Normális, hogy most nem érzem a baba mozgását? (tudásbázis)
Na látod! :)
Ez a legszebb a terhességben. /bár szerintem csak ez! :D /
Köszönöm a bíztatást és a tanácsokat!
A párom megoldotta a kérdést. Leült mellém az ágyra, bekapcsolta az erősítőt és a húrok közé csapott :)
Elkezdte gitáron játszani amit egy hete gyakorol… már fél perc után ment bent a tánc :) pretty woman… hehe… máskor ezzel fogunk kezdeni ha túl sokáig nyugi van :)
Tegnap este éreztem utoljára amikor lefeküdtünk aludni…de a papíros módszert is megnézem… Tudom, hogy jobban aggódom a kelleténél, ő meg lehet, hogy röhög a 2 centis kis markába…
De nagyon féltem… egy Angyalkánk már van… többet nem szeretnék :(
Nekem a chocapic jött be sok tejjel!
:)
Nekem ekkortájt javasolta az egyik kollégám,hogy tegyek egy papírt a hasamra,hanyatt fekve. Nekem ilyen idősen az segített,ha ittam egy pohár kólát,és hanyattfeküdtem. A hasamra tettem a kezem,és kb 5perc múlva éreztem már a kis bökéseit!
Mennyi ideje nem érzed? Nagyon sokat mozognak amúgy,de egy 23hetes baba még 20cm sincsen! Nyugalom!
36hkm
Nincs mit! :)
Reméljük felébred,és megnevettet a vízzel! :)
Segítsetek, mik a tapasztalatok? 23 hetes elmúltam. Kb. 20. héttől érzem a kis mocorgását. Hétfőn voltunk uh-on. Alig tudta lemérni a doki, mert olyan fürege volt. Azt mondta, hogy lehet, hogy a haskeményedéseimet is az aktív magzatmozgás okozza.
De ma semmi.. Kocogtattam Neki semmi. Pedig arra szokott válaszolni. Ettem palacsintát… csokit.. hátha… de semmi. Zenéltem neki… de csend van… Volt már ilyen másnál is, hogy egyik napról a másikra csendben van a baba? Nagyon meg vagyok rémülve… :(
További ajánlott fórumok:
- 14 hetes terhesen érezhetem már a baba mozgását?
- 16 hetesen 3. gyerekkel ha nem erzem hogy mozog a baba az baj lehet?Mert mar ereztem azt hiszem, es most meg nem.
- Hallottál már róla, hogy a baba első mozgását figyelembe véve meg lehet saccolni a szülés időpontját?
- 20 hetes terhességnél nem kéne éreznem a baba mozgását?
- 11-12.héten lehetséges, hogy a második babám apró mozgását érzem?
- Szerintetek nem gond, ha már 14 hetesen érzem a kicsi mozgását? Mindjárt írom miért aggódok...