Nőgyógyászok Szombathelyen (beszélgetés)
Sziasztok!
Szombathelyen nőgyógyászt keresek, akihez eljárhatnék terhesgondozásra, akár magánrendelésre is. 26 hetes vagyok jelenleg. Tudok ajánlani valakit, aki lelkiismeretes, bízhatok benne?
Sziasztok!
Tudnátok mondani nekem egy jó és megbízható nőgyógyászt? Eddig meddőségi klinikára jártunk Tapolcára, mert volt velem egy kis gubanc, de most már "elbocsátottak" onnan és szeretnék találni egy jó dokit.
Előre is köszönöm!
sziasztok!
szeretnek egy megbizhato, rendes nögyogyäszt szombathelyen(ne fizetöst).3 honapja szültem es el kellene mennem vizsgälatra, meg gyogyszert feliratni!
Elöre is köszönöm!
Szia!
Én még nem hallottam, hogy rendel magánba, én is mennék hozzá szívesen.:)
Sziasztok!
Német Levente hol rendel magánba és ha esetleg árat is tudtok írni az jó lenne.
Sok jót olvastam róla,jó lenne a cím, telefonszám.
Szia!
Én is a Nedeczky-t ajánlom neked,nagyon jó doki,mint a szülésnél, mint más nőgy.problémánál.
A kisfiam is nála született!
Sziasztok!
Én három babát szültem Szhelyen.Az elsőt majdnem 9 éve a Nedeczkynél, ő nagyon jó orvos, de csak Körmenden és Cellben tudsz nála szülni már. A második babám 4 éve, őt a Varga Kornélnál és megcáfolva Nusika74 üzenetét, nálam nem volt kicsit sem kedves éjjel egykor.Persze ez nem azt jelenti, hogy nem olyan,de nálam tuti rossz napja volt. A harmadik babám 1,5 éves és őt a Német Leventénél szültem, akinél még kedvesebb, segítőkészebb /és még sorolhatnám a pozitívumokat/ dokival nem találkoztam.
További ajánlott fórumok:
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Dr. Herczeg Tihamér nőgyógyásznak hol van Szombathelyen magánrendelője?
- Német Levente szombathelyi nőgyógyász elérhetőségét keresem. Tudnátok segíteni?
- Megtehetem-e azt, hogy elmegyek budapesti bejelentett lakcímmel egy szombathelyi nőgyógyászatra (sztk)?
- Dr Németh Levente szombathelyi nőgyógyászról tapasztalatok?
- Tud valaki megbízható nőgyógyászt Szombathelyen?