Nézitek az X-Faktort? (beszélgetés)
Így van!
Engem csak a csalás háborít fel, meg az, hogy hülyének nézik az embereket!!
Bizony, 19.28 a cikk dátuma, ahol megírták, hogy Norbi esett ki, sőt az egész műsor számai fel voltak sorolva képpel, ezért van egy gyanúm, hogy inkább a dátumozás lehetett rossz? Vagy átírták az eredeti cikket a műsor után, Sajnos csak a műsor után néztem rá arra az oldalra, így nem tudom, ténylegesen mi állt ott 19.28 perckor.
Tutira Norbi kapta a legtöbb szavazatot, szemét csaló banda az rtl is, meg a tv2 is. :((( Mindegy, Norbi így is nyert!!!!!!!!
Amúgy most minek forogtok ezen a magyar vagy nem magyar témán?
Szerintem Nikolas abszolút magyar, akkor is ha a neve nem ezt mutatja!
Tehet ő arról, hogy Trianonnál úgy húzták meg a határt, hogy az ő ősei kívül rekedtek?
Tényleg baromi tehetséges, megérdemelné a győzelmet!
Szlovákiában meg sosem ismernék el, mert MAGYAR! - Most akkor hogy is van ez???
Ha azt mondanám legyen már végre egy csak simán magyar győzelem, nem kivándorló bevándorló csak szimpla határon belüli magyar akkor azt mondanám Csaba nyerjen.
De ha igazságos akarok lenni hát messze nem neki van ebben a műsorban a legjobb hangja így ha a tehetséget helyezem előtérbe 2-ből Nicolas bár nekem Veca volt az X.
Reggel ezt írta nekünk, az utolsó mondat illetve szavak a lényeg:
"A fórumot végigmoderáltam.
Maradjatok a fórum témájánál és tartsátok be a portál szabályait! Nem szeretném, de ha a fórum békéje és normális működése érdekében szükséges, akkor komolyabb lépéseket is tehetek. Szeretnélek titeket megkérni, hogy maradjatok a normális hangvételnél, kerüljétek a személyeskedést és egymás, más nemzetek és a határon túli magyarok sértegetését!
Hoxa"
Tényleg? Én ezt nem is olvastam!!!
Na akkor kár volt megírnom ami ténylegesen a helyzet.
Bocsi Hoxa!!!
hagyjuk már ezt a dumát!!! Ott nem rendeznek tehetségkutatókat? Ilyen erővel Amerikából, Ausztráliából, meg Bécsből is jöhetnének magyarok nevezni. Sőt Kenyából is:-)
Tudjátok mi lesz ennek a vége? Már közel se fognak a fiatalok ilyen versenyekre nevezni , legalábbis annyian, mert előre borítékolható lesz majd mindig a végeredmény. Már úgy fog kinézni a dolog, hogy a Magyarországon élő indulók hátrányban lesznek, és ezt már tudni is fogják. Ez a mondatom csak akkor lesz helytálló, ha mégis a Nikolas nyer. Ha nem, visszavonom ezeket az okfejtéseimet...bár így lenne...!!!!
Nem hiszem,hogy ismételni kéne önmagam.
Én ezt megírtam mát jó pár napja.
hogy a nemzetki X fel van háborodva,hogy ő benn volt a 3-ba.
Szóval tenni kellett vmit ezért,és így kiejtették.
Az angol X,fölháborítónak tartotta ,gondolom ,így kicsit erélyesebben ráparancsolt az ittenire,hogy cselekedjenek.
Fejezd be légyszi a nem magyar,külföldi stb.jellegű hozzászólásokat mert a másik X faktoros fórumon ez miatt hoxa már moderált és az ilyen jellegű hozzászólások miatt a fórumot is berekesztheti.
Legalább a mai napot bírjuk még ki.
Azon kéne elgondolkodni-ha már itt tartunk-hogy ki a magyar:az aki itt született Magyarországon,vagy aki magyarnak érzi magát?
egy romániai magyar
Én emiatt enm fogok jobban nyitni a szlovákok felé. Túl sokszor leírták már magukat előttünk.
És elég gáz, hogy magyar tehetségeket keresnek elvileg, de a megaszarban is(bocsi), és itt is a döntőben volt, lesz egy külföldi állampolgárságú, aki az egyiket már megnyerte, a másikban meg elég valószínű, hogy az nyeri.
Csak ne mond azt hogy csodálkozol ilyen dolgokon. Én meg sem lepődök.
Ma a határon túli fog nyerni, most azokat kell futtatni...(lásd a mega győztest, T. Renit)komolyan mondom csoda lesz, ha Csabi nyeri meg.
Ezt most találtam:
Szasztok! Kicsit olvasgattam délelőtt a Norbi oldalán, két bejegyzést osztok meg Veletek emlékezetből, de vissza kereshető. Az egyik, hogy a szorakozás.hu-n tegnap 19 óra 28 perckor megírták, a Norbi esett ki, holott az adás 19 óra 30 perckor kezdődött. Valaki más azt írta, jobban szerették a Norbit a közvetlen közelébe dolgozók mint a titoktartási kötelezettségüket, és megmondták Norbinak, hogy ő fog kiesni, továbbá azaz info is kiszivárgott, hogy tegnap Norbi kapta a legtöbb szavazatot. Amit magam tudok, kb. egy hete a hivatalos X-faktor oldalon Norbit eldugták bal oldalra, csak úgy lehetett látni, ha rákattintottam a "mutasd a többit"-re, ott volt egy bélyeg nagyságú képe, de hiányzott a tetszik gomb. Az összes döntősé, a kiesetteké is a címlapon volt, és mellette a tetszik gomb. Ez már akkor nagyon tisztességtelen volt. Most elolvasom mit írtatok Ti.
szerintem is
és még ehhez annyit hozzátennék, hogy nagyon merev. mármint nem ÚÚÚGY, hanem ahogy énekel... én még soha nem láttam igazán elengedni magát... Nikolas sem az igazi ebben, de jobb, mint Csaba, egy fokkal... hangban meg milliószor. szerintem. nyerjen Nikolas!!!!