költözésről fog szólni. Nem tudom akarom e, minden összekuszálódott, de nagyon.

2028. VictoryS
2010. ápr. 27. 23:29
ha=hat. Meg a többit is rakjátok össze valahogy. Látszik, hogy késő van. :-)
2027. VictoryS
2010. ápr. 27. 23:28

Sziasztok!

Még élek! A fogyit folytatom, remélem menni fog most már a célig lefelé. Az a pár kilócska már igazán nem olyan sok... :)

Ma is tartottam az "étrendet". Reggel-este shake, délben egy kis saláta és ennyi. Ittam sokat, ami minimum 1,5 liter. Jó tudom, több is lehetne, de nálam már ez is szép teljesítmény. Ha a tejeskávékat hozzáasom, akkor megvan a 2 liter is.

Most ha a mályva kapszula, ezért írok ilyenkor. 3 napja nem volt semmi ez ügyben, így muszály volt bevennem. Most meg aztán le sem tudok szállni innen, pedig a Tököm már nagyon vár... :)

Na majd írok, lehet hogy nem holnap, mert megyek anyuval az apuhoz a kórházba, utána meg Pestre.

Mindenkinek kitartást, és sok puszi!

2026. szöszipanna (válaszként erre: 2020. - Aeb750e196)
2010. ápr. 27. 18:52
Majd csak nem lesz az! Próbálsz öblögetni valami oldattal, hogy gyorsabban regenerálódjon?
2025. szöszipanna (válaszként erre: 2024. - Pintyo577)
2010. ápr. 27. 10:12

Szió!

Hát nekem is ez a bajom. Mármint, hogy ha meglátogatjuk anyuékat, akkor nem bírok ellenállni a sok finomságnak. Pedig nem is eszek sokat, de sajna ehhez még nem vagyok erős, hogy ha hétvégén haza megyek, akkor ne egyek semmit. Lehet minden hétfőn léböjöt vagy shake napot kellene tartani és akkor nem lenne gond.

Sport megy, min. heti 3X. Ebből nem engedek, ha törik ha szakad, meg kell lenni. Néha nem esik jól, de utána nagyon büszke vagyok magamra, hogy megcsináltam!

Tegnap otthon voltunk és anyuék szomszédasszonya megjegyezte, hogy fogytam. Pedig ő nem az a dicsérgetős fajta, jól esett mert tudom, hogy igazat mond. Csak kár hogy cm-ben látszik és nem a mérlegen. De majd ott is remélem.

2024. pintyo577
2010. ápr. 27. 09:41

Sziasztok!

A hétvégén kerti parti volt, hát mit mondjak?

Jól sikerült, nem nagyon érdekelt a kalória, jól éreztem magam. Volt sültkrumpli, a grillezett csirke-pulyka, mákoslinzer, sajtosrúd, bor, sör, pálinka, pezsgő, mindenből ettem és ittam.

Holnap léböjt, nem is állok a mérlegre, mert nem is érdekel.

icke az én fogam, hála Istennek nem fáj, pedig a doki nagyon megkinlódott vele, mert elmeszesedett az egyik fele és nem tudta kiszedni belőle az ideget, aggodott is, hogy be fog robbanni, de eddig semmi és már nem is fog.

Viki gratula, gratula, nagyon ügyes vagy, Te vagy itt az ETALON mindenki példaképe, kitartásból csillagos 5.

Szöszikém tornázol? vagy meguntad.

Mostanában nem nagyon irogatsz róla, ha igen megtudlak érteni, mert néha nekem is nagyon nehezemre esik megcsinálni.

momo ne keseredj el, le fog menni az a néhány kiló.

2010. ápr. 27. 09:06

Én hüly.. pi..a! Nem tudom minek állok rá minden nap a mérlegre, illetve tudom, de akkor meg minek idegeskedem, hogy ha +50dkg visszajön, főleg, hogy női napok elé nézek napokon belül. ÁÁÁÁÁ

Szóval nem állok rá a mérlegre szombatig! Ez most tuti! Csak írom mit eszem és ennyi. Ma lehet csak shake lesz, mert a fogam helyébe minden bemegy, szóval lehet nem kellene erőltetnem, hiszen nincs is összevarrva.

2010. ápr. 26. 21:00

Sziasztok!

Megszabadultam az utolsó bölcsesség fogamtól, szóval most kicsit hisztis vagyok. MAjd holnap jövök és válaszolok!

Jók legyetek!

2021. momo1979 (válaszként erre: 2018. - Szöszipanna)
2010. ápr. 26. 20:46
Hát nem. Bá szerdán 80%, hogy megyek egy táplálkozási tanács adásra ahol segítenek kalóriákat is számolni. Igaz nem engem küldött az endokrinológus doki, azt mondta, hogy énis bemehetek az ismerősömmel, mert neki kell mennie mivel úgynéz ki, hogycukor beteg is. Msjd holnap tudom meg, hogy megyünk e vagy sem. Ma rá álltama mérlegre és - 1kg. Sajna a hormongyógyszer nem szedse miatt közel 7 kg híztam. Ebbőlmár 1-től megszabadultam. Ma nem is vacsiztam, de nem is kívántam. Reggelizni épen hogy ettem, délbe kajáltam és amikor a munkából hazaestem. Na röviden ennyi volt ma velem.
2010. ápr. 26. 18:38

sziasztok.képzeljétek, a héten lesz már 4hete,hogy tömték a gyökérkezelt fogamat..és nyomásra még mindig érzékeny..ez normális? Azt tudom,hogy hatalmas volt a bumszlim, a gennytől, és a sipolyjárat csomóját még mindig érzem az ujjammal, de.. ááh...

egy doki azt mondta 3-4hét...de....na mindegy :(

2019. VictoryS
2010. ápr. 26. 16:01

Sziasztok!

Itt vagyok kipurcanva meg minden, de élek. Hát a bolt miatt már nem is tudom mit tegyek. Egyszerűen már annyi mindennel próbálkoztam, hogy fellendítsem, de valahogy mégsem... Nem értem. De remélem hamar rájövök a megoldásra.

A mérleg ma ugyanott állt mint tegnap, de nem baj, ennek is örülök. Csak visszafelé ne menjen már soha többé! Mondjuk a nagy dolgo sem nagyon megy, de nincs is sokminden , amiből mehetne. Azért ma szerintem veszek be valami kapszulát, hogy könnyítsen azon a kevéskén legalább.

Egyelőre ennyi, majd még jövök!

Pusz!

2018. szöszipanna (válaszként erre: 2017. - Momo1979)
2010. ápr. 25. 19:47

Csak óvatosan, okosan, nehogy tényleg megerőlte3sd magad. Majd menni fog később! Nagyon ügyes vagy, hogy azért csinálod is a betegség ellenére is.

A mérleg pedig lehet a barátod lesz, hiszen azért csak nem ettél minden nap hamburgert. :D

2017. momo1979
2010. ápr. 25. 13:36

Sziaztok!

Itt vagyok és vgre egyre jobban érzem magam. Azért a mérlegre ráállni nem mertem, de érthető. Viszont péntek óta egyre többet bicózom, és csütörtök reggel óta tornázom. Igaz modjával, mert az izmaim nem az igaziak és ha keménykedek akkor visszakapom kamatostól. Hétfő lehet, hogy meglessem a mérleget, de nem biztos. Most pihi, majd írány a kert. Szép napos délutánt mindenkinek.

2010. ápr. 25. 11:58

Sziasztok!

Olyan jó idő van, hogy csak na. Gyorsan beindítottam Rozit, mert annyival másabb a kint megszáradt ruhák. Szóval az elhatározásom meg van, csaknem tudom mennyire fog befolyásolni, hogy holnap kihúzzák a maradék bölcsesség fogam. De nagyon szeretném én is végleg elhagyni a 9esek klubbját. Annyira szeretném magam jól érezni bikiniben magam a nyáron. Félreértés ne essék, nem cicababa akarok lenni, de ezt tudjátok. Csak egy -10kg és jól is érezném magam, szerintem ennyivel már bajom nem lenne, hisz a magasságomhoz nem lenne már az a súly vészes. Meg kell hogy legyen augusztusra, ha törik, ha szakad.

Csini csaj szeretnék lenni, de nagyon!!!! :)

Vic: annyira, de annyira büszke vagyok rád! Jó, egy kicsit féltékeny is a sikeredre, de csak és kizárólag picikét! ;)

És igen! Nálam is abban a hitben van a Hapim, hogy ő kérte el a telefonszámomat. Az én vezíóm, hogy beszóltam neki, hogy minden kollégám száma megvan neki, az enyém tán valami miatt nem kell neki. Erre kapott az alkalmon és elkérte. Persze az első sms-t ő írta, de ilyen nyilvánvaló telefonszám csere után ez már nem volt nagy érdem! :) Szóval icke, ne aggódj, majd jön az a pasi, akinél dobog a szíved és akkor tudni fogd mit kell tenned, semmit vagy mindent!

Megyek kicsit dodozni, mert holnap tuti nem lesz erőm se semmire, de után tuti lesz egy kis sport is! :)

2015. VictoryS (válaszként erre: 2014. - Aeb750e196)
2010. ápr. 25. 11:12
Ne aggódj, az én életem sem volt egy sikersztori. De mindenki életében eljön az az EGY aki az igazi, és akivel meg tudnak valósulni az álmok. (nagyrészt). És a fogyás is össze tud jönni, csak meg kell találni mindenkinek azt, ami neki a legjobb. :-)
2014. aeb750e196 (válaszként erre: 2013. - VictoryS)
2010. ápr. 25. 08:14

szia :)

hát nem is tudom :) nem hiszem,hogy pont ezzel a sráccal fogok még összefutni..de úgy nagyon nem is izgat..mármint mivel nemrég lettem becsapva, így a tüskéim még védenek az újabb sérüléstől... kezdtem nagyon odalenni vkiért,aki se szó se beszéd eltűnt az életemből :( pdig azt hittem vele lehet vmi, sőt, tudom,hogy bejöttem neki,mivel többször mondta... mégis eltűnt,és mégsem küzd...na mindegy. ennyit erről... :( már megszokhattam volna,hogy csak hülyítenek, de naiv vagyok,és reménytelen eset :)

Irigyellek (pozitivan) hogy milyen sokat fogytál!!! nagyon ügyes vagy, gratulálok neked :)

2013. VictoryS
2010. ápr. 25. 07:51

Sziasztok! Ma reggel ismét csurrant lefelé 20 dekácska, így már "csak" 79,7 vagyok! Minél távolabb kerülök a 80-tól lefelé, annál jobb! még 30 deka és megvan a 30 kiló minusz! Végre valami sikerélmény. Úgyis az életem többi területén most azt éreztem, hogy egy csődtömeg voltam az elmúlt időszakban... Legalább itt sikerül valami. Ma is igyekszem megállni, hogy ne nagyon egyek. Tervem: reggeli shake, ebéd: lazac spenóttal, szerintem egyben sütöm a sütőben. Természetesen nem eszek mellé semmi ch-t, csak így. Vacsi shake, vagy joghurt. Meglátom még. Lemondtam minden ch-ról, nasiról, és az adagokat drasztiksan csökkentettem. Tegnap pl. ugye később keltem, és délben ittammeg a shaket is, sőt, 1 órakor, aztán utána ettem meg a mini adag joghurtot zabpehellyel és kis saját főzésű barack lekvárral, és a vacsim pedig párolt zöldség volt kecske túróval. Furán hangzik, de finom volt ám! És ráadásul nagyon egészséges és laktató is, pedig mini adag volt. Jó az igaz, hogy most össze ment a gyomor méretem a 3 nap alatt, de ez volt az egyik cél.

Icke! Nagy élmények az ilyen találkozások. Emlékszem én is mennyire izgalommal töltöttek el az ilyenek anno. Férjemet is valahogy így "fogtam" ám.Én büfében dolgoztam, ő meg gyakran jött be a többiekkel, és észrevettem hogy nézeget rendesen, de nem mert soha közelíteni. Aztán egy baráti közvetítő segítségével összejött az első randi, de nekem kellett lépni, mert annyira alamuszi volt, hogy elkerülgetett volna még nem tudom meddig. :-) Úgyhogy nem reménytelen az ilyen. Ki tudja? Lehet hogy még összefuttok párszor itt-ott aztán még lehet is valami belőle nem? Járj nyitott szemmel és légy ravasz. ;)Ugye szöszi?

Majd azért írjatok ti is, nehogy monológba fulladjak megint.

Addig is szép vasárnapot mindenkinek! Puszi!

❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook