Normális, ha egy barátnőm 6 éve szerelmes egy magyar színészbe? (beszélgetés)
nem beszélned kell vele, szimplán mond neki, hogy menjetek el bulizni, Zöld Pardon, Holdudvar...stb.
Kismillió korosztályotok beli pasi mászkál ott, mutass meg neki egy másik lehetőséget.
az azért nem ugyanaz-édes-kevés, bár elhiszem, hogy a barátnődet ez is mozgatja.
A korkülönbségen kívül a színésznek családja is van, mit vár a barátnőd??
A gyermekvállalás miértjeire nálam ez nem fér bele.
Egyébként szerintem nem azzal van a gond, hogy színész, inkább azzal, hogy nem elérhető, nem ismeri, egy vágyképet kergetni hosszabbtávon és bizonyos koron felül ami romboló-szerintem.
Na látod, szerinte nem az.
Az én véleményem itt századlagos.
De ha annak a nagylánynak tetszik valaki és viszont, akkor miért baj az, ha az illető színész?
Miért ne lenne normális?
Anno az én barátnőm egy színésztől szeretett volna gyereket. Be is jött neki.:))Nem akarta, hogy feleségül vegye, csak annyira tetszett neki, hogy szeretett volna otthonra egy klónt.:)))
Emberek! Nagy dolog a SZERELEM!!!
Köszi! :)
Hát, ízlések és pofonok! :)
Nem hinném, hogy beteges lenne! Szerintem csak jönnie kell valakinek aki még rajta is túltesz a barátnőd szemében! :)
Én is voltam így, volt sok színész akibe "fülig szerelmes" voltam, éveken keresztül! De aztán felnő az ember! Csak ehhez kell valaki, hogy felébressze az álmodozásból, egy valódi szerelem!
Majd túl lesz rajta a barátnőd is!
tök mindegy, nem mondom, hogy a zsáner nem fontos, de ahogyan idősödik az ember a külső tényezőknek már nem lesz akorra szerepe.
...legalábbis jobb esetben.
:)
További ajánlott fórumok:
- Gyerek-, vagy fiatal korodban melyik híres emberbe, színészbe, vagy regényhősbe voltál szerelmes?
- A barátnőm szerelmes a férjembe...
- A legszebb magyar szerelmes dalok...
- Az egyik legjobb barátnőm szerelmes lett egy magyar hírességbe. Mit tegyek?
- Tudnátok-e nekem szép magyar szerelmes számokat mondani?
- A barátnőm szakítani akar velem, már nem annyira szerelmes belém mint eleinte. Mit tehetnék?