Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi Update októbertől fórum

Norbi Update októbertől (beszélgetés)

❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
2009. okt. 15. 12:22

Göncöl várjuk az eredményt:-) én meg a 3 kg minusz örömére vettem magamnak egy felsőt:-)

reggelim szendvics volt 1 szelet félbarna kenyérből, ebédem maradék raguleves lesz még kellene mellé valamit ennem., mert 3-ra temetésre megyünk, így az uzsonna kimarad.

2009. okt. 15. 09:34
végül ma reggelire ettem kis borsó főzeléket,anyum megcsinálta helyettem, ebédre meg a maradék parikáposzta,jaj kiváncsi vagyok sikerült e tartanom a diéta utáni súlyt, holnap reggel megmérem
204. 064abada22 (válaszként erre: 199. - 57abc43d5b)
2009. okt. 15. 06:19

szia, én nem olvastam egyik könyvét se. én úgy fogyok hogy ebéd után már lehetőleg semmi kenyér, rizs, krumpli, tészta, édesség, napközben is kevesebb mint eddig és ha lehet teljes kiőrlésű, vagy zabos.

tegnap eljutottam tornázni, elindult itt a helyi iskolában, jó volt:-)

203. 064abada22 (válaszként erre: 202. - Göncöl)
2009. okt. 15. 06:17
holnap nálunk is borsófőzelék lesz:-)
2009. okt. 14. 21:26
én holnap is paradicsomos káposztát eszek update módra, jó sok lett és csak én eszem, aztán jön borsó főzelék
201. göncöl (válaszként erre: 200. - M.juci)
2009. okt. 14. 21:24
a telj. kiörlésű lisztet is már szinte tiltja norbi, amúgy még régebben 2es volt szóval ebédre nyugodtan lehet enni azt a palacsintát szerintem
200. m.juci
2009. okt. 14. 20:37
itt is megkérdezem: ezt a norbis palacsintát csak norbis lisztből lehet?teljes kiörlésű lisztből nem lehet??úgy már nem 1es kódú?nem tudja vki?
2009. okt. 14. 19:47

Hali csajok.

Ti olvastátok Norbi utolsó könyvét?Még csak az elején tartok,de már is ledöbbentett!!!

Nagyon durván,mondhatni sértőn ír a túlsúlyosokról.

2009. okt. 14. 13:32

Togo gratulálok és jobbulást a családnak!

hát a bölcsivel meg fogunk küzdeni, végig sírta majdnem kislányom:-(

benéztem volt munkahelyemre de létszámstop van. idén még nem akarok "rendes" munkát, marad a mostani kiskönyvvel.

197. titta
2009. okt. 14. 11:42

Ne köszönd :P

Mit főztetek? (kellenek az ötletek)

Én végül gombás zöldséget csináltam, és hozzá krumplit (előfőztem, majd egy teflonserpenyőben 2 evőkanál olíva olajon piros ropogósra sütöttem :))

196. 62993f1ffb (válaszként erre: 195. - Titta)
2009. okt. 14. 10:07

Köszi a biztatást!

nem fogok leállni, mert az egészségem a tét, Nagyon örülök Nektek, rengeteg erőt ad hogy itt tudunk "beszélni" erről. A sok jó tipp és ötlet..! Köszönöm!

195. titta
2009. okt. 14. 09:30

Húúúú... egyik szemem sír, másik nevet...

Togo csúcsszuper vagy!!!!!De örülök! Rohantam, hogy lássam az eredményed! Így tovább és ne állj meg! Hajráááá!

Az influenza nagyon rossz hír, pláne hogy a picik is betegek :( Jobbulást! Sütőtökben nagyon sok vitamin van, picinek is adhatod :)

Hú, jó hogy írtad Miri, sütök is egy muffint.

Majd mesélj, hogy tetszett a picinek a bölcsödei légkör :)

Szép napot mindenkinek!

Én még nem tudom, mit főzök :)

2009. okt. 14. 08:41

Sziasztok!

4,1 kg ment le megint!!! Nagyon nagyon örülök neki!

Tuti szuper:)))))))))

Miri ne viccelj köztünk a helyed és kész! Csak folytasd és írj nekünk!!! Délbe simán belefér a raguleves (legközelebb próbáld ki keményítővel)

Sok sikert a beszoktatáshoz!!!:)

Egyébként az egész családot letaglózta az influenza, alig élünk. Mind a három csajszi beteg és én is sajnos, aktív c-vitamin kúra.

Csak a köhögés elleni szirup legalább U8-as annyi cukor lehet benne :( viszont nagyon hatásos...!

2009. okt. 14. 06:24
köszi:-) mai ebédemmel se lesz baj, bolognai tk. tésztával. reggeli, tízórai 2-es muffin, saját készítésű. fél 10-re megyünk beszoktatni. izgalmas lesz:-)
192. titta (válaszként erre: 191. - 064abada22)
2009. okt. 13. 15:50

Ügyes leszel! Kitartás! Az ebédeddel meg szerintem semmi probléma nem volt, miért kérdezel ilyet? ! Persze, hogy maradsz :P

Igen tudom, hogy nagyon nehéz helyzetben vannak a munkába visszatérni szándékozó kismamik. Azt a lányt is nagyon sajnálom, akit helyettem vettek fel határozott idejű szerződéssel, de remélem okosan csinálja majd, és előre gondolkodva már kutakodik, hogyan folytassa majd. Nekem csupán csak szerencsém... sok ismerősöm van, aki kilátástalan és tanácstalan, ráadásul pont a pici miatt még hülyén is állnak hozzá az anyukákhoz a munkaadók... sok lesz a távollét, stb... úgy csinálnak, mintha nem lenne létjogosultságunk... kitartás lányok! Reméljük a legjobbakat!

191. 064abada22 (válaszként erre: 190. - Titta)
2009. okt. 13. 13:38

Titta már akinek van hová, én úgy jöttem el hogy lejárt a szerződésem. jelenleg egy könyvelőirodában segítek ki, de nagyon kevés pénzért. több mint a semmi, meg rugalmas is. egyenlőre marad ez a munkahely, mert nekem kell hozni-vinni a gyerkőcöt, és az elején sokat lesz beteg is gondolom (főleg hogy október közepén kezdi a bölcsit).

én ebédre ragulevest ettem, délelőtt kávé, alma. ne mis tudom maradhatok -e köztetek, igaz figelek a szénhidrátra, de van hogy este is becsúszik, a mennyiségekre jobban tudok figyelni...

190. titta
2009. okt. 13. 13:34

Én nem panaszkodhatom a gyedemre szerencsére, elég jól kerestem a suliban. De két éves kor után az a huszonakárhányezer Ft az eléggé gáz lenne... így aztán nyomás vissza dolgozni...

Pici olíva olaj, arra rá egy fej vöröshagyma felcsíkozva, arra rá a cukkini felkockázva, és rá a csirkemell husi szintén felkockázva. Kis só, bors, fokhagyma és ha megpuhult a husi és a cukkini akkor kész is. Lehet bele tenni más zöldséget is, pl sárgarépát, de azt akkor érdemes előtte megpárolni, vagy főzni, mert annak több idő kell.

189. 62993f1ffb (válaszként erre: 188. - Titta)
2009. okt. 13. 10:22

Köszönöm!

Apukád nagyon rendes, nálunk muszáj lesz a bölcsi és lehet meg se tudom várni a két éves kort, már tavasszal vissza kéne mennem dolgozni. :(

Cukkinis csirkét hogy csinálod?

188. titta
2009. okt. 13. 09:58

Sziasztok!

Töltött gomba, sajtos brokkoli, jobbnál jobb :) nekem karfiolom és cukkinim van, majd alkotok valamit :)

Togo, hatalmas gratuláció! Nagyon várom holnap az eredményedet! :)

Mi 17-én megyünk nyílt napra a bölcsibe de csak kíváncsiskodok, mert nem állami bölcsi, hanem magán, és durván fizetős :S Viszont 2 éves korától sajnos muszáj lesz bölcsibe adnom Hajnát, mert muszáj lesz visszamennem dolgozni. Addig remélem találok valamit. De apukám már pedzegette, hogy elmegy előrehozott nyugdíjba és babázna... hát nem édes? :)

187. 064abada22 (válaszként erre: 186. - 62993f1ffb)
2009. okt. 13. 07:10

szia Togo.

a minusz cm-khez gratulálok!

ma kezdjük a beszoktatást, előtte még gyerekorvos a papírok miatt. 28 hónapos, nyáron elkezdtem alkalmilag dolgozni, így nagyon jól jött a lehetőség, mert egyre nehezebb volt megszervezni mikor kire marad a gyerek.

2009. okt. 13. 07:07

Sziasztok!

Végre van egy kis időm. Mérleg csak holnap lesz..., viszont centiben már elég szép mínuszoknak örülhetek hurrá-hurrá!!!:))))

A közös torna tényleg jó csak nálunk sincs igazán lehetőség ilyesmire, sajnos.

Miri a legközelebb-hez is szorítok, addig meg kitartást a fogyihoz. Mennyi idős a babád? Hogy megy a bölcsibe szoktatás? Én még vacillálok rajta.

Tegnap sajtos brokkoli volt az ebéd, ma töltött gombafejeket csinálok.:P

185. 064abada22 (válaszként erre: 183. - Titta)
2009. okt. 13. 06:41
szia! nálunk apukára marad addig:-) bár nem tudom tényleg elindult -e, van -e elég jelentkező?
2009. okt. 12. 20:47
köszi:), káposztáról jutott eszembe, paradicsomos káposzta lesz:) persze édesítővel
183. titta
2009. okt. 12. 20:08

spenót, az nagyon fini...

én pár napja írom a naplómba a napi menüm, ha gondolod nézz rá Göncöl.

Miri, nagyon ügyes vagy!!! Az insemet sajnálom... drukkolok azért továbbra is! Az az iskolai torna jó lehet, együtt sokkal gyorsabban megy az idő, ezen már én is gondolkodtam, csak én nem tudom hová tenni a picit :S. Mindegy, addig is szobabicaj :)

Szép estét!

182. 064abada22 (válaszként erre: 180. - Titta)
2009. okt. 12. 18:30

szia Titta!

én fogyi téren úgy állok hogy tartom a két kiló leadott mínuszt, de a hormonok mellet ez is valami. inszem nem jött össze, túl jól reagáltam a hormonokra... most egy hónap szünet ,decemberben meg én nem akarok kórházba járkálni, majd talán jövőre.

holnaptól beszoktatás a bölcsibe, elvileg a helyi iskolában indult októbertől torna, holnap megpróbálom megtudakolni.

2009. okt. 12. 16:30

sziasztok,mit ettetek ma?meg nem tudom mi lesz holnap

ma én spenótot sült husival és 1 tojással, reggeli norbi kenyeres szenya volt, tizóraira ettem szilvát, norbi rudit,aztán 2 kis kocka csokit, mert itt kínálgatták, de tényleg nagyon pici volt és még délelőtt, uzsira pedig update ivojoghurtot iszom mindjárt, vacsit nem tervezek

én is pénteken mérlegelek, cél, hogy megtartsam amit fogytam, aztán remélem lassan tovább megy lefele

180. titta
2009. okt. 12. 13:04

hahó lányok!

Hogy álltok?

Miri? Mi újság, jó hírekkel jössz? :)

Sikerélményeket akarooook!

Én már alig várom a pénteket :)

179. 62993f1ffb (válaszként erre: 178. - Titta)
2009. okt. 10. 15:31

A sütivel semmi gond nagyon finom lett!

Kicsit sűrű a program...:)

178. titta (válaszként erre: 176. - M.juci)
2009. okt. 10. 09:36

Juci

vagy túrót összekeversz kis tejföllel, teszel bele édesítőt. Összekevered citromhéjjal vagy egyes gyümivel

Togo...

ennyire gáz lett a süti??? :I

2009. okt. 9. 22:25
sült alma, az egyik legjobb sztem, felszeleteled bedobod a sütőbe 15 percre kb és nagyon fini, mint egy almás süti:)
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook