Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Női-férfi intim gyanta-kozmetikus válaszol fórum

Női-férfi intim gyanta-kozmetikus válaszol (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
34. 62cc0f78ae (válaszként erre: 24. - Ripiropi)
2009. szept. 21. 01:10

Te milyen gyantát használsz, és ahhoz hol lehet hozzájutni? Mert pl. fodrászkellékesben is a 300Ft-os patronosat látni. Ha megírnád, akár priviben is... Köszi!:)

És egy kérdés, ami piszkálja a csőröm:) Most mi a divatos, a teljes gyanta, vagy a brazil? Vagy esetleg van vmi újabb?:)

33. mandy (válaszként erre: 27. - Ripiropi)
2009. szept. 20. 09:31

Igen, patronos volt. Egyszer kipróbáltam, de többet nem, azok után, amit írtam.

Amúgy a fazont és az összes többi szőrös testrészemet epilálom.

Sajnos messze vagy, nem tudok elmenni odáig :-/

32. Pitypang (válaszként erre: 28. - Angelika123)
2009. szept. 19. 22:34

Kétféle intim gyantázásról hallottam, más lehetőség nyilván nincs is. ;) Vagy bugyiban, vagy nélküle ugye. Egyetlen egyszer futottam bele egy ilyen "vetkőztetősbe", az nem igazán volt ínyemre. Ahova jártam, mindenhol úgy szokták, hogy maradsz bugyiban és jobbra-balra húzod a bugyit, mikor melyik oldal következik éppen.

Szerintem a kozmetikusnak ez nem fura, megszokta, aztán mivel ő olyan természetesen kezeli a dolgot, a vendégre is átragad ez.

Aki annyira ultra szégyenlős, szerintem nem is kér teljes gyantát. Vagy borotvál vagy nem tudom... szőrt növeszt.

31. Ripiropi (válaszként erre: 30. - 9933e6cc1b)
2009. szept. 19. 20:54
ezt priviben megbeszéltük:)
2009. szept. 18. 17:55
sziasztok.nekem is ez a gondom,hogy vidéken maradt a kozmim,így havonta kész tortúra a kimenetel.ha lenne pesten egy olyan mit ő,könnyebb lenne.de sajnos eddig nem találtam olyat akinek szívesen szétdobom a lábam :)
2009. szept. 18. 17:50

A boltokban egy dolog.A legtöbb kozmetikus nagykerben vásárol,aminek a minősége,lényegesen jobb.Amit a boltban látsz,az vicc.Egyszer kénytelen voltam kipróbálni,mert hétvégén beesett egy vendég és a nagyker már zárva volt.

Művészet volt vele dolgozni,nem is értem hogyan egedélyezhetik.

A másik amit kérdeztél abszolut úgy van ahogy mondod.

Először nyilván zavarban van az ember,mindenkinek vannak gátlásai,de beszéltetni szoktam a vendéget,és harmadik alkalommal úgy kell rászólni,hogy "oké,összezárhatod":D

28. angelika123 (válaszként erre: 24. - Ripiropi)
2009. szept. 18. 17:29
Én semmilyet nem vagyok kozmetikus :-) Csak annyiért látni a boltokban átlag 3-4-500 ft-ért. Ez az utsó lehetőségem, hátha nem lesz utána csúnya pöttyös a bőröm :-( . Azóta inkább borotválom, ami mondjuk meg őszintén pikk-pakk utána kinő. A vendégeid, akik intim gyantát csináltatnak, nem feszélyezettek? Mert ez olyan fura, én elég szégyenlős vagyok:-) Vagy előbb-utóbb feloldódnak és olyan természetességgel mennek, mintha mondjuk kart vagy lábat gyantáznának?
27. Ripiropi (válaszként erre: 9. - Mandy)
2009. szept. 18. 13:56
Te egyébként patonossal gyantáztad magad?
26. Ripiropi (válaszként erre: 25. - One85)
2009. szept. 18. 13:49
Igen,az:)
25. one85 (válaszként erre: 24. - Ripiropi)
2009. szept. 18. 13:45
Utána néztem egy picit a neten is ennek a cukorgyantának,és mit ne mondjak elég pepecslősnek látszik a dolog!Maradok a régebbi változatnál!
24. Ripiropi (válaszként erre: 23. - Angelika123)
2009. szept. 18. 13:36

Hát nem tudom milyen gyantát használsz,én kicsit drágábbat.Gondolom nem patronosról beszélsz...

Egyébként nem használom,még annó próbáltuk ki a mesteremmel és pont elég volt.

2009. szept. 18. 10:30
Én is azt hallottam , hogy kicsit bonyolultabb , kicsit tartok is tőle. Ripiropi, az ár nem éppen olcsó, mert 100ml a 900 . Ennyiért sima gyantából 3 tégellyel lehet venni ...
22. one85 (válaszként erre: 21. - Angelika123)
2009. szept. 18. 10:16
Felénk most hallottam csak ilyenről , de nagyon dícsérik.Bár azt mondta a kozmetikus ismerősöm nagyon tudni kell használni!
21. angelika123 (válaszként erre: 15. - One85)
2009. szept. 18. 10:14
Olvass utána neten,állítólag más a technikája mint a rendes gyantának , de hátha tényleg nem gyulladna be utána.Én csak ezért próbálom ki. Máshoz intimre nem mernék menni, valahogy nekem ez olyan kellemetlen lenne vagy ciki vagy nem tudom :-) ezért gondoltam, hogyha tényleg igaz amit írnak róla, akkor kipróbálom. Én Meskán vettem egy eladótól.
20. Pitypang (válaszként erre: 13. - Angelika123)
2009. szept. 18. 10:11

Én nem vagyok kozmetikus, csak a másik oldalról volt szerencsém a cukorgyantához. Amikor Kuvaitban dolgoztam, filippinó kozmetikusokra volt többnyire lehetőség. Illetve én ahányszor mentem, mindig filippinóhoz. :) Ők ezt a cukorgyantát használják, de ha jól tudom, maguk készítik ráadásul. Ugyanolyan érzés vele a gyantázás, mint a másik gyantával, csak jó citromos illata van, a bőr pedig nagyon selymes, puha tőle.

Árra már nem emlékszem, de lényegtelen is lenne, ott minden más úgyis, mint itthon.

Annyi még, hogy nem sávokat kennek fel és szedik le ujjal vagy valami "tépőcsíkkal" (nem tudom, minek nevezik azt, amit pl. lábgyantánál is az emberre tapasztanak :D), hanem kis gombócot formálnak a tenyerükkel, mint amikor gyurmázunk pl., valahogy azt gördítgeti. Olyan gyorsan, hogy érdekes nézni is. :) Azt az egy gombócot használja egy emberre, aztán kidobja.

Itthon még nem próbáltam ezt a cukorgyantás dolgot, de biztos szívesen kérném, ha lenne a környezetemben.

Amúgy én is gyantáztatok, de sajnos költözés miatt most nem igazán találom fel magam kozmetikus terén. Azt gondoltam, keresek egy kozmetikust és kész, mi lehet a gond? Hát az, hogy nagyon nem egyformán dolgoznak. Már bocs, nem akarok megbántani senkit, de ez minden szakmában így van.

A másik pedig, hogy ahol korábban laktam, több kozmetikus is úgy csinálta a teljes fazon gyantát, hogy két szék van szembe fordítva egymással. Egyiken a vendég, másikon a kozmetikus ül. Kezdi fent, egyik oldal, majd lejjebb, aztán a másik oldalon ugyan ez. Valahogy sokkal kevésbé fáj így. Itt viszont akihez mentem, fekve gyantáz, ami nekem nem tudom miért, de nagyon fájt. Most lehet, hogy ülve jobb az ember tűrőképessége? :) Vagy csak nem feszítette ki rendesen a bőrt? Nem tudom, de felért egy elevenen nyúzással, pedig nem vagyok kényes egyáltalán. Kicsit el is ment a kedvem az egésztől, most párszor már inkább borotváltam, de ezt nagyon nem szeretem. Félek is, hogy ha legközelebb mégis kozmetikába merészkedek, fájni fog nagyon. Pedig még szülés előtt egyszer el akartam menni, mert ezerszer tartósabb a borotválásnál.

2009. szept. 18. 10:09
De ami fura , az az általános tapasztalat, hogy tovább sima marad a terület. Ha nem használtad honnan tudod ezeket? Mert mindenhol azt hallani amit leírtam... Nem fáj annyira, gyorsabb, alaposabb, és a bőr gyulladásmentes. Mindenesetre én inkább azt próbálom ki intimgyantára. Utálom ha begyulladnak a szőrtüszőim, és ott a kényes részeken különösen gáz.
2009. szept. 18. 10:02
(Most megyek dolgozni,du.-án jövök)
17. Ripiropi (válaszként erre: 14. - Mandy)
2009. szept. 18. 10:02
Válaszoltam privibe:)
16. Ripiropi (válaszként erre: 13. - Angelika123)
2009. szept. 18. 10:01

Én nem használtam,mert közel sem olyan alapos mint a hagyományos gyanta,inkább fájjon kicsit,de akkor az a szőr tényleg ne legyen ott 2-3 hétig.

Az meg hogy olcsóbb,én elég drága anyaggal dolgozom,még így is megfizethető nekem is és a vendégeimnek is.

Inkább többet jóért,mint kevesebbet igénytelenért.

Szóval a cukor gyantáról csak ennyit tudok mondani:)

Lehet van aki szereti,én nem.

15. one85 (válaszként erre: 13. - Angelika123)
2009. szept. 18. 10:00
Merre lehet ezt megkapni?
14. mandy (válaszként erre: 11. - Ripiropi)
2009. szept. 18. 09:53
Merre dolgozol? Csak mert ha közel, akkor mennék hozzád :)
2009. szept. 18. 09:53
Mi a véleményed a cukorgyantáról? (cukorpaszta) Tényleg jobb a hagyományos gyantánál? Állítólag könnyebb vele dolgozni, plusz a gyanta nem ragad a bőrödhöz, mert vízzel simán lemosható, illetve nem gyulladnak be a szőrtüszők... Nagyon gondolkodom rajta, hogy ki kellene tanulni, mert egy adag paszta 900 ft, és az elég egy teljes testre. Dolgoztál már vele?
12. vkatka (válaszként erre: 10. - Ripiropi)
2009. szept. 18. 09:52
Nekem az oktatóm tanította, ezért ő nem is szokott teljes intim gyantát csinálni. De az tény, hogy rendesen ki kell feszíteni, ezért nehéz magamnak csinálni :S
11. Ripiropi (válaszként erre: 9. - Mandy)
2009. szept. 18. 09:51
Valószínüleg azért,mert magadnak csináltad,elvileg nem szabad neki:)
10. Ripiropi (válaszként erre: 6. - Vkatka)
2009. szept. 18. 09:51
Én nem hallottam még,hogy nem ajánlatos gyantázni mindenhol.Én általában full intim gyantát szoktam csinálni,ha rendesen kifeszíted a bőrt és normálisan és gyorsan húzod le,akkor ott nem lehet gond(nem jön le a bőr vagy ilyesmi).Persze mondjuk férfiaknál kicsit más a helyzet.
2009. szept. 18. 09:50

Hahó!

Én egyszer gyantáztam magam ott alul. Még most is kiráz a hideg ahogy rágondolok. Nem a fájdalom miatt, azt kibírom. Viszont fogta magát a bőrőm és kettéhasadt!! Vagyis felrepedt a tépéstől.

Soha többet :-/

8. vkatka (válaszként erre: 5. - Beja74)
2009. szept. 18. 09:50

Próbáld gyantázás után naponta többször fertőtleníteni.

A kozmetikus előtte is szokott fertőtleníteni?

2009. szept. 18. 09:48

Szia!

Hát,igazából ez vagy van valakinek vagy nincs.

Én azt szoktam ajánlani a vendégeimnek,hogy testradír,1 héten kétszer (illetve én magam is ki szoktam szedegetni amit ki tudok)és valamilyen nyugtató balzsam.Gondolom gyantázás után szokott ez előjönni.Magadnak ne nagyon piszkáld,főleg ne sebesre,mer utána barna folt maradhat,főleg ha a szőr is bent marad!Szóval csak ügyesen:)

6. vkatka (válaszként erre: 3. - Ripiropi)
2009. szept. 18. 09:48

Igen, valószínűleg javulna a szőr minősége is, a hónaljamnál is ez volt, szintén sok éves borotválás után. De az már teljesen jó. Csak a fazontól félek, mert ott csak érzékenyebb a bőr, és ráadásul én az egészet csupaszon szeretem. Gyantázni meg ugye nem ajánlatos ott ahol vékonyabb a bőr.

Sajnos csak magamra számíthatok :P

De megpróbálom legalább a szélét leszedni gyantával, a többit meg majd meglátom...

5. Beja74 (válaszként erre: 2. - Vkatka)
2009. szept. 18. 09:45
Sziasztok!azt a tábort erősítem sajnos akinek erős a szőrzete.épp ezért borotválni nem merem,gyantáztatom,amibe 1 kicsit mindig belehalok...már amikor rászánom magam,nem mindig.De legeslejobban az bánt,h a fazonom állandóan tele van begyulladt szőrtüszőkkel,ronda,és nagyon bánt.Van erre vmi megoldás?bármit megadnék érte:(
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook