Nyíregyházi orvosokról kinek mi a tapasztalata? (beszélgetés)
Én is félelemmel gondolok a szoptatásra, mert nekem se nem duzzadt a mellem, se nem feszül. A férjem szerint nőttek egy kicsit de én még ugyanazokat a melltartókat hordom, mint a terhesség előtt. Remélem ez nem befolyásolja majd a szoptatást és lesz tejcsi a babámnak, mert nem szeretném, hogy tápszeres baba legyen.
Én még nem voltam 4D-n, gondolkodtam rajta, de aztán lebeszéltek róla, mert sokszor előfordul, hogy a baba éppen alszik vagy olyan pózban van, hogy az arcából nem látszik semmi. Nem tudom sajnos azt sem, hogy mennyibe kerül. De a dokit azt ajánlom mert velünk nagyon kedves és figyelmes.
Nem,nagyon is,hogy értem és teljesen igazad van!
Minden a fejben dől el!Én az egész terhességem alatt nagyon vártam már ,hogy végre szoptathassak ,nekem ez nagyon-nagyon fontos volt!Sokszor álmodtam is róla.Féltem,hogy nem lesz tejem,mert kicsik a cicieim.
Ennek ellenére 21 hónapig szoptattam ,lett volna még tovább is tejem,csak már lassacskán elválasztottam!Az elején besebesedtek a bimbóim,de ez 1 hétig tartott kb.és utána semmi gond nem volt végig!
Szia Gratulálok a pocaklakódhoz!!!Nekem ismerősöm jár hozzá mostmár kismamaként megvan elégedve a dokival de mást nem tudok róla.Ja én gondolkodom h oda fogok menni 4D UH-ra.Te voltálmár 4D-n vagy készülsz??Nem tudod véletlenül az árát??Én 21 hetes kismama vagyok és nagyon boldog :)
Szia Hát nem is tudom kicsit félek,hogy fájni fog,meg a cici az olyan érzékeny.De próbálok megbarátkozni a gondolattal és örömmel gondolni a szoptatásra,főleg azért h legyen tejcsi a babának.Minden a fejben dől el és tudom ha félek azt a testem is esetleg így veszi át megérzi,és akkor nehogy ne legyen tejcsi.Kicsit értelmetlenül írtam le :)
Sziasztok Kismamák!Most találtam rá a fórumra és nagyon örülök, hogy sok nyíregyházi van köztetek. Én 22 hetes vagyok és Dr. Medve Lászlóhoz járok van valakinek tapasztalata róla?
Miért félsz a szoptatástól?
Nagyon jó éjszakát,Írok feltétlenül Szia
Akkor a te férjed is élvezi a babázást így pocakon keresztül is :) Én megmondom őszintén lehet h veszek vmi vastag anyagot és varato egy olyan melegítőset ami csak a pocakomat derekamat melegíti,jön a hideg hosszú tél,mert érzem h a poci fázik.Velünk is történnek vicces dolgok,bekeményedet a pocakom az mondja Attila tegyünk rá hideg vizesruhát aztán azt mondja "ja de megne fázzon a baba!"Olyan ari volt én csak mosolyogtam Aztán amikor megy dolgozni puszit add a pocakra és"Szia puncis vagy fütyis":)mert még nem tudjuk milye van
Na, megyek kajázok vmit, meg megfürdök. Holnap ha hazajöttél a dokitól majd írj, hogy mizu. De minden rendben lesz. Vigyázz magatokra.
Jó éjt nektek!
Gábor, a férjem az egy igazi gyerek ha a babáról van szó. Mindig beszél neki, és hallgatja. Voltmár hogy jól fülön rúgta. Ha nagyon mozog a kezét mindig a hasamra teszem és nagyon boldog. Nem szoktam baba zenét hallgatni. Sunsine rádiót hallgatok. A babánk a CSI: Miami helyszinelőket szereti a legjobban, úgyhogy ha tehetem azt nézem (mivel én is szeretem).
Nem hordok semmi ilyesmit. Én nem gondolom, hogy szükséges lenne. Hasmelegítőt sem. Ha megyek vhová jól felöltözöm.
Így van!én nagyon élvezem a terhességet is!Az negyon jó lesz ringatni etetni(na a szoptatásrtól félek!)játszani vele.Már imádjuk
Sokat simizi a párod a pocidat??Szoktál babazenét hallgatni?Te látod már mikor a popsiját lábát nekinyomja a hasadnak?Te hordol hastartót azt hiszem ez a neve?És hasmelegítőtt,az se biztos h így hívják?
nem ennél szebb karácsonyt és szilvesztert elképzelni sem lehet. Vagy is de. A 2009-t mikor már itt lesznek a babák körülöttünk.
Még nem vettem észre hogy dagadna. Biztos fog majd a vége felé. nem hiszem, hogy baj lenne. De majd mondjad a dokinak is, meg a védőnőnek is.
Jaj de szép karácsonyunk lesz,nagy pocak,ficergő baba :)kell ennél szebb.
Ja, igazad van. De jobb az ha nézi. Sok nőnek nyitva van a méhe vmennyire. Ő mindig megnézi és ilyen esetben csak szólna, bár ne kerüljön rá sor.
oké Neked szokott a lábad dagadni?Szerintem az enyém igen mert szorít a zoknim. Az nem jót jelent?
Oké nekem is szokta nézni,óvatosan szokta. Nekem az elején a párom nagyon mérges is volt ezért (4 5 6 hetesen)h ne háborgassa ababát,meg h szexelni nem lehetet de a doki miért trkál ott.Azt nem is mondom neki h most is vizsgál kézzel,jobb ha nem tud róla
Majd elmondod, hogy van-e és mennyi. Addig nem veszek akkor.
Iden én nem tudom. Voltam vagy egy hónapja, de annyi eszem nem volt, hogy megnézzem.
Még szerdán kinézek lehet a piacra hátha van ott is vmi jófajta.Ott árulnak magyar melltartókat is.
Na, majd elmegyek, mert már ideje lenne beszereznem vagy kettőt.
Ja, minden egyes alkalommal. Mondjuk az azért is jó, mert ha netalán nyílik a méhszáj, csak érzi és szól. Meg a méh állapotát is nézi vele.
Igen a Skálába fehér és azt mondta az eladó hölgy h pamut.Szerintem jó,bár a bnőm azt mondta ő vett ilyet is olyat is,Otthonra a kínai is tökéletes.
800ft az már elég türhető ár.
Nekem Gál Canestent írt fel (pedig nem gombás fertőzés volt szerintem)csak erős sok folyás.Hazsnáltam de most újra sok a folyásom,ezért is kivagyok már,de ha holnap megint mondom neki vagy észreveszi akkor megint ír fel,nem bizti h jót tesz vagy h nem káros-e.Téged szokott még kézzel vizsgálni?
A kínai is a skálában volt?És milyen ? Jó?
Igen igen ott tartottam,Skálába néztem Triumph márkáju és egyik4000FT(ez keresztbe pántos tehát úgy kell keresztbe beakasztani szoptatáskor) a másik 4600ft(ez pedig lecsatolható vagy is így lehajtható) volt.Kicsit nagyon drágálottam!Atzán volt pamut kínai is leakasztósba az 800Ft volt,de nem vettem csak barátkoztam a gondolattal,h nemsokárra ilyet fogok hordani :)
Már csak egy picivel több folyásom van.
További ajánlott fórumok: