Old R.E.D. (beszélgetés)
Sziasztok!
Én meg sajna 3 napja nem bírok magammal, mert mindenféle kajákat megkívánok. Úgy látszik most üt vissza a 2 hét TD kúra, vagy a havi agybaj...
sziasztok.itthon vagyok, (keszin voltam)
lenne egy gyors kérdésem,hátha tudtok segíteni: keresztféléves képzés csak költségtérítéses szokott lenni, vagy van államin is?
Nekem most az a bajom, hogy mikor a városban rohangálok akkor elfelejtek enni, mint most is. És ilyenkor meg éhes vagyok, és ennék. Ez van.
Most vettem új fehárje port, a srác ezt ajánlotta, remélem jó íze van és harmada a TDnek. Na majd holnap kipróbálom.
Többiek??
Na majd összehozzuk azt a kávézást valahol! ;)
Megyek, nézem mit szedsz. Ma megálltam a zabában...remélem. Most sül a töltött cukkini túrós-juhtúrós töltelékkel.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mikor lesz??? Szólj időben, hogy ha dolgozom legalább fel tudjam venni! Mondom én hogy dedikáltatni kellett volna a CD-det.... :)
Most is megy a radiátor!! :D
Mi már pár napja fűtünk. Én is kockára fagytam, és egyelőre az egyetlen amivel egy kis pénzt kereshetek, az a hangom, úgyhogy vigyázni kell.
Köszi a gratulációt, de mióta abbahagytam a TD kúrát, azóta túlzottan élvezek enni...
A többit leírtam a naplóba. Van egy izgi hír is! ;)
Igen, szívesen leírtam volna én is, hogy igazándiból a kiskabát miatt imádom, mertugyebár ápol és eltakar. Csak azért nem írtam le, mert nem akarok folyton nyafogni:)
Hogy csökkented a kaját? Nekem is kellene. Állandóan korog a gyomrom:(:)
Szép hosszú őszt ír, de novembertől hideget, és decemberre fagyot. Eddig 90%ban bejött amit írt a naptár. Sokat figyeljük párommal mióta kaptuk, bár nem mérvadó semmiben, csak utólag hasonlítjuk össze. Nem szeretjük a nagyon hideget, mikor nincs kimozdulni sem az embernek.
De a tavasz és az ősz az egyik kedvencem, ha lehet kiskabátba rohangálni, mint most. Csak nekem ez hirtelen jött. :)
Kezdek visszaszokni a kevesebb kajára, de még nem az igazi. Bár már lényegesen kevesebbet eszem, igaz még messze van a nyaralás előttitől. Sportra még nem volt időm, erőm, kedvem.
icke: valami plussz pontot nem tudsz összeszedni, hogy biztos legyen az állami? Újra érettségizni vagy hasonló, én is csináltam ilyet. Bár még így is kevesebb lett a pontom a 94%ossal.
kriszti: hát nem tudom mi lesz így, remélem azért legalább hosszú ősz lesz, mert akkor kicsit lehetne a fűtést tolni. Bár a nyár is elég gáz volt, és a Dávid naptár szerint a december átlagos -20 fokos lesz.
Nem, egyáltalán nem gáz. Úgy néz ki, a távfűtést is bekapcsolják. Baromi hideg van, reggel kockára fagytam, mire beértem az irodába....na, nem mintha itt olyan baró meleg lenne.
Este marha szexin aludtam, pizsi, zokni..ez van. Nekem sincs kedvem betaknyosodni vagy felfázni.
Sziasztok!
Annyira idegesít ez a hideg, csak az a bajom vele, hogy nem szeretem, ha ennyire gyors az időjárás változás. Szeretem a tavaszt és az őszt!!
Kriszti: gyere közénk és beszélgetünk!! Diéta terén neked kell rájönni, hogy mi válik be. Lehet nem kellene rögtön valami drasztikus, először csak max. torna, ha megy akkor utána figyelni mit és mennyit eszel. Vagy fordítva, vagy csak este nem enni.
icke: én is Vic véleményén vagyok, hogy tanulni akkor kell mikor lehetőség van rá. Nekem is van diplomám, most a pénz amibe kerül nagyon jól jönne, mert önerőnek pont ennyi kellene most, de ez van. Nem hiszem, hogy elraktam volna a pénzt, hiszen feléli az ember a kisebb összeget. Most csak egy pulcsi, vagy könyv vagy akármi.
Te tudod, de családdal, vagy akár mint én, párral sem olyan mint mikor egyedül van az ember, főleg, ha már gyerek van akkor meg igazi művészet tanulni. Engem sem vesz be a tanulás mikor itt a párom, mert akkor inkább együtt legyünk, még ha hagy is, de nem olyan. Jár az agyam, hogy mit főzzek, mikor kéne vasalni, tanulni stb..
Vic: Ügyesen végig csináltad a TD kúrát!!!
Köszi, tudtam, hogy számíthatok rátok! Tényleg jót tesztek a lelkemnek:) Kell, hogy jöjjek és kicsit fecsegjünk.
Meg kell magam végre erőszakolnom és igenis betartani a diétát. Irtó jó hatással tud lenni rám (gondolom, mindenkire), ha egy kicsit jobban érzem magam a bőrömben.
Örülök Vic, hogy jobban vagy! Tudtam, hogy így lesz, mert te egy jó erős csajszi vagy:)
Kellene mozognom nekem is....
szia.
Szívből sajnálom,hogy neked sem tejfel az életed. Remélem hamarosan sikerül kilábalnod a negatív hullámból,és megnyugszik a lelked. Én szurkolok,hogy minél előbb így legyen :)
Szia Kriszti! Örülök hogy látlak! Hát megértelek és együtt érzek veled. Ilyenkor a lelket kell rendbe tenni valahogy. Nekem a torna segített sokat, különben nem tudom, hogy ilyen hamar felálltam volna onna ennyire is. Most sem vagyok teljesen toppon, de már sokkal jobb.
Majd írj, hátha ez a pár szó is tud segíteni, amit mi itt írhatunk.
Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy kicsit parkoltattam magam, de nagyon összejöttek a dolgok.
Fogyásról annyit, hogy 1-2 napig bírom a diétát, aztán mint a megszállott zabálok. Eléggé kivagyok lelkileg, ilyenkor én a kajával "vígasztalom" magam. Persze, ezzel még jobban aláásva magamnak.....pf
Most van egy kis időm, úh visszaolvasok.
Megvolt a Nagyim temetése, szörnyű volt. Megvolt a házassági évfordulónk, ami, hát valljam be, nem egészen úgy sikerült, ahogy kislányként megálmodtam...:( Legalábbis az előtte lévő nap...áá, mind1 is. Lényeg, hogy nem vagyok toppon semmilyen szempontból sem.
Na, olvasok.
sziasztok!!!!
ismét itt. tnap már bele-belekukkantottam, de nem volt erőm írni.
Megmértem magam,és majdnem sírva fakadtam....81.....atyaég!!!!! neki kell állnom ismét LMezni, és vmit kezdeni magammal. Csak ilyenkor mikor délutános vagyok,az a gond, h kb 8ra érek haza, és akkor már nemigen zöröghetek az LMmel a szobában. Lehet,hogy leviszem a pincébe,és majd az udvaron fogom nyúzni mikor már senki sem lát :) ott legalább levegő is van, és talán jobban is fogom bírni :)
Egyszer voltam dietetikusnál, nagyon jó kis étrendet csinált. Lehet megint el kellene menni, és segítene az ételallergiámat figyelembe venni a továbbiakban.
16kg?? Nekem is annyi van még, de veled ellentétben nekem biztosan nem lesz meg! De meg lesz az neked, hiszen 4 kg havonta, az nem lehetetlen, tényleg.
Sziasztok!
A családot látogattam meg, mert csak ott van varrógép, és kicsit kellett. Utána gyorsan kitakarítottam, mert holnap persze dupla műszakkal kezdek és már nagyon idegesített a por a lakásban.
Enni nem ettem sokat, de inni sem ittam sokat sajna, holnap majd figyelek a munkában, ott legalább nem tudok elcsábulni, mert csak italautomata van, kimenni venni meg nem tudok semmit, nem tehetem. :D
Vic: a TD pisztáciást imádom, nem tudom miért. :D
Ügyes vagy!! Én lassan már be sem tudlak érni!!
Sziasztok! Bemásolok egy részt a naplómból, mert oda mindent beírtam, ami most említésre érdemes.
Még mindig jól bírom! Valahogy az epres shake-kel jobban el vagyok, mint a csokissal voltam.
Ma vééégre 80 alatt voltam reggel egy kicsivel!
Mai súly: 79,8kg! Juppi! Ismét itt! Jó lenne ha már maradnék is.
Éjjel alig aludtam, szerintem most le fogok dőlni kicsit pihenni a délutáni program előtt, nehogy ott dőljek ki. (próbán, ld. titkos napló)
Nappaliban aludtam, mert a párom allergiája miatt nem tudtunk egy szobában megmaradni. Eddig ő aludt a kanapén, de ma cseréltünk, mert nagyon kényelmetlen. De reggel azt mondta, hogy itt jobban tudott aludni, mint a rendes ágyban. Nekem ez csak jó, mert nekem meg itt nem ment annyira... Undorító ez az allergia, hogy mennyire megkeseríti az emberek életét!
Na megyek is tovább, nem szaporítom a szót. :-)