Norbi Fogyi Titkok (beszélgetés)
Béla pakol.
Puszika mindenkinek.
Indul a HUSTLER :D
Majd holnap jövök.
Tsók.:D
Te hülye TE!!!:-)) Apatej, vagy mi a szösz!!??:-))
Frankón összehozták ám Hoxáék, ez itt egy akkor szűrt célcsoport. Nem vesézem tovább....
Kamasz-tavasz...
Béla jegyzetel.
Odaát?
Luciferrel hetyegünk?
Béla nem érti...
Szép Jó estét Mindenkinek!
Kiteszem a lábam és már hatalmas változások vannak. Én vagyok az Anyus csak álnéven. Már több keresztgyerek elnevezésem nincs. Így ebből a kettőből válogatok. Szeretem, hogy egyedi módon hívnak a kis keresztgyerkőcök.
Eddig még nem sikerült visszaolvasnom mindent. Van egy rendezetlen recept gyűjteményem és valóban van mértékegységtáblázatom.
Bocsánat Luna, hogy téged hagytalak utoljára. Köszönöm a figyelmeztetést. Ha most nem jelentkezen csak ritkán nem sértődtem meg, hanem magammal hozatuk a legkissebb keresztgyerekemet (2,5 éves). Az anyja kikötötte, hogy ne főzzek neki diétásat. Nincs itt nem látja. Ő is azt eszi amit Kamasz-tavasz minden diétásat csak édesítő helyett mézzel.
Ebben a hoxában egy baj..
Jobb oldalon jön egy Dabur lactronic anyatejfokozó granulátum reklám...
Aszonnya a tejem összetétele nem változik meg, csak nől.
Elhigyjem?
Rázúdítsam magam a világra? :D :D
Vagy ez nem az a tej?
A norbioldalon csak a Norbi bambult, meg a Réka vicsorgott és max az a dídzsékölök röfögött a golyóival a nyakában..
Így nem fogok máj-ig soha eljutni......
Hol nem voltál jelen Béluci?
Ágicababa erről beszélek.
Fosol, mint a guminyúl :D
Írjak könyvet róla? Leszel lektor?
Na?
Ágicababa Béla most küldetésben van.
Norbi öregszik, kellenek az új Megváltók.
Eh.
Bevallhatod nekem, hogy anno te etted meg az összes pudingot a spárból és még a végén beledöngölted a rendelőspalit a földbe...
Szóval? :D
Átküldene valaki a linket ahonnan lehet letölteni a torna.dvd-ket.Remélem sikerül elinditani:)
Köszi előre is
Ingerszegények lettünk :D
Meséljek a tej+sör buliról a múlt hétről?
:D :D
Jessszus...
A spáros pudingos csaj :D
Kukuccs!
Ennél még olcsóbbat tudok, simán beépítheted a lángost a piacon, ha behalt a lift!!!:-DD