Old R.E.D. (beszélgetés)
Sziasztok!
3 adag kimosva, felmosva, felporszívózva. Mára ennyi.
Vic: mondom én hogy este igyál meg egy kupica pálinkát, nem vicc!! Már csak az aftám vagy mim van meg, de már az is gyógyul. Igaz iszom a normaf. és egyebeket is, de már tényleg jól vagyok. Remélem te is gyógyulsz!!
pintyo: mire váltasz?? Mert amit iszom most, igaz olcsó, de 2 órára rá már nagyon éhes vagyok.:(
argosz: nagy gratula neked is és sok erőt a továbbiakra!
icke: azért számolj be, hogy a hapi miket művel! Remélem nem zaklat azért!
Tündi: olvaslak. Sok sok erőt neked a harcodhoz!!
Szia!
Jó neked hogy már jól vagy. Én még nem dicsekedhetem vele. Éjjel megint alig bírtam aludni, mert este a saláta után kegyetlenül megfájdult a gyomrom.
Vettem be most már bogyót, hogy tudjak aludni, de most meg olyan vagyok, mint akit fejbe nyomtak. Közben meg ugatok mint a kutya, és fáj amikor köhök. A próba időpontok meg jönnek, amikre nekem meg mennem kellene...
Sziasztok!
Köszi csajok! Jelentem jól vagyok már!! :D Bár lekopogom, még van mit javítani, de sokkal jobb.
Holnap ha lesz időm, akkor utánatok olvasok, csak ugyééé itthon is elcsúsztam a sok fekvés miatt, így kicsit utol kell érnem magam.
Az én fehérje porom ott a naplómba, anyagiak miatt cseréltem le.
LE A ZSÍRRAL!!
Szia!
Melyik port veszed? Én is váltani fogok, és érdekel, te mit találtál. Én egyelőre örültem, hoyg ma bírtam az eddigit is. A betegség nagyon legynegített, és majdnem összeestem torna utána. Pedig nem volt sok, csak 40 perc, igaz nagy intenzitású, ami egyszerre mindig 2 izomcsoportot dolgoztat. Most már kezdek magamhoz térni. Illetve egy régen vett bogyómat is előszedtem, ami a nehezen mozduló zsírok ellen nagyon hatásos, főleg ha edz is az ember. Ha elfogy, akkor ebből is veszek újabb dobozzal.
A konkrét stratégiámat leírom a naplómba, nem akarok ezzel itt fárasztani mindenkit. Az alapokat nagyjából leírtam úgyis. :-)
Sziasztok Lányok!!
Látom az elveszettek is előkerültek (Tündi66).
Most akarok fehérjeport váltani, már kinéztem, nagyon jónak igérkezik, megemeltem az edzésidőmet is 30 perccel, most közel 2 óra.
Mindenkinek szép napot.
mióta bölcsiben dolgozok,azóta hízok...mert ott ugyebár van reggeli- ebéd, vagy ebéd- uzsi (és otthon vacsi) attól függ milyen műszakban vagyok. viszont a hétvégén hogy itthon voltam, nem is igen ettem,sőt...ma is egyszer ettem azt annyi.
Megértem,hogy boldog vagy, kívánom,hogy ez az érzés jó sokáig meglegyen :)
Mennyit kéne fogynom? háááát...jó sokat... kb 20-25kg-t..sokak szerint nem kéne ennyit,de a mérleg szerint igen.. ők csak azért nem látják a sokat, mert nagyok a melleim (sajnos), és hát azoknak is vannak ám súlyai...
Szia szöszipanna!
Javulást kívánok Neked!
Remélem, hogy ezt az üzenetet már meggyógyulva olvasod!
További szép estét Neked és aki ezt olvassa.
Szia icke!
Köszönöm a gratulációt! Nagyon jól esik a lelkemnek.
Sajnos a kövérségemmel le voltam öregedve. De hála az égnek, ez már a múlt. Most boldog és kiegyensúlyozott vagyok. Megint élek. -35kg kellett, ahhoz hogy ismét boldog legyek. Előtte meg az evésbe menekültem a problémák elől.
Jó nagy buta voltam. Most már evvel az érzéssel, amit érzek, soha nem csinálok akkora hűlyeséget, hogy a problémáimat az evéssel próbáljam megoldani.
Neked mi az oka, hogy hízol? Lelki eredetű?
Mennyi a túlsúlyod, amit leszeretnél adni?
Sziasztok!
Látom azért ti tartjátok a frontot.
Szöszi! Én is küzködök még mindig a betegséggel, úgyhogy hajrá nekünk!
Argosz! Leírnád nekem, hogyan tudsz fogyni? Nekem sajna már jó ideje nem megy és már ötletem sincs, hogy mivel fogyhatnék még. Csak nyomorult 5 kiló ha lemenne, az már maga lenne a gyönyör!
Így is dicsérnek sokan, na de én látom magam a tükörben teljes valómban és az nem tetszik még mindig. A tornát a héten hanyagoltam a betegség miatt, de így meg lelkiiímeret furdalásom van minden finom falat után. Nem akarok étkezési zavbarokba esni, ezért kéne most egy jó kis löket valahonnan, ha még létezik olyan. Ha meggyógyulnák, az már kicsit gondolom segítene. Addig is mézes tea ezerrel...de hát a méz is cukor, ami hízlal. Na értitek a bajom ugye?
Köszi. :( Utána néztem és tényleg így néz ki az enyém is. Gondoltam valami hasonlóra, de legalább tudom mi ez és hogy majd egyszer csak eltűnik.
Addig is kúrálom magam!
a hólyag lehet afta. egyik ismerősöm volt így vele,hogy mikor nagyon legyengült az immunrendszere, akkor lett aftás. a rossz hír: azóta sokszor kijön neki.
Jobbulást neked, igyál sok meleg teát, egyél gyümiket,és öltözz jól fel.
na igen, tényleg nagyon csinos lettél!!! és ne érts félre, de sokat fiatalodtál is!!! látszik,hogy fitt vagy, sugárzol :)
gratulálok :)
én sajnos nem fogyok, pont ellenkezőleg..hízok mint egy disznó :( én karácsonyra nem dögös leszek,hanem maga a menü :S
Sziasztok!
Vagyok én is, csak a fogyi sehogyse, ugyanis rendesen beteg lettem. Kolleginától kaptam el, pedig próbáltam kerülni, c vitamin de nem ért semmit. Még valami hólyagok is vannak a szám szélén, ilyen soha nem volt még. :((
Szia!
Néztem a képeidet. Nagyon gratulálok!!!!!Rettenet csini lettél!!
Üdvözlök mindenkit itt a fórumon.
Olvasgattalak benneteket,de sem időm sem kedvem nem volt írni. Fogyi ügyben ,a 60kgt tartom már egy ideje. Ami hétvégéén feljön azt hétközben megpróbálom leadni. Új dilim a zumba fittnes.Ez már nem hobbi,hanem tényleg dili!!
Egy válás közepén vagyok,és ez kikészíti az idegeimet. Ha nem lenne a torna és a fórumok nem tudom mi lenne velem.
Sok sikert mindenkinek!!
Sziasztok!!
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek ezen a szép napsütéses reggelen.
Egész héten csak bekacsintottam, mert nem volt időm fórumozni. Csak egy jó reggeltre és egy jó éjszakára futotta az időm.
Hogy álltok a kilókkal lányok?
Én elértem hétfőn a -35kg-ot.
Most vissza fogom a fórumot is olvasni, hogy vagyunk -e többen, akik dögösek leszünk Karácsonyra.
Később jövök és erőt , tapasztalatot gyűjtök Tőletek.
Addi is szép napot Lányok!
na akkor jól eltaláltam ?:)
képzeljétek, felhívott a srác...aki már két hónapja tojik a fejemre. pont most, mikor már kigyógyultam belőle..most visszarántott..na jó, nem teljesen rántott vissza, csak visszábbestem a gyógyulás létráján..
sziasztok. hú de rég volt bejegyzés. mi történt? pdig már nincs nyár,hogy a strandon legyünk.. :) mindenki rohan, mi? ez érthető is igaz.
Hogy vagytok? vírusok? suli? meló? család?
Sziasztok!Itt vagyok, csak kicsit tűntem el. Leírtam a naplómba végülis mindent, úgyhogy itt csak dióhéjban.
Kicsi lányom ma reggel hányás-hasmenéssel indított, úgyhogy megint ki van írva. Eddig alig 2 hetet volt csak iskolában. A fogyi nem igazán ment, csak a súly megtartás, bár a torna mintha használt volna már valamit.
Most tornáztam egyet ismét és most megyek készítek egy salátát.
Sziasztok!
Nagyon neki lendültem a diétának, mert ugye most már jön az ősz és a ruhák takarnak. Mire újra nem fognak takarni muszáj lesz, hogy kevesebbet mutasson a mérleg.
De néha nem nagyon nehéz. Remélem itt lesztek újra nekem is!
Ma még csak reggel ettem, azóta gyógynövénytea és víz volt.
Tudtátok hogy a Nor.Upd. Trudiban is 130 kcal van. 10 db és mást nem is lehetne enni. Csak a nyomaték miatt szoktam ezt így nézni. :)