Old R.E.D. (beszélgetés)
Na ez a borzasztó látod, soha nem szeretnék sovány lenni és remélem te sem.
Ez a másik véglet, amikor olyanok fogyóznak, akiknek nincs rá szükségük.
dehát ne csüggedj, csomót fogytál!!! ha megnézed a táblázatomat, én is beszedtem két doboz redet, és nem fogytam olyan sokat, mint más, aki tíz-húsz kilót fogyott ennyi mennyiségtől... szervezete válogatja...
egyik oszt.társam kzeld, csonti. szegény, nagyon lefogyott, már szinte csúnya...egész nyáron nem evett, és most meg már nem tud...nagyon girnyó, lóg rajta a ruha, és nem tud enni..tönkrement a gyomra...mostmár nem éhezik, de nem is jó így neki. ez már pszichés is. szegényt riogatták a gyakszin a szakemberek, hogy ha így halad, meghal, mivel a tünetek alapján kezdődő anorexiája van...
Megettem belőle egyí levéllel aztán abba hagytam, mert semmit nem éreztem.
Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy rám semmi nincs hatással, mi lehet velem a gond?
Olyan jó lenne éhezés nélkül fogyni.
Teljesen el vagyok keseredve.
Milyenek vannak még, majd folyamatosa cserélem A KÉPEKET.
Eladásra biztos nem kötök, de ajándékba lehet, hogy majd csinálok.
Sziasztok!
Pintyő,tuti nem kötsz eladásra?Mert én szivesen vennék a lányomnak ilyen gyönyörű pulcsikát!A fehér macisba és az egérkésbe beleszerettem.:)
Szia!
Örülök, hogy előkerűltél, vigyázz az egészségedre, nehogy túlhajszoljad magadat.
Próbál meg azért benézni.
Jó reggelt!! Sziasztok!
Végre ide jutottam. Bocsássatok meg nekem, hogy eddig nem jöttem, de szörnyű dolgok történtek pénteken egy kedves barátunkkal, aki munkatársam is. Péntek de. 8 körül súlyos balesetett szenvedtek a falunk hatrában és még ki is hívtak a helyszínre. Azóta minden nap megyek hozzájuk, mert a Polgármesteri hivatal is kiredelt melléjük és megyek is mint barát. Pénteken voltam állásinterjún és SIIIKERÜLT. szóval igen elfoglalt leszek nov. 27-től, mert akkor kezdek. Szombaton itt voltak nálunk a keresztanyukámék és nagyon jó volt, de én most megengedtem magamnak egy kevés sütikét. Miután elmentek,gyorsan a páromnak segítettem leengednia vizet a kocsi hűtőjéből, majd mentünk meglátogatni Veronkáékat.
Aztán már este kidőltem hulla fáradtan., de most meg már fél 7 ótafent vagyok.
Bekapcsolódok én is témához.
Nekem régebben olyan kis helyes 80b- volt, mondjuk ezt is nagynak tartotta, mostn 85b, de volt már 90 is, de utáltam.
Szia.
Én itt vagyok!!!!!!:)
Csak nézem közben a csillag születiket.
Hányszor benéztem ide semmi mozgás nem volt, most meg alig győzöm elolvasni.
Üdv mindenkinek.
Hát akkor nekem ez a súlytól is függ. De legalább van mit kiraknom. :) Bár a mostani Tököm az első, akit ez hidegen hagy.
De ma már jó hogy lehet szépeket kapni és nem úgy kell vadászni az üzeletekben. Anno emlékszem, hogy kirakott az eladó 3 db-t elém. :( Hát egyik sem volt sexi. De ma már tudok válogatni, főleg pesten tesóméknál.
Nekem 69kg-val is 85C volt, sajnos örököltem. Na de ez a 90E kiakaszt. Mindenki tudja, hogy ha lenne pénzem már kisebb lenne, de nem a méret miatt. Hanem mert a sérveim nem szeretik ezt a súlyt és méretet. Ezért is a fogyi, de ha lejebb menne, akkor előbb utóbb kisebb lesz.
De bele se merek gondolni, mi lesz ha majd egyszer terhes leszek??? De ez majd csak akkor fog foglalkoztatni. :)
Most tartok ott,hogy 85 D-ből már van egy pár szép darab.:)
Össze is vásároltam belőle egyszerre 5-öt.:)
Az se mellékes,hogy ezek töredékébe kerültek az eddigieknek mert csak márkásokból találtam méretet.100/D volt.Apának tetszett.Szoptattam akkor meg E-s.Jesszus pepi!!!Durva volt és fájt a hátam mint állat.