Normális, ha egy 34 éves családos férfi 20 éves lánnyal chatel? (tudásbázis)
Igen, az aki a családjáért él. Viszont a topikindító nem igazán úgy nyilatkozott, hogy a párja a családjáért él.
De teljesen mindegy. Totálisan elbeszélünk egymás mellett.
A véleményem az egész ügyről annyi, hogyha egy kapcsolat, harmonikus, és jól működik, akkor nincsenek, félre nézések, chatelések, vagy bármilyen más formája a külön utaknak.
De ez a kapcsolat amiről Zsani írt, nem tartozott a harmonikus kapcsolatba...
Igen is másabbak,mert Ők biztos nem mutogatnák a nemi szervüket,viszont msn-en web camerán egy-két bevállalós hölgyemény egy kis bókért cserébe igen is ledobja magáról a rucit.Mikor nincs otthon a család,vagy mélyen alszanak,a drága látos férj,lehet,hogy beizzítja a webcamot is.
Na ez a különbség az ismerősök,szomszédok és az "ismeretlen" virtuális emberkék között.
Olyanember aki a családjáért és családjának él nemchatel és msn-ezik fiatal lányokkal.
Szerintem sokan a topikindító mellett állnak. Persze voltak, akik nem kerítettek ekkora feneket az ügynek, vagy fiatalabbak voltak, és Ők még máshogy látják a dolgokat;);)
(A vélemény különbségek meg nem az eredeti kérdés miatt alakultak ki;))
Kissé elkanyarodott ez a téma is,bár nem baj:)
A topik indító arra panaszkodott,hogy a férje msn-en beszélget naponta a fiatal lánnyal.Hát e fölött azért már nehéz szemethunyni.Itt nem csupán arról van szó,hogy szörfözés közben ráakadt egy topikra ahol jól elfórumozgat.Napi szinten az msn-én el "chatelget" egy ,a család számára vadidegen nővel.
Ez egy harmónikus kapcsolatban nem megengedett.
jaja :D Igazad van.. rosszul írtam :D
Bocsi :)
szerintem nem normális,hogy ott a felesége, a gyereke, és más nővel beszélget... bár mondjuk ,ha csak néha, akkor még ok, de ha minden nap, akkor ott már gond van!
Én biztos nem örülnék neki, féltékeny lennék, ha ez mindennapos ,vagy minden másnapos dolog lenne!
Ha ilyen gyakori, én is elolvasnám, hogy mit chatteltek! Én megértem a lányt, aki kezdte a fórumot...
Nem tudom,hogy akik meg ellene vannak,hogy ez miért baj,hogy csak beszélget más lánnyal! persze, nem az a baj,hogy beszélget néha néha...
de miért nem beszélget a párjával? Nekem hazajön a párom és csacsogunk egész nap, mindent elmesél, én is neki, és így nincs nagyon szüksége,hogy mással beszélgessen.. Főleg nem chaten :D munkahelyén beszélget eleget :D
A munkatársak, ismerősök, szomszédok mitől másak? Csak attól, hogy "ismered" ki van a név mögött?!
Ha napi 6-8 órában találkozol vele, vagy ritkábban attól az még ugyanúgy idegen... De mégis megbeszélsz vele dolgokat...
Azt mondod 100%-ig megbízol a férjedben, de mégis határozottan kijelented, hogy Ő nem chatalne, és nem is chatelhetne idegen nőkkel...Miért!?Ezek szerint annyira mégsem bízol benne, ha megszabod a határokat.
A bizalom nem arról szól, hogy kisajátítom a másikat, és megmondom, hogy mit tehet és mit nem. Nálam ezt korlátozásnak hívják.
Nem volt bántó, nem sértődtem meg :)
Nincs miért elnézést kérned
Miért is kiabálsz? ( nagybetűk úgye tudod hogy azt jelentik?)
Mint mondtam nem egyforma a szótárunk, és nem egyforma az értékrendünk
Hajtogasd csk a magadét, én befejeztem
Tök mindegy kiről beszélünk.
Általánosságban kijelentetted hogy aki chatel az párt keres, és ez így nem igaz
További ajánlott fórumok:
- Miért telefonálgat egy családos embernek egy nő?
- Létezik olyan cég, ami nem annyira unfair, hogy a családosoktól nem várja el a túlórát, míg a gyermektelenektől igen?
- Ti segitenétek egy 3 családos anyukának?
- Családos férfi az életemben, mit kezdjek vele?
- Miért chatelnek a férfiak más nőkkel, amikor párkapcsolatban vannak?
- Mi baja lehet a lánnyal ennek a férfinak?