Nézed a Konyhafőnök műsort? (beszélgetés)
Igen,mert ez csak bemutatóra szóló adag :)
Én is éhen halnék :)
majd lesz, most sznob kulimajszokat tolnak a képünkbe és tapsikolnunk kellene örömünkben
kollegina majd' összepisolja magát boldogságában, hogy milyen zseniálisan fantasztikusan csudijó :S
aha, nyilván csak akkor ehető a krumplis tészta, ha szifonból nyomod ki .... borzalom
A versenyzők azzal a tudattal mentek oda, hogy előre leadták az alapanyag rendelést ahhoz, hogy saját kedvenc ételüket elkészítsék. A csavar ott volt, hogy borítékból kellett kihúzni egy nevet, és annak az illetőnek a ládájába pakolt alapanyagból kellett nekik kreálni valamit!!!! Ez volt az első feladat, hát megizzadtak tisztességgel! Valóban mincs-mancs kaják készültek! :))
Utána pedig krumplis tésztát kellett készíteniük, ahogy ... kóstolás után gondolták, tippelték azt, hogy a konyhafőnök hogyan is készíthette.
No majd látjuk, ezeknek a fiataloknak tudtam szurkolni, drukkolni...sajnáltam, ha valamelyik bakizott, és persze nekem sem volt mindegyik szimpi.
Kíváncsi vagyok, most mennyire tehetséges fiatalok kerülnek be a műsorba!
Én már várom az újat, történetesen azért is, mert a másik műsortól feláll a szőr a hátamon (milliomos szakács).
Konyhafőnök sokkal jobb, igényesebben van megcsinálva.
Hétfőn este indul az idei verseny!! Ugye tudjátok?
Nézitek?
Rozina??? Majdnem elájult, hogy nem ő győzött. Annyira biztos volt a saját elsőségében, ahogyan elnéztem, kicsi hiányzott ahhoz nála, hogy kiverje a dilit.
Pedig sokat kell még neki tanulni ahhoz, hogy egy konyha vezetését = emberek kezelését, irányítását, másokkal együtt-dolgozást símán, gördülékenyen tudjon kezelni... amit ott és akkor a kollégákkal csinált, már azzal eleve elvágta magát a főnöki címtől.
Nem az volt a haj, hogy a nagymamától tanult, hanem az adag amit eléraktak. Túl sok volt szerintük.
A vízilabdázó is a döntő előtt, egy egész halat rakott a zsűri elé, már ott lehetett tudni, hogy kiesik, pedig sokszor dicsérték a nagymama ízei véget.
Én is néztem, tetszett is, csak az nem, ahogyan elbírálták...
- hogy ízre a zsűritagnak tetszik-e vagy nem, ha már egyszer bevallja, hogy ő azt a kaját korábban nem ismerte...
- másrészt miért baj az, hogy valaki még a nagymamától tanult, hagyományos magyar konyha ételeit, ízeit teszi az asztalra
De azért az egész sokkal jobb műsor szerintem, mint a celeb, és hasonló éjjel-nappal...
Sajnos nem láttam az utolsó adást,csak utána olvastam a neten,hogy Kálmán nyert.Csodálkoztam,de nagyon-nagyon örültem.
Én maradok a műsornál,ha folytatódik,de most én is a sütimesterre várok nagyon!
(család nagy örömére)
Rozina hogy viselte a vereséget?Vágta a szokásos pofákat?
Én is örültem, hogy nem Rozina nyert, bár engem annyira nem irritált. Inkább azért nem éreztem volna jogosnak az ő győzelmét, mert stresszes helyzetekben nem állta meg a helyét. Nem tudott jól irányítani. Élesben ha pl. beesik váratlanul két busznyi turista, akkor szerintem ő ott kapna agyvérzést. Az önteltségről, beképzeltségről meg szerintem idővel le fog szokni, mert ezzel csak maga alatt vágja a fát. Normális, ténylegesen jó szakács nem fog megmaradni mellette, márpedig a nélkül nem fog boldogulni.
Viszont a zsűri meglepően szimpatikus volt az utolsó nap, kivéve az időset. Annak nagyon ellenére volt, hogy a kolleganője ellen szavazzon.
Meg az is meglepő volt, hogy nem csináltak semmi felhajtás a fődíj átadásakor. Tök gyorsan lezavarták az egészet.
Megkönnyebbültem,hogy nem Rozina nyert végül!
Az eredménykihirdetést követő viselkedése,nem profira vallt,azok a pofavágások:/
Gratulálok,Kálmánnak!
Azt hiszem,hogy a következő Konyhafőnököt már nem fogom nézni,a Viasaton lesz egy új műsor(sütis),talán átigazolok oda:)