Nevelőszülők (beszélgetés)
már lassabban keltünk... pedig még van pár nap... remélem jól vagytok....a nyáron Ildi vezetése van hátra Anti intenziv német nyelvtanfolyamra megy kiutazás előtt, a sokaságot elengedem egy olyan házunkba mi tölünk 10 km re van felállitok medencét messziről ellátom öket és ők föznek s pár napig egyedül így nyaralnak egy egy osztálytárs is megy ha akar... csak du ként feltöltöm a hütőt ez már volt és bevált ..Viki vérszerinti testvéreit is meghívtam... cseresznyét kéne eltennünk ma vagy holnap ... a málna is érik lassan az epret megetettem nem kellett hütőbe tenni... meggy alig van pár szem csak az aprószemün
Sziasztok! Jó reggelt!
Leszavaztam. Ittvagyok kezdődik az utolsó hét használjuk ki! A sebeimet nyalogatom..
♣♣Szép jó reggelt Mindenkinek!Merre vagytok?Tyukanyoca hogy érzed Magad?Sérüléseid hogyan állnak?♣♣
SZIASZTOK:Nagy kérésem van nagyikák.Angéla a 2 helyen áll de csak 2 szavazattal van mögötte a 3 helyezett.Kérlek Benneteket aki nem szavazott még és megteheti az nyomjon 1 szavazatot.Egyébként holnap éjfélkor zárul,még holnap is tudunk szavazni.KÖSZÖNÖM.
www.kirandulunk.hu
Kirsch Angéla
megprobálok mégegyszer szavazni
Nekem is vissza ment a nagylány a koleszba. Annyira hihetetlen, hogy az utolsó hetet kezdjül....
♣♣Nem is lehet igaz.3 nap után kisütött a nap.!!!Sznte hihetetlen.Még a hangulatom is más mint abba az esős időbe.Cseresznyét-megyet szedtünk,megyes piskotát sütöttem ebéd utánra.Elmosogattunk és most már vége a mai napnak.Pihenés következik,Angéla készül reggel megy vissza,van még 2 vizsgája.♣♣
Hát a feleségem két lánnyal idáig takarított...osanba megyek megint... papucsot nyári cipőt venni... Ildi főzte az ebédet finom lett ...Szilvi Debrecenben kirándulni van... Anti néha magol... Laci csavarog... Noémi be jött Adriért jöttek ...zajlik az élet a megszokott mederben...
Sziasztok!
Megjöttem. Itt voltak a fiamék az unokákkal. Nagyon jó lett volna de az idő elrontott mindent. A gyerekek olyanok voltak mint a felbolydult méhkas. A hiperkém teljesen kezelhettetlen ilyenkor. Goromba, verekszik, rombol. A testvérek marták egymást főleg a kicsi. A nagylány is hatzajött 3hét után de már veszekednek. Mi lesz itt nyáron?::
én is bele bele olvasok de hát mindent nem és a nagyokkal beszélek szinte minden nap hármat is elérek igy s a külföldön élő testvéreinket és azok gyerekeit is és van egy két hasonszörű ki viszi a hátán a gyerekeket azokkal is igy kommunikálok de szerencsére már a hangot is viszi és nem kell pötyögni
♣♣Ennél is korábban csak elöször olvasgatok.Ez a naplómon látszik mikor kelek.Azt megnézem, utánna barangolok.♣♣
látom korán kelsz te is....
♣♣Napsütéses szép napot Mindenkinek.♣♣
a szavazatot leadtuk 160 nál tar t
♣♣Fel a fejjel,lesz ez még rosszabb is,de meg kell szokni.Nagyon nehéz és hosszú idő amig ezeken a dolgokon lehet segíteni,de ha túl jutsz rajta,jön majd más.Kitartás!!♣♣
nálunk orgonálnak a gyerekek ilyenkor jönnek elő minálunk a gyerekek kilincseltek jöttek mentek miközben mi ügyes bajos dolgainkat intézzük...Adri még köhög de már nem lázas holnap jön érte az anyja... már csak az érettségizők tanulnak.... a mieink lekötik magukat... Noémi viszi az énekkart Tinyére gyakorolni nekünk kéne kitakaritani mert áll a bál a költözés miatt ott is..
Sziasztok! Látom mindenki távol van. Sajnos nálunk egésznap esett az eső. A gyerekek már a bezártságtól tisztára meg vannak szédülve. Mi meg tőlük. Itt a csomó játék, de nem tudják magukat lefoglalni. Csak egymás játékát tönkretenni és a másiktól elvenni ez ment ma egésznap. Sokszor olyan rosszindulatuak egymással, hogy megrémisztenek. A testvéri szeretetet még hirből sem ismerik. Sajnos ezt már én sem tudom igazán bepótolni. Nagyon szomoru vagyok!!!!!!
a nagyok jönnek s mennek.... főzünk sütünk... Ildi az irgalmasoknál orgonál du misét Pesten Laci a labdát kergeti, anti a tételeket gyurja Szilvi Debrecenben, Anita bement pestre a nagyokhoz Viki rajzol...Adri alszik.... én még kétszer szavazok de írtam hogy én feltettem volana más forumokra is mert csak igy lehetne előrébb kerülni....
♣♣Szép napot Mindenkinek,köszönöm a szavazatokat.Hétfőig lehet szavazni,tehát aki akar Angélának segíteni még 3x tud szavazni.♣♣
angélára 132 szavazatot nyomtam
adrival kinn keserves bármilyen gyogyszer megetetése méz tea kup kész... próbáltuk mi becsempészni mindenbe... reménytelen mindenki oda van mi meg osanoztunk csak adrit vittük Vikinek ugy vettünk cipőt hogy ott se volt...eltelt a du otp stb
Nekem meg magamat folyik az orrom. Annyira nem jól vagyok.
Kimentünk a nyaralóba. Megjöttek a nagyfiamék meg az unokáink.(Annyira aranyosak)
Elmentek a gyerekek csavarogni a parton. Képzeld hát már 8óra és nem jönnek már tiszta idegek voltunk mind a négyen négy felé mentünk. Mire előkerültek. Hát azt hittem agyon csapom őket.Főleg a 14 éves nagyfiut. Mindig találnak valami idegesítőt.
Remélem holnap jobb , nyugotabb napunk lesz. Tudunk végre örülni az unokáknak.
az unokámat sikerült megfázatnom köhög....
Szép jó napot!
Zsebpénz az nagyon sarkalatos pont. Olyan rossznak tartom ezt a sokmindent amit központilag határoznak meg. Akinek van saját gyereke az álltalában pontosan tudja mit kell tennie. De pl egy hónapban 1x eljön a gyám mega csalg. és neveli a gyereket. Na én még olyan gyereketnem láttam aki ettől mésként viselkedett volna.
Sajnos nekem nincs olyan kütyüm amivel képet tudok feltenni. Meg az sincs aki elmagyarázná hogyan kell.
Marad a képzeletetek.
én ezt ugy ahogy kellett sose tudtam csinálni mert a sajátoddal se igazoltatod magad igy hát ha elég értelmesek meg kell ezt emberségesen beszélni / nálunk igy lett pinpon, biliárd stb / és maradt az egyforma elbirálás a célt közösen ök határozták el.... ma reggel már ötkor talpon voltunk kirándulni mentek osztálytárs bucsuztatok lesznek...nem folytatom...minden gyerek más és más egyik kezében egy vas sem marad egy pillanatig sem a másik takarékos pedig minálunk nött egyforma kéztetést tapasztalt még sem lett az eredmény még hasónló sem de igy van ez a sajátszületésüeknél is.... nálunk annyi kütyü van hogy nekem nem nehéz minden nap valami uj képet feltennem meg nem tudnám számolni idáig hány telefon volt a házban... ami már képet is csinál a ballagási képek is kész vannak látjátok nekünk ez az élmény mikor vissza vissza nézzük pedig már van egy két ilyen felvételünk... ma a nejem főz én Pestre Gödöllőre megyek valamikor napközben...
♣♣Sziasztok.Napsütéses szép napot mindenkinek.talán ma már felénk is kicsit jobb idő lesz,hiszen tegnap is esett szinte egész nap."eva" gyere kicsit sűrübben beszélgetni!!♣♣
Sziasztok! Alföldi hamarosan teszek róluk fel fényképet, csak előbb elemtöltöt kell venni, mert az volt az első dolguk, hogy azt megszereljék. Sajnos későn vettem észre. Javithatatlan lett.
Hát és a következő nagy gondom a zsebpénz.Nem tartom helyesnek. A saját gyerekeimnek sem volt zsebpénze mégis megtanulták a pénzt kezelni. Ne gondoljátok, hogy sajnálom tőlük. Egyáltalán nem. Jó lenne valami nagyon praktikus dolog.
Talán az a jó az egészben, hogy nem tudom mire számithatok, mert eddig csak csecsemőket neveltem. Köszönöm a jó kivánságokat.
Tegnap beszéltek a zsebpénzről a rádióban. Na hát azért kapják a gyerekek, hogy tudjanak mejdan beosztani. Szerintetek ebből a pénzből majd megtanulnak beosztani? A kérdezett nevintézetis gyerekek, hogy mire költik a zsebpénz hát cigire! ékszerre! eljátsza ...
További ajánlott fórumok: