Nézitek az X-Faktort? (beszélgetés)
ezt nem tudtam, köszi
ma is tanultam valamit :)
tv közelébe ritkán jutok, mert váltott műszakban dolgozom.
Ma láttam, hogy a cool csatortnán sok riport van a versenyzőkkel, külön műsorok is vannak, meg beszélgetés a mentorokkal.
Miért nem az indító csatorna foglalkozik ennyit velük?
mind1, jó hogy megpróbálnak emberközeliek maradni, és nme csak a csillogást, a felnagyított végeredményt láthatjuk
lehet, mert nem értek hozzá, bocsánet érte
amiket hallottam, az beszélgetés kapcsán merült fel. nem merültem a témába mélyen.
próbálkozzon mindenki ahogy, ahol tud...ha úgy érzi tehetséges.
sikereket és kitartást kívánok nekik
én meg teszem a dolgom a saját frontomon.
azért, mert szerintem fura dolgokat állítasz
Ha jó a produkció,akkor szívesen felkarolja producer+kiadó, hiszen bevétele lesz belőle.
Ha meg sz*r, akkor úgysem fog vele foglalkozni, mert veszteséget nem akar termelni. Ebben az esetben max. a magánkiadás jöhet szóba, abból is van elég.
akkor rosszul írtam...elnézést!
csinálhatsz. csinálnak páran.
csak nem fogják megvenni.
ez miértérdekel itt ennyire?
nem tudok részleteket, nem értek hozzá
teljesen más a munkám is
ha sz*r a produkcióm, akkor ugyan hiába fizetek le bárkit is.
de ha kifizetem (nem le-hanem KIfizetem a költségeket) , akkor miért nem adhatnék ki lemezt?
olvasok...csak írtam
eddig is belenéztem mindkettőbe
ismeretség alapján
beajánlás, lefizetés....
van olyan is
sajnos nem elég a tehetség, ha nem vagy jó időben, jó heylen...és az ismeretség nagyon fontos
mit értesz az alatt, hogy "így"?
hogy?
Na ez marha jó!:)
Itt az megasztár megy a megasztár topikon pedig az X Faktor.Topik címet is olvastok?
Mindjárt jön hoxa.
Tegnap tudtam felvételről megnézni a mentorok alakítását. Nem semmi volt.
Magyarázza meg nekem valaki: miért kellett direkt stresszelni azokat a szerencsétleneket, akik kiestek, meg azokat is, akik továbbjutottak; a drukkoló nézőkkel együtt?
Nincs a versenyzőknek elég bajuk? Nem ér minket elég izgalom?
Jó, jó, tudom, kell a népnek a show, meg a cirkusz, de mindennek van határa. Bocsánat: a hülyeségnek nincs.
Azért van némi különbség-mr Bikicsunáj,és Norbi között.
Bikicsunájnak egy hang nincs a helyén-olyan hamisan énekel.Sokat nem nevettem rajta,inkább idegesítő volt.Viszont Norbi egyáltalán nem énekel rosszul.Persze,nem egy fenomén hangilag-de musicalis-míg Bikics....Hááát????
sok minden nem úgy van, ahogy azt én - vagy az átlag ember - elképzelte.
minden esetre kívánom, hogy akik eddig eljutottak, azoknak adasson lehetőség, ezt ismerjék fel és jól tudják felhasználni maguknak, és ne hagyják kihasználni magukat a csak a hírnévért meg a pénzért.
Mert azért meg kell dolgozni.
kitartást nekik
és szerinted hány lemez készül így?
ebbe nem mennék bele.
nem értek hozzá, ez igaz.bár az utóbbi két évben megtudtam pár kulissza titkot a zene világából.
már nem...
vagy bővülnek nemsokára...