Nézitek az X-Faktort? (beszélgetés)
Miért, pasi vagy? Eddig azt hittem, csaj. :)))
Na leszállok a témáról, ez csak bevillant, nagyon erős a párhuzam némely való életbeli ismerősömmel. Oké, nem gondolom komolyan, meg főleg, nem is érdekel. De ha választani kéne a két Vastag közül, akkor egyértelműen Tomit választanám mint pasit, ő ezerszer férfiasabb. Csak el ne rontsák.
Én mindenesetre nem hallottam, de az ő "éneklését" amúgy se mindig lehetett hallani, vagy ordítva hörgött.
Lehet,hogy tényleg nem működött akkor a mikrofon.
Nekem tetszik, hogy Csabi ilyen ösztönös és nem mesterkélt, nem beszabályozott, előre keretezett mint pl. Nikolas.
Ez így emberi és így igazi!
Na nehogy már homi legyen mindenki, aki nem tud uralkodni az érzésein! Ezt ugye te se gondoltad komolyan?!
Néha én sem bírok uralkodni, akkor pasi vagyok és mindjárt homi is?!:)))))))))))))))))))))))))))))))
Nem, nem hallatszott, az tény.
Apropó hallatszik: Norbi második számánál két sorig teljesen rossz volt a mikrofon, nem? Ezzel eleve jól kizökkent, talán ettől is lett ennyire pocsék az az előadása.
Hát nem tudom.
Egyébként abból a káromkodásból nem hallatszott be az adásba semmi, nem? Úgy olvasták le a szájáról sokan, vagy nem is tudom, honnan vették - és utána kibeszélték, hogy ellene fordítsák.
Kinek Csaba, nekem: hajrá Norbi!
Klasszisokkal különb minden téren Csabánál, de mint mondtam, kinek a pap...
Én is így éreztem!!!
Szerintem is őszinte volt és nagyon megható!!
Utálom az olyan "macsókat", akik képtelenek érezni, sírni, kimutatni bármiféle érzelmet is, mert féltik a férfiúi büszkeségüket.
Szerintem egy férfi igenis érezzen és merje felvállalni az érzéseit és azt, hogy van szíve-lelke!
:)
Ezzel én is pontosan így voltam.
Azt, hogy több van benne, mint gondoltam, csak ekkor vettem észre, még hogy milyen helyes, azt is.)
Szerintem sem volt műsírás, de viszont nagyot nőtt a szememben Csabi, amiért ki merte adni az érzéseit!
Nekem pont ez volt az, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy sokkal többet ér annál, mit aminek látszik....!
Én úgy láttam, az a sírás teljesen igazi volt.
És igenis megható.
Kikészült attól, hogy a testvérét kellett "kiütnie". Tamás pedig vigasztalta.
Úgy éreztem,nagyon szeretik egymást.
Pontosan!
Szerintem ahhoz is tehetség kell, hogy mindenből kihozza a legjobbat és amúgy sincs más választása, ha győzni akar és ő akar és szerintem meg is érdemli...!
Persze, biztosan tinik szavaznak leginkább, de én azt írtam, hogy NEM CSAK tinik szeretik.
A műsírást nem tudtad alátámasztani....:)
Szerintem egyébként sem lehet "akaratból" sírni.
Én úgy gondolom, hogy más is sírt volna a helyében, ami teljesen természetes dolog....
Hát akinek Norbi jön be, szavazzon őrá.
Én maradok Csabánál, bár bevallom, korábban nem láttam benne ennyi fantáziát.
De Norbi is meregeti a szemét, hát mindenki olyan eszközökkel él, amelyekkel rendelkezik.
Csaba nem tehet róla, hogy helyes, de nyilván tudja, viszont énekelni is tud.
Az a baj, hogy baromi irigy a magyarok többsége és ezért inkább arra szavaz, aki a leggyengébb, csak mert saját magára emlékezteti....
Csabi erényt kovácsol abból is, amiből pedig nem kéne... Mindent a saját javára fordít, ez unszimpatikus, és nagyon taszító számomra. Kihasználja, hogy el vannak tőle ájulva a csajok, (nem értem, miért, nekem, mint pasi, nem jön be) túl nyálas...
Azért tedd a szívedre a kezed, biztos vagyok benne, hogy a tinilányok nyomják a legtöbb szavit...
Én a dalra gondolok, más az, hogy szerintem nem műsírás volt.
De mindenki annak gondolja, aminek akarja.
Az év férfi hangja... hát kíváncsi leszek hányan vennék meg Norbi cd-éit majd hallgatva a kocsiban, de ha lesz ilyen aki megveszi az meg is érdemli!
Most már essen ki Nicolas is, had röhögjön a világ rajtunk.
Nyerjen Norbi és legyen második Csabi, mert Loreal Magyarország, megérdemled!
Miből gondolod, hogy műsírás volt ???
Csabit nem csak tinik szeretik...!
A zsűri irigy....
A Jégszívet én is megkönnyeztem, az volt Csabi eddigi csúcspontja!:)
Úgy bizony!!
Szerintem Csabiban jóval több van, mint amit meg mer mutatni és sokkal érzékenyebb, mint ahogy azt az "alfahím"ezők gondolják!
Tény, hogy úgy néz ki, mint egy félisten és ez sokaknak nem szimpi, de a párbajdalaiban mindig bebizonyítja, hogy mire is képes! Nagyon jó lenne, ha mindig tartani tudná ezt a felfokozott érzelmi töltetet és nem csak "vészhelyzetben" jönne elő...!:)
HAJRÁ CSABI!!!!!!!!!!!!!!!!
Pontosan!!
Én is a Csabinak drukkolok, s remélem a szerencse is mellé szegődik, habár a zsűri nagyon szeretné a szavazókat más irányba terelni.
A Jégszív az valóban döbbenetes volt. Még én is megkönnyeztem szegényt.
Én nagyon kedvelem Csabit és neki szurkolok, de persze ő sem mindig egyforma jó. A keserű mézet szánalmasan gyengének éreztem. De a másik száma nagyon jó volt,a párbajszáma is.
Nála, úgy tűnik, a felfokozott lelkiállapot sokat tesz a teljesítményhez, ilyenkor mintha egy gát szakadna át benne és áradnak, áttörnek az érzelmek.
A múltkor is szédületes volt a Jégszív.
Teljesen igazad van. Szerintem Csabinak, Vecának és Nikolasnak már nem kell bizonyítani, nagyon jó hangjuk van, akkor is ha néha hamisan szólnak.
Nilolasban a jó hangja ellenére azt nem szeretem, hogy úgy tűnik, mintha minden számot egy kaptafára énekelne. Semmi különbséget nem veszek észre bármilyen számot énekel, nekem egyformán unalmas.
Norbit én is csipem, de leginkább a fellépése miatt, teljesen elveszi a figyelmem s ezért észre sem veszem, hogy nem tökéletes a hangja. Ilyennek is kell lenni, de sajnos nem a döntőben.