Nézitek az X-Faktort? (beszélgetés)
Csak a közönséggel is az a baj, hogy néha nem a tehetséget nézik, hanem, hogy kinek nagyobb a neve, ki a helyesebb... És így néha a tehetségek kiesnek, a mama kedvencei bennmaradnak... :(
szerintem nagyo nehéz volt a döntés,mert tényleg jók voltak a csajok,mind.
De a Dóri már megszülte a picit,ez nyáron volt,akkor már a 9. hónapban volt.
Ha ott a mama,meg tudja etetni a próbák és fellépés alatt.
szerintem nem lesz akadály és jó hangja van.
Dzsenifer még fiatal,tutira hallunk még felőle pár év múlva.:-)
A Nyári tesók szerintem iszonyat idegesítőek! Süt róluk a beképzeltség és az, hogy "szépekvagyunk, jó a hangunk, mi vagyunk a csinimacák és egyben apuci kis kedvencei". Szerintem borzasztóan műlányok ők és rettenetesen idegesítően énekelnek, bár valóban jó hangjuk van. A Karma-t nagyon sajnálom... Nagyon nehéz dolguk volt, mert nem is ismerték egymást és nagyon különböző lányok. Szerintem ők nagyon jó csapat lehettek volna.
Ha van egy kis eszük elteszik szombatról és akkor talán nő a nézettségük:)
..álandóan azt hangoztatta:miatta is csinálja! Nekem a gyerekem lenne az első! MÉrt nem indult a következőn?
Hát ez a baj, hogy a közönség nem szólhatott bele!
Ez így van. Legalábbis én így gondolom.
Fridi már kevésbé HIHIHI
ezt kellett tennie:)) tuti ez is irányítva van:) ne legyünk már naívak...
na attól én is!! Őket már apuka így is sztárolja, teljesen el vannak szállva maguktól,legalább is az idősebbik!
Igen a jövőheti előzetesből láttam, hogy lapos volt a hasa, akkor drukkolok neki, de Dzseniért fáj a szívem nagyon!
Na hát a fogszabályzós leányzót biztos kiejtettem volna. Enikő szerintem meg sokkal jobb, mint Janicsák Veronika.
Sziasztok. Nem baj hogy tovább jutott a babás csaj, mert nagyon jó hangja van. Ne azt nézze senki mi lesz mikor a baba megszületik, hanem hogy van benne tehetség. A baba az egy baba és nem azt jelenti hogy megszületik vége mindennek. Sok anya kint külföldön 8 hónap után visszamegy dolgozni és a gyerek ugyan olyan szeretettel nől fel mint a többi. Drukkolok neki, hogy sikerüljön elérni az álmát meg megérdemli.
Jennynek meg nagyon jó hangja van, de 16 éves és ahogy mondta a Gesti és a Mariann, ordit mikor énekel és sokat kell neki még fejlődnie. A másik csaj meg kurva jól énekel, de sajnos nem bírná az élő adást még. Enikő meg...hát helyében nem adnám fel az éneklést, mert ez egy verseny és már most lehet valaki felfogja karolni...
Gesztinek nagyon nehéz döntés volt mint Feronak is. Feronak azzal a döntéssével nem értek eggyet, hogy a Dávid nem ment tovább....
viszont még mindig messze sokkal jobbak az énekesek mint a megába
hát kiváncsi leszek a továbbiakra! Fanni nekem annyira nem volt szimpatikus, Enikőt meg Dszenit simán bent láttam! dehát nem mi döntöttünk!
Vecának így is meeg van alapozva a jövője... olyat kellett volna felkarolni,akinek ez az egyetlen esélye..nem?
A legjobban a Gesztiben csalódtam... Nagyon nem favoritom a Veca. A legelejétől fogva a legtehetségesebbek közé soroltam az Enikőt. Katicát is nagyon sajnálom. Tüneményesen aranyos és nagyon tehetséges lány! Akik még nem a szívem csücskei, azok a Nyári testvérek. Együtt tényleg jók voltak, de külön az idősebbiktől falra másztam :)
Nem normális ez a Geszti!Katicát kiejteni,kinek hiányzott a fogszabákyzós??A legjobb hármat ejtette ki?KI érti ezt????
Attól a csajszitól én is a falra mászom:)
Dóri a terhes lány már megszült, de hát akkor is, otthonhagyni azt a pici babát??
Ők is ugyanúgy beköltöznek valahova mint a megasztárosok?
Az a hat ember olyan jó volt, hogy a mentort klónoztam volna és így két csapatot indított volna. :)
Én is a Gesztin akadtam ki leginkább. Mert a dundi kiscsaj hangjától tiszta lúdbőrös lettem, meg a "demjén rózsi" is nagy kedvencem volt. Így hát mindekttőt megsirattam:((
Egyetértek Katica és Dzsenifer volt a legesélyesebb, ledöbbentem, hogy mindkettőt kiejtette. Csalódás.
Fannit (a fogszabályzóst) el se tudnám képzelni a közelemben, 2 perc után felakasztanám magam a stílusa miatt!!
Csaba nem érdemelte meg, de szerintem a nézettség miatt Feró nem merte volna kitenni!
Amúgy Feró csapata tetszik nekem is!
Igen, én is így gondolom.
Fanni helyett lehetett volna Enikő vagy Dzsenifer, de a Veca sem hiányzott volna...
Pont így gondolom!
Neki most a baba kéne, hogy az első legyen annak ellenére, hogy tehetséges!
Dzseninek volt a legszebb hangja és a fogszabályzós lány jutott tovább. Hát ez a Geszti se egy 100- as!
a másik kieső fiatal lánynak is nagyon jó hangja volt
Igen, ha jön a baba, úgyis vége.
Hali! Szerintem Nagy Feró volt a legnehezebb helyzetben...
Én is kiakadtam rajta, nagyon jó hangja van!!! Ha választani kellett volna közte és Janicsák Veronika között, simán Dzsenifer!! Dehát Veronika híres ember lánya...!
Szia! Hát teljes döbbenet!
Minden rossz indulat nélkül:a terhes lányt már csak elvből sem engedtem volna tovább! nem hiszem hogy okos döntés volt... ő tuti nem fogja tudni végig csinálni, így elveszi a másiktól a lehetőséget! pl Dzsenitől....
További ajánlott fórumok: