Nők! Nektek mi a véleményetek erről? Mit csináljak ezzel a férfival? (beszélgetés)
Miért lenne gáz? Fent van f.-on, van szeme és véleménye. Ennyi. Ezt a közösségi oldalt erre találták ki.
A fórum indítója inkább a sértett hiúságát beszélte most el. Vele is ismerkedett volna, de a semleges válaszok után tovább lépett és most a megsértődött és hoppon maradt kérdező tanácstalan. Sajnos ez a hajó már elment, semmit nem tehet.
Jó, de miért feltételezed, hogy miattad töri ily módon magát?
Lehet, hogy társkeresőzik :)
Azon túl, hogy "ismerős" más nem köt hozzá. Akkor miért zavar ez? Ismerkedik, ennyi az egész.
Ha nem akarod látni, hogy kit-mit lájkol, akkor a követését állítsd le és nem fogod látni.
Ezt az utóbbi elmúlt 1hétben csinálja,de nagyon feltűnően. Csomó pi..a lesz lesz az ismerőse,nem tudom honnan..
Érdekes eddig nem csinálta.
A pasi nem csinál semmi rosszat (férfinak inkább nem nevezném), csak azt, amit a kor követelménye elvár tőle.
Lájkolgat, arra várva, hogy majd valaki ezért ráír, nyakába ugrik, leszervezi helyette a randit, stb.
Joggal érzi, hogy sikeres pasi, mert előbb utóbb mindig lesz, aki boldog lesz a lájkjától.
Naggyongáz.
Az a fajta lehet, aki az utcán meg utánad szól:
"de megb..sználak!"
Na, az ilyeneket rühellem.
ha ennyivel elintézett, akkor nyilván nem is akart nyomulni rád.
amúgy milyen férfi az, aki nem udvarolgat egy kicsit, hanem a semmitől feladja?
Most nem értem, mitől picsák. Mert lájkolva lettek?
De akkor te is az vagy? :D
És gondolod, hogy a lájkolgatással a te figyelmedet akarja felhívni magára? Hát akkor írj rá :D
Facebook ovi megnyílt, úgy látom.
Mikor fognak végre felnőni az emberek és nem a facebook szerint élni az életüket?
Te se vagy jobb a Deákné vásznánál. Ez a lájkolgatás, meg lájkvadászat... Istenem.
Ilyen férfitől én nem akarnék semmit. De lehet, hogy neked éppen megfelel ez a "színvonal."
Én tuti, hogy hagynám a fenébe.
Pont azt csináld vele, amit ő veled:
semmit
Nekem az a véleményem erről, hogy csak a női hiúságodat szeretnéd legyeztetni ezzel a pasival, mert cseszi a csőrödet, hogy jó nőket lájkol, pedig amúgy nem is jön be neked mint férfi.
Ha van benned elég női büszkeség és tartás, akkor ne csinálj vele semmit.
További ajánlott fórumok:
- Válságban gyereket? Nem könnyű ebben a szituban...nektek mi a véleményetek erről?
- Van valaki, aki tartozik nekem, de erről nem készült papír. Tudnátok tippeket adni, hogy mit csináljak?
- Nektek mi a véleményetek erről?
- Nektek mi a véleményetek erről a viselkedésről?
- Mi a véleményetek erről a ruháról tetszik nektek vagy nem? Nekem igen tetszik
- Mit tegyek?Nektek erről mi a véleményetek?