Old R.E.D. (beszélgetés)
Ez jó, nekem is egyből jön a hasmenés, ha stressz van.
Most olvastam a másik fórumon, hogy gáz van egészségileg is. :( Reméljük, hogy ehhez már nem jön hozzá még az is. Gondolom kimerült a szervezeted a sok idegességtől. Nem semmi lesz helyrehoznod!
De megcsinálod, mert ERŐS vagy!
Vic! Nagyon drukkolok neked, hogy megálljon a lavina ami halad veled! Ne add fel, találsz megoldást, csak tarts ki!
Ez a sok baj biztos az ideg teszi, remélem tudnak majd segíteni. Nekem sokat segít a természetgyógyász, mert nem akarok még több gyógyszert szedni.
Hát igen, inkább nem eszek, mert most meg hasmenésem is lett, pedig nem is ettem szinte semmit ma.
Azért most megpróbálkozok egy kis lecsóval...
Sajnálom nagyon! :( Jól összejött minden tényleg. Nem akar egyszerűsödni az életed.
Most vagy nagyon lefogysz az idegességtől, vagy elkezdessz enni. Mindkettő érthető, sajnos az érzelmeket nehéz irányítani. :(
Sziasztok!
Nem adtam fel a fogyit, dehogyis, csak most minden összejött, aminek nem kellene.
A boltom is krízis helyzetben van, és lehet hogy nincs tovább.
Rajtam valami durva allergiás vagy nem tudni milyen reakció jött ki, tegnap éjfélig ültem az ügyeleten, meg most voltam a házi dokinál is, és reggelmegyek vérvételre, meg mindenfélére.
Plusz tegnap míg dolgoztam, kikapcsolták a villanyt itthon egy decemberi számla miatt, amiről nem is tudtunk, és nem kapcsolták vissza ma reggelig. Szóval jött csőstül.
A bolt miatt felhalmozódott tartozásokkal nem tudom mit kezdjünk, ha be is zárom júni 1-től...
Hát ez van, elfogyott a szusz, meg minden emberi megoldás is.
Na azé' nem fogok itt beszélgetni magamban! Pedig el akartam újságolni, hogy milyen jól haladok. Az új naplómban vannak jó dolgok, ha van kedvetek olvasni szóljatok!
És nem adom fel a fogyit!!!!
Azt hittem írtam választ, de most nem látom. Vagy lehet törölték? Na mind1.
Szóval én most a pisztáciásat iszom, nagyon fini, mert ugye nem édes. Jó is, de még nem jött össze, hogy csak az legyen egész nap. Én a light változatot csinálom, így nem megy el a kedvem. :) Azért a mínusz kilókról számolj majd be! Hát én nem bírnám csak ezt inni két hétig, valahogy ehhez gyengének érzem magam.
A mai nappal elkezdtem a kéthetes turbót, vettem 3 dobozzal az biztos elég lesz. Szerdától ugysem ehetek a beültetés miatt, 2 nappal elöbbre hoztam.
Remélem bírni fogom, a kondi, szauna változatlan.
Keményen edzek, a szaunában is rendesen izzadok ez méregetelenít is.
Szép napot mindenkinek.
Sziasztok! Tegnap nekem is keveredett napom volt kaja ügyben, de csak a szokásos mensi miatti kínlódás. Ma már ügyes leszek újra. Kaptam jó sok salátát, kaliforniai paprikát, úgyhogy el vagyok kényeztetve. :-)
Családnak juhtúrós pizza lesz, én is szeretem, de nem fogom enni velük. max egy kis juhtúrót kimentek magamnak is és a salátámat fogom vele ízletessé tenni. Így ki sem maradok a jóból, de nem is vétek magam ellen. Ma már vettem be megint mályva tea kapszulát, mert 4. nap lenne említésre méltó nagy dolog nélkül. Hoztam haza a boltból még 100%-os gyümi levet, ami 60% alma alapból, és a többi 40% körte-szilva vegyesen. Remélem ez is segít. Még mindig érzem a fejfájást, ami 4 napja kezdődött durván. Nem tudom mitől van, lehet veszek be megint aszpirint rá. Azóta semmiféle étvágycsökkentőt nem vettem be sem bogyó, sem por formájában, nehogy még az is kavarjon. Étvágyam amúgy sem volt, csak tegnap sikerült ennem rendesen.
Ma tanulni fogok ezerrel, mert pénteken vizsga, és a hét többi napja már nem lesz ennyire egyszerűen megoldható, nem akarok egyfolytában virrasztani.
Na meg persze a tanulás mellett lesz mosás, meg minden, amit gépesítve lehet végezni. Párom mondta, hogy akkor porszívózás is lesz? Én meg mondtam, hogy majd ha megy magától a porszívó! :D :D
Igazad van,hogy az nem nagy vétek...sőt, a zöldség jó a bélnek, megindítja a folyamatokat..azt hallottam,hogy bármit eszünk,együnk hozzá zöldet,és megindul a fogyás.
Tnap beszéltünk :) és hát izé :) jó volt :)
Hát a mai shake diétámnak is lőttek, mert elmentük melóban enni és a kedvenc éttermemben ettem salit grillcsirkével. Tudom, hogy nem nagy vész, de szerettem volna shake napot tartani, hát ez van. Gyenge voltam, még ha nem nagy hibát is vétettem. De majd pótolom, mert nagyon szeretném ha már megindulna jobban lefelé a súlyom.
Vic: örülök, hogy kipihentétek magatokat. Rátok fért!
icke: köszi, én is úgy éreztem, hiszen majd 4 órát foglalatoskodtam. :)
Sziasztok!
Megérkeztünk. Nagyon jó volt a hétvége, bár a romantika elmaradt, mert a mensi érkezett, jól megkésve... :-)
De sebaj, azért annyira nincs kiéheztetve az ember, és így is sokat ért, hogy kicsit gyerekek nélkül lehettünk. Program volt bőven, úgyhogy szép volt, jó volt. Viszont most megyek aludni, mert leragad a szemem, majd holnap jövök bővebben.
jólvannna :) lehet igazad van. :) vagyis remélem :)
Azt olvastam,hogy a takarítás csomó kalóriát éget!! thát a tornád megvolt mára :)
Hát látom mindenki hosszú hétvégézik, vagy ebben a jó időben kint van. Én gyorsan kimostam mindent, meg is száradt, kivasaltam és nekiálltam egy kisebb tavaszi nagytakarításnak. Most jó érzés, hogy minden tiszta és néhány napig nem kell vele vesződnöm.
Így mivel jól elfáradtam a torna mára elmarad, mert lassan mennem kell dolgozni délutánra.
De holnapról újra torna.
icke: ne aggódj mindenen. Nekem is van olyan hogy senkivel nincs kedvem beszélgetni, csak gépezem magamban. És nem az embereknek szól, csak jó néha a csend a magány. Lehet nem is neked szólt, csak tényleg elfáradt és nem volt kedve beszélgetni, még veled sem. És ettől még lehet jó fej, csak fáradt volt és nem akarta ezt megmondani, mert ez ugye magbántás lett volna irányodba.
Vic: Remélem jól telik a hétvégétek!
pintyo: most vettem először TD pisztáciásat, mert az olcsó porokhoz kell a TD azért. Nagyon fini ez is.
Ja és titkossá tettem a rendes naplómat, a diétás maradt rendes. Akit érdekelnek a gondolataim, megtalál. :)
Hát hogy mennyi romantika lesz, azt nem tudom, mert egyelőre igen vacakul vagyok. Mintha a vesém fájna tegnap este óta. Fejem mintha lázas lennék, de a lázmérő kevesebbet mér, de pont úgy fáj a szemem körül. Ma nem vettem be algop..in-en kívül semmi más bogyót, azt is csak egyet reggel. Mindjárt indulunk a csajokat leosztani a nagyszülők között. Inkább pihenés lesz a fő vonal, amibe persze bele tud férni egy kis extra is. ;) Csak mi már olyan nyugisabban oldjuk meg ezeket így 3 gyerek után... :-)
Csak tényleg mi van ha a vesém szaraxik?????
Sziasztok lányok!
Már piszkálja a gyomromat a reggeli gyümölcs, pedig még csak 11. napja csinálom, nem tudom meddig fogom bírni.
Semmi gond, mert arra gondoltam, ha meglesz a fogbeültetés visszatérek a porokhoz, mert ugysem ehetek 1,5 hónapig csak pépeset.
Kondi, szauna megvolt (1 kg izzadtam ki a szaunában)a folyadékot pótoltam, ja ma gyümölcsnapunk van.
Mindenkinek szép napot.
Hát én már tuti megőrültem volna ennyi idő után, hogy nem mondja mit is akar. Nagyon kitartó vagy csajszi! Lehet tényleg meg kellene már kérdezni konkrétan hogy mit is akar tőled, mert azért játszani sem kellene a te érzéseiddel.
Többiek vélemény?
csillag: nagyon jól haladsz a diétáddal, szoktam olvasni! Gratula!
Vic: akkor egy kis romantika lesz? Húúú, az jó lesz mindkettőtökre ráfér.
Kriszti: menni fog, ne add fel! Csak akarni kell és menni is fog. Ügyes voltál eddig is, most is menni fog.
icke: mondom én, hogy vedd a kezedbe az irányítást! "szorítsd a falhoz" azt a hapsit, mert ha így halad, akkor jövőre se lesz semmi. ;)
pintyo: tegnap a szaunába eszembe jutottál, hogy milyen jó is ez és hogy én is el tudnám többször is viselni a szaunát, mert olyan jól kikapcsolja az embert. Sajnálom azokat, akik nem élnek vele legalább néha, mert tényleg ez is tud függőséget okozni. Ha már nem megyünk heti 1x, akkor már ez is hiányzik!
Tünde: sok erőt neked!!
Sziasztok!
Na talán újra vagyok, mármint egészségesen. Még van 3 szem antibiotikumom, azt be is szedem, mert ugye be kell.
És tegnap már nagyon figyeltem a diétára is, mert úgy éreztem engedi is már az egészségem. Szóval reggel rossm shake (hát nekem nem sokat ér, éhes vagyok 1-2 órára rá TDvel szemben) és utána is alig ettem. Voltam szaunázni is és nyirok masszázson újra 3 hónap után. Szóval jól esett, főleg hogy ma reggel a mérleg szeretett engem, de nagyon. Csak +30dkg van rajtam, nagyon örültem neki.
Most azon gondolkodtam, hogy lehet tényleg nem állok rá naponta reggel a mérlegre, hanem mint anno csak hetente vagy néhány naponta.
Sport nem volt a betegség óta, csak a céges felmérő. És 13:58ra futottam a 2000m-t, szóval a fiatalokat is megszégyenítettem! :D Még nem érzem a tüdőmön, hogy sportolnom lehetne, majd 1-2 nap múlva, addig séta és utána is csak apránként, mert már megtanultam, hogy csak ésszel szabad az elszokást visszaállítani.
Összességében elég meg vagyok magammal elégedve, remélem most nem jön már rossz időszak, max. sok munka, de azt is átvészelem.
Ja már a srácok is megjegyzik , ha megyünk együtt ebédelni, hogy ha nem a saliágyas csirkémet eszem. :) És volt aki már azt evett velem és laktat, meg isteni finom. Itthon is már csináltam a Töknek, mert ő is szereti a salátát, ha van hozzá hús.
Nagyon ügyes vagy, de ezt én már többször mondtam neked.
Sikerülni fog a vizsgád is, egészen biztos.
Iszonyatos idő van, most éppen az áram is elment, ha mellé ütök ocsi, de nem látok, csak a monitor fénye van.
Sziasztok!
Olgi! Gratula a -2 kilóhoz. Majd nekem is megindul ám megind lefelé. Meg az is jó, hogy már csak kicsit kerültem vissza 80 fölé, nem annyira,mint ez előtt, ezért tudom, hogy a fogyásom egy része a múltkor valós volt, nem csak a böjt miatt. Meg a tükör is barátom még. :-)
A mérleggel egyelőre ritkán állok szóba, mert tök fölösleges naponta idegesítenem magamat vele. Van elég dolgom így is.
Vizsgaidőszak indul, nekem most "csak" 2 lesz, ami szigorlat, és egyszer már neki futottam tavaly...Idén sikerülnie kell. Ma pihenek is, mert tegnap lagzi volt, meg aztán tanulok is. Eddig főztem csak, meg etettem a népemet. Most csendes pihenő van nekik is, ilyen időben ez a legjobb tevékenység.
Sziasztok!
Nem adhatom fel, nem tudok rágni a jobboldalamon, csak nem engedem a kivehetőst, inkább szenvedek a beültetéssel, de egyszerűen irtózok az olyantól.
6.napja csinálom a 90 napost -2 kg és olyanokat eszem, hogy szédületes.
Jégkrém (tegnap nem is egy hanem 4 db), mákostészta, vajaskenyér sajttal stb, és mégi 2 kg minusz, nem semmi!!!!
Nem mondom most, hogy szép napot, mert irtó pocsék nap van ma is, be kellett kapcsolni a gázt, nagyon hideg van, sőt még a kandallóba is begyújtottam.
SZiasztok! Esküvő megvolt, enni ettem, de nem bírtam sokat. A dal jól sikerült, bár én nagyon izgultam, egy sort el is felejtettem, pedig én írtam, és annál csak mosolyogtam...na meg majdnem rííítttam is közben, mert én magam annyira meghatódtam, hogy énekelhetem nekik végre! Már nagyon régóta vártuk ezt a napot! Na meg ők is. Sokára találtak egymásra, de most aztán nagyon jó páros lettek! :D
Hangom az közben jött meg, ismét úgy jártam, hogy a beállításnál csak szenvedtem, de mire élesben kellett, addigra kijött, amennyinek kellett. Azért jó lenne már meggyógyulni. Még egy kis salát hoztam magammal, mert nagyon fini volt, azt most ettem meg.
Olgi! Sajnálom, hogy ki kellett húzni. Főleg ennyir tortúra után, amivel próbálták megmenteni. Remélem most már minden jobban fog menni, mint eddig! Na meg hát...fogyni akarunk, az oké, na de nem kényszerből enni a pempőt, hanem szabad akratból. Vagy nem? Azért tényleg most már kívánom, hogy sokkal jobb legyen minden.
Szöszi! Örülök, hogy jobban vagy, én is azt mondom, azért pihenni is kell. Na persze mondom én... Na de legalább mondjuk egymásnak, hátha hatni fog egyszercsak! :D
Icke! Természetes, hogy megsiratod kicsit hogy elmész onnan, ez normális dolog, ha valamit szeretettel csináltál. De ha valaminek vége van, akkor azt is tudd mindig, hogy egy új is kezdődik, amit remélni kell, hogy jobb lesz mint az előző. Így az ember könnyen néz előre és reménységgel. :-)
Na megyek is aludni!
Jó éjt!
sajnálom,hogy ennyit kell szenvedned. :( én tuti feladtam volna már :S
pempőt? hát akkor biztos jó sokat fogsz még fogyni.
Tegnap voltam fogdokinál, azt a fogamat amelyikkel annyit kinlódott, most kihúzta, mert csak belobbant, 26-án megyek fogbeültetésre.
Másfél hónapig nem lehet csak pempőt enni, de jó lesz nekem!!!!
sziasztok!!!!
szöszikém, itt a hétvége, fújd ki magad :) és pihenj, jobbulást neked.
Vic neked is jobbulást, és egyél sok sok vitamint, gyümit, salátát továbbra is, rettegjenek a bacik :)
pintyo mizu? hogy vagy? és a fogad?
Ma annyit röhögtem..de annyit.. viszont sírtam is egy kicsit, mivel ucsó nap volt a gyakszihelyemen...és rossz az a tudat,hogy vége.