Női táskák és rejtelmeik (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Női táskák és rejtelmeik
Ez bizony így van. Hüledezve értesültem arról, hogy egy kolléganőmet kétszer is meglopták úgy, hogy pengével kivágták a táskáját.
Végül is: ebben az agyonhajszolt életben annyi mindenre kell figyelni. Nem csoda, ha néha elhasalunk. :(
Nagyon köszönöm az észrevételed.
A cikkből sajnos kimaradt az általad felvetett téma, pedig nagyon fontos az értékeink biztonsága szempontjából.
Mindegy. Azt gondolom jó a cím, és ezért azt is körüljárhatjuk, hogy ha varrunk, mit hogyan helyezzük ott bent..
Ezért a személyes iratokat, ha csak lehet akkor veszem elő ha égetően kell. És jó ha van pár zsebecske.
Attól mégha eltulajdonítják a buksztárcámat, kp - n kívűl sajna 1 fontos kártya tuti annyi :((. Mehet a letiltás.
Én is próbálom a táskám mindig keresztbe magam előtt hordani. Ha tömegnyomor van a buszon, ami gyakran van, akkor is magam előtt van.
Vásásrlás és fizetés után ha lehet gyors a táska aljába, és rá a vásárolt holmi.
Pénztárnál, ha már fizet az előttem lévő, meg szoktam várni, míg elrakja a cucát. Persze a pénztáros nem mindig várja meg, hogy elpakoljon...
Vagyis nem csípem ha a sarkamba vannak. És nem állok ezért se a máséba...
Néhány kifejezést csak sejtek hogy mit is jelent. ( vén vagyok ) esetleg offolják..
Szokták írni pár helyen ? Ne térj el a témától..
Most láttam egy ismerősömnek.
A füle szélén vékony szörme szegélyféle volt. Szerintem nagyon jól " tapad " minden vállon. 4 cm széles tuti volt.
Egy másik gondolat, muszály leírnom. Nem túl rég a buszon ( rendszeresen évek óta ezen járok ), mondták : Arra a xy személlyel VIGYÁZZUNK. Zsebes..
Napokba egy nőt kiraboltak a buszon. Nagy valószínű, az a yx volt. ( kiveséztük a történetét, meg amit én tapasztaltam )
Mit keres itt ez a pár sor??
Hát azt : hogy valahogy másképp pakoljunk.
Nem külső zsebekbe telefon, meg kisebb zpzárosba a brifkó.
Vagy szoktassuk magunkat ahhoz : a boltba a szatyor / táska aljára a tárca...
Tehát aki varr magának ezt is figyelje. Akkor is ha sokszor autóval jár. Mert alkalom szüli a tolvajt.
Illetve nem biztos az a jó táska amit először meglátunk, és megvesszük.
Remélem nem törlik ezt a hozzászólást...
Nekem is éppen ez jutott eszembe.
Egyetlen táska se csúszott le a vállamról, csak az a bizonyos, 4 cm széles pántú. Sajnálom, mert amúgy nagyon használható darab. Töröm a fejemet, mit lehetne vele kezdeni. Az nem megy, hogy pár havonta táskát cserélek, mert napok kellenek, mire rendesen "belakom".
Az én táskáimnak ketten örülünk: én, és a növérem, mert ö kapja meg azokat a táskákat, amiket én megunok :D
Már ott tartok, hogy a férjemnek meg se mutatom az új táskát, valahogy mindig becsempészem a lakásba, s ha rácsodálkozik, akkor ugye jön az a duma: óh, ez már milyen régi, nem is emlékszel rá :D
Táááskaaa???
Ha csak meghallom izgatott leszek.
Szerintem nagyon fontos és szép kiegészítője tud lenni egy csinos ruhának.
Van is belőle minden méretben, színben.
Illetve mégsincs. :D
Akkor véget érne a vadászat, de az soha nem fog! :DD
Vettem kínaiba, és turiba is táskákat. Jó pár zsebbel. Többféle alkalomra hordhatom őket.
Némelyik zseb a használatkor derült ki, lehetne kicsit nagyobb is. váltogatom őket, és bizony néha máshova kerülnek dolgok az előző megszokottnál.
Varrtam magamnak. És fogok is, hogy a saját irat stb dolgoknak megfelelő zsebek legyenek. Futkosósat, és bevásálósat is. Hosszú fül nekem azért jó mert vállra tehető, és általába ott is marad. Tömegközlekedek, gyakran leteszem a tatyót, és tudok kapaszkodni.
És ami ilyen szituba fontos, kapaszkodom, és a fülét is fogom miközbe a földön van. Nem borul fel.
Turiba többször vettem farmert amikor már nagyon olcsó az áru. Nagyon jó kis bevásárló lett belőle. Kisgyerek méretőből pedig jó kis futkosós. És hogy van akinek mosolyogtató ilyen táskát látni? Mosható, nyúzható. Én őrőmmel kreatívkodok ilyennel is.
További ajánlott fórumok:
- Kezdő és haladó konyhatündérek csevegjünk a sütés-főzés rejtelmeiről!
- Az első könyvem, ami bevezetett az olvasás szépségének rejtelmeibe
- A keresztszemes hímzés rejtelmei
- A férfi lélek rejtelmei, avagy hogyan működnek a férfiak? 😉
- Tudna valaki ajánlani egy könyvet, ami bevezet a pszichológia rejtelmeibe?
- Masszőr szakma rejtelmei...