Ő a Nagy Ő - miből tudtad? (beszélgetés)
Az sose baj, de legalább sikerült azt is eldobni, remélem akkor ez is könnyű lesz!
És már elég sokáig bírod, ha október óta nem volt semmi. ;)
az tény, h egy kapcsolatban nagyfokú intelligenciára, nagy adag türelmere van szükség. egy új kapcsit meghatároz a gyermek jelenléte is, és az is, h mindkét fél elfogadja a másikat.
de én arra utaltam, h a pasik nem szoktak fennakadni, hogyha egy nőnek van gyereke, nem szokott akadály lenni.
Ja és nekem a cigi is egy nap volt leszokni.
Azóta sem dohányzom. Makacs egy perszóna vagyok... sajnos.
ja meg tudok főzni:-)))
tudod elég magas az igény nálam és ennek kevés pasi felel meg..mondom én h bonyolult vagyok:-)
Nem tudom.
Minden féle képpen szenved az ember lánya...
Nálam több mint 1 év telt el, és ismét vele is álmodtam. :(
Nagyon nehéz, de próbálok túllépni, bár szerintem ez soha nem fog teljesen sikerülni.
Reménykedem, ha babám lesz, árértékelődne bennem a dolgok. Bár sokan mondják ezt is hogy így ne vállaljak gyereket, de inkább szenvedek én így, mint a gyerekem, ha az exemmel maradnék, és az ővé lenne...
most először tartom magamtól teljesen távol (Okt.6-án érhetett hozzám utoljára)
Már szokom.
képzeld van pont 1 ekkora ház is de sajnos én ilyenkor az országból menekülnék el:-)
nagyon nehéz eset vagyok pl:Én megbocsájtani is csak nagyon nehezen tudok,nagyon makacs is vagyok..
erre én is kiváncsi lennék egyébként csak tudod igy gyerkőccel nem olyan egyszerű új párt keresni
Persze, mert húz hozzá a szíved.
Ezt mi 2x eljátszottuk.
És tudod mi van benne?
Ha 3-ára is közeledne, lehet nem tudnék ellen állni.
Ez olyan, mint a dohányosoknál a "csak egy utolsó szál cigi", ebben az esetben, csak egy utolsó csók, csak egy utolsó szeretkezés...
Számít! Elfogadom.!!!:DDD
Szóval látnok vagy... :))))
Én is kidobtam volna, de a ház (is) közös...
No ugyan kirúgtam, de visszaszivárog az életembe... és én is szippantgatom vissza akaratlanul is... Ezt én nem értem, hogy van az ilyesmi.
Ez így van.
De inkább szenvedek így, mint vele az állandó idegeskedések miatt, hogy mikor kivel van mit csinál, hol van, stb.
Lehet egy életre szól ez az szenvedés, de mégis jobb mint a másik esetben.
Hosszadalmas, de nem olyan fájdalmas.
becsület szavamat adom(ha ez a mai világban számít), h nem olvastam a hsz-det.
csak úgy jött belőlem.... :)
További ajánlott fórumok:
- Kis faluban miből élnek az emberek? Ahol nincs közelben nagyváros, munkalehetőség?
- Miből lehet tudni, hogy a jelenlegi párom-e a nagy Ő?
- Te tudtad 12-14 évesen, mi leszel, ha nagy leszel?
- Miből lehet észrevenni hogy egy pasi nagy csajozó?
- Miből tudhatom meg, hogy a jelenlegi partnerom tényleg a nagy Ő?
- Ötlet kellene! Hogyan/miből tudnék a lehető legolcsóbban ideiglenes, de nyitható-zárható nagy- és kiskaput készíteni?