Okostelefon igen, digitális fényképezőgép nem (beszélgetés)
Üzletszabályzatuk tiltja, tiltotta régen, adatvédelemi, biztonsági, üzleti érdekeket sérthet (pl. terület-, biztonsági rendszer feltérképezése, személyiségi jogok, adatvédelem, konkurencia gyors tájékoztatása stb.). Egy áru amíg ki nem fizetted az üzlet tulajdona, ebből eredően megtilthatja a termék fotózását.
Régebben szigorúbban vették manapság már nem annyira foglalkoznak vele ha nyilvánvalóan látszik a személyes felhasználás, érdek.
Te hoxas "esemenyeket" jegyzel? XDDDD
Fizess be egy qrvra, hatha elfelejtesz.
Csok meg minden.
Azt hogy kinek mi van a lába között, egy másik fórum témáját képezi.
Én az alábbi kérdésemre szeretnék választ kapni, mert nem lenne jó, megint úgy járni, mint szombaton, ugyanakkor nem akarok lemondani arról, hogy megörökítsek egy olyan eseményt, ami a szenvedélyem.
Fogalmam sincs ez sok vagy kevés. Nem ismerem a gigák, megák világát.
Mikor kérdezik tőlem, hogy milyen netem van, azt mondom inter.
Meg otthon masik netet is hasznalok.
Nye-nye-nyeeee....
meg szerintem hosszabb a pocsod, mert nekem nincs.
Nem te voltál, de nekem estél.
Én arra várok választ, hogy egy okostelefon miért megengedett, aminek van fényképező és kamera funkciója, de egy fényképezőgép miért nem?
Mivel tudta volna bizonyítani, hogy a gyerekéről készítette a felvételt, ha nem teszi közkinccsé valamelyik internetes oldalon?
Miért perelhette volna be? Azért mert otthon nézegeti az ismerőse gyerekének a képét?
itt veszekedtek velem.
En voltam a rendezvenyszervezo?
Az okostelefonokban nincs kamera?
A válaszom az, hogy van.
Ráadásul aki rendelkezik nettel az ott a helyszínen meg is tudja osztani a felvételt. Én a fényképezőgépemmel nem. Haza kell mennem letölteni és csak utána.
Ha egy kicsit megnyugodtál és személyeskedés nélkül ki tudod fejteni bővebben ezt a dolgot, azt megköszönném.
Mert én úgy gondolom a fénykép az fénykép. Akármilyen eszközzel készítik.
Meséljél már kérlek, mi abban az idiótaság, ha valaki a saját örömére készít néhány felvételt egy sporteseményen fényképezőgéppel?
Igen, vállalnám, hogy idióta vagyok, ha nem engednék be az okostelefonokat sem, én pedig csinálom a hisztit, hogy miért nem lehet fényképezőgépet bevinni.
Mivel ártok többet egy digitális fényképezőgéppel mint más az okostelefonnal?
Ja, hogy abból felháborodás lenne, hogy a telefonokat nem engednék be? Az már nem az én hibám. Nem én találtam ki, hogy egy telefon több funkciós legyen, köztük a fényképezés is.
Inkább a jogalkotóknak kellene elgondolkodniuk a mai digitális világban, hogy ez a szabály, még helyénvaló-e?
Mielott bemesz, el kell olvasni a biztonsagi, egyeb rendelkedest. Azert mert csak, es nem vagy idiota. Rautalo magatartas. Elfogadtad a felteteleket. Ha white vagy pint-party, ugy oltozol. Vagy nem megy be.
Faxsag, de leallsz, vagy leallnak veled a repuloteren vitatkozni? Nem. kidobjak ami tobb, mint 100 ml.
Ez nem bonyolultabb, mint egy tarsasjatek, vagy a vezetes.
Es nem lennenek hulye eloirasok, rendelkezesek, torvenyek, ha az idiotak is betartanak a legegyszerubbeket.
A szemelyzetnek meg az a munkaja, hogy betartassak. Es te veluk vitazol? Kuldj levelet a donteshozoknak!
Ha azt mondja nekem ez a férfi, hogy ne haragudjon, de ezt a gépet nem hozhatta volna be, mert tiltott, de ha már beengedték kérem ne sétáljon vele ilyen feltűnően, mert a főnököm engem fog lecseszni, akkor azonnal elteszem a dobozába és csak a meccsen veszem elő, hogy néhány pillanatot megörökítsek.
Azt gondolom vannak szabályok és kiskapuk, főleg a mostani világban, mikor mindenki mindent lefényképez, megoszt egy okostelefonnal.
További ajánlott fórumok:
- Milyen telefont válasszak, ami hasonlóan jóminőségű képet készít, mint a digitális fényképezőgép?
- Hogy lehet a digitális fényképezőből kiírni cd-re a képeket?
- Kodak C195 digitális fényképezögépröl hogyan tudom a képeket feltölteni a számitógépre?
- Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Canon digitális fényképezőgépekről?
- Digitális fényképezőgép.Tényleg ennyire rosszak az olcsóbb gépek?
- Digitális fényképező:azt írja ki, hogy nincs elég tárhely a belső memóriában! Ez most mit takar?