Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nyíregyházi orvosokról kinek mi a tapasztalata? fórum

Nyíregyházi orvosokról kinek mi a tapasztalata? (beszélgetés)

151. andrea3
2008. nov. 17. 12:43

Sziasztok ma a várost jártam beszereztem mindent ami kell még cink és fosav hiányzik.

Nemis merem elmondani mennyit fizettem a bio boltba!

2008. nov. 17. 12:29
Szia Korni már hiányoltalak!!Hogy vagytok??ÉS többiek???
149. Korni24
2008. nov. 17. 11:16

sziasztok!

Hogy eltünt mindenki. Remélem mindenkivel oks minden!

148. Szkatica30 (válaszként erre: 117. - Syl100)
2008. nov. 14. 19:40

Szia!

Most 8000 Ft-ot kért el.Telefonálok,időpontot kérek és megyek.Néha van egy kis csúszás nála,de minden kérdésedre válaszol.Az asszisztense Marika nagyon kedves.Ketten vagytok bent az orvosnál,az asszisztensnő csak akkor megy be,ha segítség kell.(Hozzám még sose jött be.)Mindig ugyanennyit kér,de januárban legutóbb is emelt.Ez még elég jó ár.Van olyan orvos aki igencsak tízezren felül kér el egy vizsgálatért.Ez a terhesgondozási ár nála.A nőgyógy jellegűekért nem tudom mennyit kér el.

147. 10d89b51ea (válaszként erre: 141. - Pocokfa)
2008. nov. 14. 18:52
szia pocokfa! sajnos nem sikerült. ezt a hónapot most kihagyom, majd decemberben megyek a harmadikra. vérzés 3-ik napján vérvétel/ alaphormonok nézése/ és elkezdjük a szokásost 5 napig clostit, 2x1 szemet, majd vérzés 5.napján jön a gonal f 300 szuri. dec. 15. körül lesz egy UH. hogy milyenek lettek a tüszök, ha oké minden akkor másnap este szokott lenni a tüszörepi szuri / otrivelle/ és rá két napra meg az inszem. remélem, hogy ez már az utolsó lesz. megmondom őszintén én az inszemben egyáltalán nem hiszek. nálam nem nagy az esélye. majd a lombik. annak sikerülnie kell. remélem, hogy most már az orvos is fontolóra veszi, hogy hülyeség továbbcsinálni az inszemet, és akkor nem kellene végigmenni mind a hatig. ha ő javasolja, akkor már jövőre kezdeni szeretném a lombikprogramot. csak abban tudok már hinni.
146. erycicus (válaszként erre: 137. - Pocokfa)
2008. nov. 14. 15:59
Szia Nekünk sem volt egyszerű,leírtam kis történetemet 39,40,47.-ik hozzászólás.Dr Gál János magánrendelője Leffler S út 20.Telefonszáma:42/441-603
145. syl100
2008. nov. 14. 14:06
Múlt hónaptól mérem a hőmet is,meg Lh tesztelek!
144. syl100
2008. nov. 14. 14:05

Én csak E-vitamint és folsavat szedek,szedtem jodid-ot is,de az most elfogyott!

Most fogok venni feketeüröm teát és keverni fogom a málnalevél teával és ezt iszom pé-ig!

Utána menszeszig pedig a palástfű+cickafarkot!

Egész hónapban pedig szedem a barátcserje bogyócskákat!

Ja,és néha szoktam testgyertyát is használni!

143. pocokfa
2008. nov. 14. 13:23
500 mg naponta, cetebe.
142. andrea3 (válaszként erre: 133. - Pocokfa)
2008. nov. 14. 12:52
Ti mekkora dózisba szeditek vagy fogjátok a C vitamint?
141. pocokfa
2008. nov. 14. 12:43
Szia babus! Köszönöm szépen a részletes választ. Két hét múlva kell itt Nyíregyházán visszamennem a meddőségire, és ha Csilla a szokásos stílusában fogad majd, komolyan fontolóra veszem Debrecent. Sikeres lett-e a második inszemed?
140. 10d89b51ea (válaszként erre: 128. - Pocokfa)
2008. nov. 14. 12:21
igen fogja kérdezni azorvos, hogy megcsináltattad. nekem is augusztusban kellett csinálni, majd szeptemberben volt az első inszem, októberben a második. nekem Berettyóujfaluban csinálták.
139. 10d89b51ea (válaszként erre: 122. - Pocokfa)
2008. nov. 14. 12:17
szia pocokfa!! sziasztok csajok!! Debrecenben a meddőségi szakrendelés a nőgyógy. épületében van, lennt az alagsorban. Tudomásom szerint ha elsőnek mész, akkor beutaló kell. a beutalóval kell a nőgyógy. épületében a földszinten regisztráltatni magad. regisztráció után máris fogja mondani neked a hölgy, hogy hova kell menned. hétfőtöl- péntekig mindennap van rendelés. rendesek az orvosok, Dr.Fekete István, Dr.Sápy Tamás és Dr.Török Péter szokott ott lenni a rendelésen, mikor melyikük, aki éppen ráér. mindhárom jó orvos sztem.Tel. szám: 06-52-417-144/55643. mellék. Sok sikert!!
138. pocokfa
2008. nov. 14. 11:25
Ja és azért megadnád nekem a vezetékes számát? Köszönöm.
137. pocokfa
2008. nov. 14. 11:24
Köszi:) És hol van a magánrendelése? Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek. Nektek mennyi idő alatt jött össze a baba?
136. erycicus (válaszként erre: 135. - Pocokfa)
2008. nov. 14. 11:13
Szia A Ginzeng kapszula olyan piros dobozos volt,de nem tudom pontosan,de bizti jó abból bármelyik.Gálnak csak a vezetékes számát tudom ami a lakásáé de rendelési ídőben a rendelőbe csörög és akkor ő veszi fel.De egyébként hozzá nem kell bejelentkezni érkezési sorrendbe történik a vizsgálat!Kedd-csütörtök,Hivatalosan 16-19-ig de mindig hamarabb kezdi a rendelést,én vagy 15-ra megyek vagy 16-óra körül,de inkább első között szeretek lenni,minthogy ott üljek sokan vannak általában.
135. pocokfa
2008. nov. 14. 10:37

Szia! És milyen ginzeng kapszulát? Van ezer fajta?

Te esetleg nem tudod Gál telefonszámát?

Ti mit dolgoztok egyébként?

2008. nov. 14. 10:13
Sziasztok Húú de korán keltetek!!A gyógynövényekről jut az eszembe mi Ginzeng kapszulát ittunk hol én hol a párom,nagyon rossz ízű de azért kibírható,és nem drága (KB800Ft és 10Db-os de 1-1 doboz elég is)
133. pocokfa
2008. nov. 14. 09:13
Én most fogok elkezdeni próbálkozni a természetes módszerekkel, vettem macát, meg a nagy dóziusú c-vitaminról is csodákat zengenek. Meglátjuk. Ti mit szedtek?
132. andrea3
2008. nov. 14. 08:22
Bocsi 3-4 hónapot.
131. andrea3 (válaszként erre: 130. - Pocokfa)
2008. nov. 14. 08:22

Megmondom őszintén hogy most természetes módszerekkel próbálkozunk gyógynövények meg nem is akatam mert azt mondta a dokim hogy a laporaszkópia után várjunk 4-4 hónapot hátha spontán és meg már év vége is van most erre már nincs kedvem.

Majd 2009 az lessz az én éven érzem!

Nem veszélytelen mint minden mütét.

Hallottam de van mikor az nem elég és az valóban kellemetlen azt hallottam meg tudod ha el van záródva akkor a kontrasztanyaggal megpróbálják átjárhatóvá tenni.

Nekem nem volt elzáródás hála az égnek!

Dehogy késő a nővérem 35 évesen szülte meg a második babájukat és minden oké boldog anyuka!!!

Te is az leszel szép nagy családotok lessz!!

Mondjuk én mindig egy babát akartam de ha ikrek lennének akor nagyon boldog lennék na de ki nem??? :)))))

Ja és azt hiszem hogy tegnap írtam le ebbe a fórumba hogy hogy s zajlott le a laporaszkópia.

130. pocokfa
2008. nov. 14. 08:13
Én már 28 éves vagyok sajnos, és mindig legalább 3 gyereket szerettem volna, most már félek, késő lesz. Én a laporaszkópiától nagyon félek, egyszer a meddőségin Gált helyettesítette egy másik orvos, már nem emlékszem a nevére, de azt mondta, veszélyes műtét, és ő inkább próbálná elkerülni, ha lehet. Olvastam arról, hogy ultrahangos vizsgálattal is meg lehet ezt oldani, arról nem hallottál valamit? Miért csak tavasszal lesz inszeminációd, ha már túl vagy a lapor.-án?
129. andrea3 (válaszként erre: 128. - Pocokfa)
2008. nov. 14. 08:10

Nyugodtan kérdezz!!

24 éves vagyok és nekem is megvolt a laporaszkópia szerintem kötelező de ezt nem mondom biztosra.

128. pocokfa
2008. nov. 14. 07:58

Bocsánat, hogy ennyit kérdezek. Tudja-e valaki, hogy inszemináció előtt kötelező a petevezetékátjárhatósági vizsgálat, vagy csak ajánlott?

Andrea, megkérdezhetem te hány éves vagy?

127. andrea3 (válaszként erre: 126. - Pocokfa)
2008. nov. 14. 07:48

Hát igen nem olcsó de ahogy látod van a ki a kálira esküszik.

Pedig nagyon sok nő tart a 4-5-6 inszeminációnál sikertelenül na persze semmi garanci nincs rá hogy itt nyiregyen ez nem így van.

Én nem tudom eggyik oldalt sem képviselni mert ilyen téren nincs tapasztalatom.

De egy vagy két próbát megér 2-3 hónap nem a világ ennyi év után.

Még nem volt inszem majd tavasszal.

Nem tudom én se a számát még én sem beszéltem vele majd januárba akrok menni.

És én is a magánrendelőbe akarok hozzá járni.

Lehet hogy majd talizunk :)

126. pocokfa (válaszként erre: 125. - Andrea3)
2008. nov. 14. 07:39
Jézus: A Kaálin már gondolkoztam, de elég drága sajnos. Én egyenlőre még próbálkozom Csillával, de telik a pohár rendesen a viselkedésétől. Neked volt már inszeminációd? Ja és még egy kérdés, tudja vki a telszámot, ahol Gál magánrendelésére lehet időpontot kérni? Én eddig mindig a meddőségibe mentem, ahol néha 2-3 órás várakozás után jutottam be, úgy hogy volt olyan pedig, hogy én voltam az első, de nem érkezési sorrendbe hívtak be, és aki utánam érkezett 2 órával, hamarabb ment be. Inkább fizetek Gálnak magánban, minthogy minden hülyeségért ki kelljen venni egy nap szabit.
125. andrea3 (válaszként erre: 124. - Pocokfa)
2008. nov. 14. 07:29

Szia szerintem ez a Káli mert az első konzultáció 13ezer ft kerül.

Amikor csak a papírokat nézi át meg megbeszélitek a dolgokat.

124. pocokfa
2008. nov. 14. 07:23
Köszönöm. Ez a sima meddőségi ugye, nem a Kaáli?
123. andrea3 (válaszként erre: 122. - Pocokfa)
2008. nov. 14. 07:18

Szia ugy tudom ez a számuk: 06 52 53 75 17

nekem is egy csajszi adta meg itt.

122. pocokfa
2008. nov. 14. 07:14

Sziasztok

Csillával kapcsolatban sajnos nekem is nagyon rossz tapasztalataim vannak, semmibe nem nézi az embert, órákig várakoztat, stb. amíg nem adsz neki pénzt. Meg tudná azt valaki mondani, hogy Debrecenben hova kell menni a meddőségire és mi a telefonszámuk? Előre is köszönöm. Mi másfél éve próbálkozunk a babával, a férjem már túl van egy varikokele műtéten, most kell visszamennünk spermavizsgálatra, hogy javult-e a helyzet.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook