Old R.E.D. (beszélgetés)
Igen mind a 3-rom kaját ezzel tudom le.
Nagyon jók az eredményeim, meglepően jók.
Sziasztok!
Tegnapeleőtt 1,3 kg minusz, tegnap 1 kg, a 6 nap alatt lement eddig 3,3 kg, ez nagyon jó.
Szerintem a legjobbal a TD és herbal..-os porok, igaz hogy elég drágák, de biztos hogy a legjobbak.
Szerintem nagyon jól megy, még van 8 napom a szigorítottból, kiváncsi vagyok, mennyi megy le a végéig, ja és úgy hogy a férjemnek finomabbnál, finomabb kajákat főzök.
semmi :( nem beszéltem vele. :( TALÁN ma este, de jelenleg annyira fáj, hogy így viselkedik, hogy nem érdekel..na jó, ez nem teljesen igaz, mert mióta itthon vagyok,azt várom,hogy legyen már 8után...de...
:S
Kaptam cicanacit (megint) tök jó, hosszabb, és ez a bokámon marad :) és hnap megyek bulizni (reggelig) és vagy abba megyek egy combközépig érő fodros aljú karcsúsított ruhával, vagy nem...vagy a katonai nadrágomban vmi egyszerű felsővel :)
Pár napot írt most a napot írt a naplójába! Nem semmi!
Nekem nem menne, hogy csak igyak és nem rághatok! Bár lehet ráállna egy idő után az ember!
Hát igen... azt se árt kifizetni. :)
Na majd meglátom még.
:D Nekem napi 2 étkezésem van. :D
Most már kíváncsi lennék, bírnám e csinálni. Csak tényleg jó drága.
Én a ross-t próbáltam, de nekem nem jött be. Mármint, hogy nem bírtam. :( Mintha nem nekem való lenne. :D
Lehet, hogy úgy lenne értelme, hogy kiváltok minden étkezést? Abba lehet belehalnék. :D
Na ez nem gyenge! Ügyes vagy!
Én meg napok óta nem mozdulok! :D
Mindhárom evésed a porral tudod le?
Ez nagyon jó! Nekem elfogyott a porom, ma megyek venni. Látszik is, mert azóta nem ment le semmi rólam, pedig én nem vagyok ilyen kemény mint te. Csak a könnyítettet csináltam.
Ha tényleg így haladsz még több is le fog menni! Sőőt!!
Akkor csütörtökön is nagyon drukkolok neked!
Ma reggel ráálltam a mérlegre és 1,3 kg-mal voltam könnyebb mindt tegnap.
Edy hét alatt mióta csak porozok 3,3 kg ment le, lehet hogy meglesz a kitűzött cél.
Az az igazság, hogy jó lenne elérni a 68-70 kg, azért kell a 6-8 kg.
Csütörtökön kell visszamennem a dokihoz, valószinű már lennének gonjaim, ha kiakarná dobni a beültetést.
6-8 kg? Nem semmi pintyo! Nekem a célom ez augusztusra, a nyaralásra. De nem merném bevállalni 1 hónapra, bár nem lehetetlen, főleg a shakkel.
De mennyi van rajtad akkor? Mert már nem tudom követni a gyors fogyásodat! Van egyáltalán fogynod még miből??? :)
És mikor lehet már sejteni, hogy nem lesz gond a fogaiddal? Vagy ez csak 1,5 hónap múlva lesz biztos?
Ügyi vagy!
Örülök, hogy rendben a fogad.
Mennyit akarsz még összesen fogyni? Már az a 6-8 kg elég, vagy még utána is van?
Sziasztok lányok!
Nem győzöm hangsúllyozni, hogy milyen aranyosak vagytok.
Most rendben vagyok fogilag, remélem nem is lesz gond, néhány napig fájhat az nem gond.
Megcsináltam a napi edzést, megvolt a szauna, megittam a lötyimet, a shékemet.
30 dkg-val vagyok könnyebb mindt tegnap.
30 napalatt leakarok fogyni 6-8 kg-ot.
Sziasztok!
Hát igen, ettem is rendesen tegnap a bulin, de este már visszafogtam magam. Na jó, a régi adakhoz képest még ez is elenyésző volt, csak az utóbbi időkhöz képest volt sok.
Azért ma már igyekszem visszafogni, és a shakkel kiváltok 1-2 étkezést. Én sem szeretnék gyomorvérzést meg ilyeneket. Viszont most nem is szedhetek nagyon semmit, még az al.i kapszulát is meg kell gondolnom, mert gátolja a gyógyszerek felszívódását is. Azért este gyogyi után bevettem egyet, de nem is ütött ki most a gyógyszer annyira, mint máskor. Ebből gondolom, hogy még így is gátolta, pedig vártam vele 1 órát kb.
Nem is állok a mérlegre most, jobb ha nem stresszelem magam a tényleges "károkkal", amiket a fogyim szenvedett az elmúlt 1-2 hétben.
Na megyek is tovább a dolgomra, mindenkinek szép napot!
együttérzek veled, bár én ma élem ucsó napjaimat etéren :)
hogy állunk? hát ugyanutt..megint csomó lehetőség elúszott,és ezt már ő is szomorúan jegyezte meg :) viszont haladás,hogy pl tnap ő csörizett rám,h msn. Nem beszéltünk sokat, mert fáradt volt, de jó érzés,hogy még így is volt kedve hozzám :)
Sziasztok!
Mondtam már hogy úúútálom a női napokat! Miért nem lehet ezt a hapsiknak átadni?? Mindennel nekünk kell szenvedni?
Na jó, tudom én, csak nem szeretem, hogy ilyenkor fel vagyok puffadva, a mérleg többet mutat és nyűgös vagyok. Pár nap és vége, tudom, csak ilyenkor mindig rájövök, hogy mennyivel egyszerűbb lenne nélküle, de hát nő vagyok, és hát ez ezzel jár! :)
Vic: Én ezzel úgy vagyok, hogy inkább eszem, ha gyógyszert szedek, mert gyomrom csak egy van. Annyit nem ér a fogyi, hogy szétmarja a gyomrodat a gyógyszer. Inkább 1-2kg plusz, min egy gyomorvérzés vagy hasonló. Ha meg majd nem le gyógyi, akkor meg majd lemegy az a pár kiló.
csillag: most ph bázis teát iszom, meg csalán teát. De ezeket változtatni szoktam, mert azt mondják nem szabad sokáig egyfélét inni, mit az ásványvizet. Utána van még Csala teám, meg valami kínai is. De mályvateát soha többé!! Az ellenségemnek sem kívánom! Csak vész esetére maradt pár darab.
pintyo: NEM FOGJA KIDOBNI! NEM, tuti nem, érzem!!
icke: hogy álltok? És a fogyi?
Sziasztok!
Hát be kell vallanom, este ettem egy zsíros deszkát hagymával és marha jól esett! :-)
Nem ettem ilyet már vagy 10 éve!
Most kicsit engedtem a szigoron az elmúlt napokban, mert megilyesztettek ezek a kiütések. Nagyon ronda volt de tényleg. Lábfejtől térdig szinte egybefüggően lilás-pirosas volt, ami sok kicsi foltból állt. Erre kapom ezeket az erős gyógyszereket. De azért nem szeretnék hízni, úgyhogy hétfőtől visszaállok a ch mentes étrendre, amennyire lehet. Ma még megyünk családi gyereknapozásra a szélesebb családi körrel, úgyhogy ezért sem ma kezdem. A lábam már egész szép messziről már nem virít. Na megyek is, emrt indulni kell mindjárt, és még egyet csobbanok előtte a fürdőben. Legyen szép napotok!
Ne is legyen! Néha ilyen is kell! Ettől még nem biztos, hogy romlik a helyzet.
Nekem a zöldtea nagyon beválik. Próbáltad már?