Nézitek az X-Faktort? (beszélgetés)
Hogy miért? Mert Norbit szeretik, Dorkát meg nem igazán.
Egy másik fórumon olvasgattam hogy a "nép" mélyen fel van háborodva, hogy hogy merészel egy anyuka 2-3 hónapos csecsemővel mással is foglalkozni, mint a gyerekével. Az már csak hab a tortán, hogy hogy merészel így kinézni néhány hónappal a szülés után.:)
igen, ő az eredeti előadó.
de mikor hangszerelik nekik az alapokat, akkor előtte nem ártana egy komolyabb egyeztetés a hangnemet illetően, kipróbálva, hol kényelmes énekelni, hol szól jól a hangja.
Ja, Tomi a párbajdalban csodálatos volt !
(Ez tényleg lemaradt a kommentemből!:))
Egy-két hozzászólást nem értek.
Hogy miért nem egy szakmai zsűri dönt, és miért a nézők? Hát pont ez a lényege az egésznek! Nem a legjobb hangú és legtehetségesebb énekes nyer (szeintem ő be sem került a 12-be:)), hanem aki a nézőknek a legjobban tetszik. És ez így van jól, mert ő lesz eladható. Többségében úgyis azok szavaznak és nyomják az sms-eket, akik majd elmennek a koncertekre meg haknikra megnézni őket.
Nekem még mindig ő a kedvencem, eszméltelen jó hangja van, csak nem mindig jó számokat énekel. Tényleg választhatna már egy igazi pörgős dalt, amiben megmutathatja azt is, mit tud, mert nem mindig jön ki.
Én W. Katinál érzem ezt, amit te, számomra dögunalom az egész nő. A hangja sem valami extra és benne abszolút semmi X-et nem érzek. Semmi igazi érzelem vagy töltet, elénekli a számokat, mint egy leckét. A tegnapi produkció pedig kifejezetten gyenge volt.
Mondjuk a többieké is.
Nekem a Non Stop nagyon hiányzik, így már nem is olyan jó nézni a műsort.
Nekem már Tomikából is elegem van,csak a fiatal kiscsajok juttatják tovább,a 6 döntőből csak 1-2X énekelt jót.Szerintem Dorka most jobb volt nála.
Az meg már nagyon unalmas,hogy a döntőbe be nem jutottakon rágodjon valaki.
Igen,emlékszem,mikor a Dorka nagyon hamis volt.
Nos,engem akkor a Mariann produkciója sem győzött meg-nem tetszett:(
Pedig ismerem Őt személyesen,és csípem is.
hja... most esik le neki?
Szép.
Igaz, könnyű másokra lőcsölni a gyereket mig ő tánc és énekórán van.
Hát csillagom fel kell nőni, ha már 19 évesen megtartottad azt a gyereket.
Vastag Tominak meg oilyan mély volt tegnap a dal, hogy nem csak a táncikálásban fulladt ki enyire!!
nem értem, miért ebben a hangnemben csinálták meg neki a zenei alapot!!
feljebb sokkal jobban szólt volna a dal is meg a hangja is
minden Janicsák hátszél kevés, ha a producerek, rádiók, tv-k nem látnak benne fantáziát.
de szerintem az ő karrierjével nem lesz gond, és nem apuka miatt. hanem mert tehetséges, csinos, sokféle stílusban meg tudja mutatni magát, nem egyhangú
A tegnap esti műsorban a végkifejlet volt a legjobb! :) A kisasszonynak már a Mariann elleni párbaj során repülnie kellett volna! Sőt azt gondolom, hogy semmi keresni valója nem volt a döntőben, főleg úgy, ha megnézzük, hogy kik nem jutottak be miatta (Dzseni, Katica, Enikő), bármelyikük csukott szájjal leénekli ezt a csajt.
Na, de ezen már kár rágódni... :)
Vélemlnyem szerint Geszti meg azért döntött akkor olyan idióta módon a mentorok házában, mert a lányok közül valamiért Vecát nagyon "kellett" tolni és mellé csak gyengébbeket lehet beválasztani, hogy legyen esélye legalább a csoporton belül, mert nyerni szerintem azért nem fog. Vannak ott nála jobbak is és főleg egyéniségek, akik nem görcsösek, bár ki tudja, hogy apuka hátszele mire képes :)))
A youtube-on meg elég gáz, hogy mindenki a Tomit szidja, mert kiesett a Dorka, ez gyerekes, érv nélküli butaság. Főleg így, hogy a nézők szavazatainak száma döntött, azaz a nézőknek elege volt Dorkából. A párbaj meg egy baromság, hoszen ne az döntsőn, hogy abban a pillanatban mit alkotott a delikvens, az össz teljesítmény egyben az a mérvadó, Dorka össz teljesítménye pedig nemegy tehetségkutatóba való az iskolás hibáival. Szerintem jó, hogy haza ment, remélem az anyaságban nagyobb sikere lesz.
Playback.
A közös dal szerintem nem playback,csak a műsor előtt felveszik,így nem ÉLŐ már az este végén.A meghívott fellépők is így énekeltek,de hogy ki volt az aki nem énekelt a "mikrofonba" az már nem derül ki.
Dorkát nem azért sajnálom, mert kiesett, szerintem már rég nem itt volt a helye, hanem azért, mert most kezdődik az igazi élete..
És ő maga nyilatkozta valamelyik újságban, hogy néha kétségbeesik attól, hogy van egy kisgyemeke.