Nuvaring abbahagyása után kinek milyen tüntei lettek? (tudásbázis)
Én már jó pár éve Nuvaringet használok, viszont nagy valószínűséggel hétfőn helyezem fel az utolsót, mert szeretnénk a párommal utána ráállni a babaprojektre.
Majd beszámolok h milyen "elvonási" tüneteim lesznek :-)
Amúgy meg a nuvaring, ugyanúgy mint az összes fogamzásgátló megbolygathatja/kitolhatja a menstruációdat. Én már sok félét kipróbáltam, és pl a tabi azért nem vált be, mert tabletta szedés mellett teljesen "elmúlt" a menstruációm. A Nuvaring mellett is előfordult gyakran, de azért néha néha megjön amikor meg kell :-) Mindenkinek másképp reagál a szervezete a bevitt hormonokra.
Mivel nekem a fogamzásgátlók mellett rendszeren nem jött/jön meg, minden elmaradt menszesz után csináltam egy terhességi tesztet, biztos ami biztos :-)
Nem azt mondtam! Csupán annyit, hogy nem ismertem , nem tudtam mi az a nuvaring, és mikor rákerestem ezt adta be elsőnek, ami nem túl biztató...
Egyébként meg ki mondta azt, h a Nőnek a kötelessége a védekezés? :)
Nyilván mindennek van mellékhatása, még annak is, aminek látszólag nincsen...
Egyébként örülök, h itt vagy... :)
De, mondjuk a férfiak?
Nem vagyunk egyformák, nem egyformán reagál a szervezetünk és a testünk. Van akinél egy bizonyos kemikália meg sem kottyan, míg másnál komoly gondot okozhat.
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Fogamzásgátló abbahagyása utáni tünetek
- Fogamzásgátló abbahagyása! Babát szeretnénk :)
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után kinél, milyen mellékhatások léptek fel?
- Fogamzásgátló abbahagyása után rendszertelen mensivel mikor érdemes tesztelni?
- Antidepresszáns abbahagyása után rosszul vagyok