Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nevelőszülők fórum

Nevelőszülők (beszélgetés)

2477. nanettike (válaszként erre: 2473. - Lúdanyó)
2009. ápr. 20. 19:13
hát, hogy jobban megértsd van egyszer a drága férjem, és igen van még egy férfi az életemben akit nagyan de nagyon szeretek...és soha nem lesz senki aki a nyomába is érhet...ő az én 76 éves apukám...ha személyesen ismernétek, igazat adnátok nekem, ... nem tudnám nektek elmondani, hogy milyen , de nagyon jó .....ő szokott nekünk sokat segiteni, sokszor ő vigyáz a lányokra, ha kell elmegy az oviba értük....a férjem is nagyon hasonlit hozzá, mármint a természete.. a férjem és apukám között soha nem volt még veszekedés, vagy nézeteltérés, szerencsére a párom is nagyon szereti őt..
2476. alfoldi13
2009. ápr. 20. 18:58
olyan ,hogy mindenkivel minden ok ..olyan itt nincs...nem is volt ugy emlékszem..
2009. ápr. 20. 18:56
Sziasztok! Én még dolgozom este 22-ig....:((De jó nektek,hogy otthon vagytok...Remélem mindenkivel miden ok!:)
2474. lúdanyó
2009. ápr. 20. 18:47
sosem értem meg a horgászokat. olyan "cendes őrültek sportja. de mindenre van magyarázat....
2473. lúdanyó (válaszként erre: 2462. - Nanettike)
2009. ápr. 20. 18:41
Te Nettike nekem gyanús vagy eddig szó sem volt 2 pasirol..vagy te meg 5 lány meg 1 árva pasi na ..akkor most osztódott vagy ezt a másikat a kupac alatt találtad??:)
2472. nanettike (válaszként erre: 2470. - Bobimami)
2009. ápr. 20. 18:18
ja majd el felejtettem, egy kukacom van:)))
2471. nanettike (válaszként erre: 2470. - Bobimami)
2009. ápr. 20. 18:14
ok . én benne vagyok /ha csirkét viszek az nagyon feltünő/
2470. bobimami (válaszként erre: 2468. - Nanettike)
2009. ápr. 20. 12:23
neked szántam, az előbbi ,megjegyzést ,ha tényleg érdekel a horgászat,én elviszlek........amit fogunk a fiúk megpucolják.,én meg megfőzöm.......azért valami kaját is kell,vinni (((())ha ne adj Isten)))
2469. bobimami
2009. ápr. 20. 12:06
azon ne múljon !!mit szólsz a majálishoz??????????
2468. nanettike (válaszként erre: 2467. - Alfoldi13)
2009. ápr. 20. 11:46

szoktam a naplód olvasgatni és tényleg szépek a gyerekek, nekem sajnos a legujjabb kislányom bőrproblémája miatt megyünk orvoshoz meg elég kicsik is ,hamarabb elkapnak mindent

én úgyérzem mindent kihozunk magunkból amit lehet,hogy rendesen tudjuk nevelni őket, az anyagiakban eléggé megvan kötve a kezünk plussz még nekem ez a rengeteg láthatás ami benzinköltségben elég sok,de ez is a gyerek érdekét szolgálja, bár néha nagyon nehéz ennyi programot összeegyeztetni.....ha látnád a naplómat,mennyi időpont van benne!!!

meg vallom őszintén, már az unokát is várom de az még nagyon ráér...most inkább egy kicsi babát szeretnék nevelni..hátha még sikerül kapnom a koromba még belefér....

2467. alfoldi13 (válaszként erre: 2465. - Nanettike)
2009. ápr. 20. 11:30
majd mikor ezek az aprok viszik haza unokáidat...én más világban élek mint most Ti szerencsés korban indultam ugylátom e pályán mert ma nem könnyebb nehezebb épkézláb embereket nevelni a sérült aproságokból tulságosan beárnyékolja ma ezt az anyagi sporolási dolgok itt is...az "unokánk mélyen alszik most hamarabb ebédeltettem de ma nem adtam rá pelenkát még alvásnál se de tettem alá egy gumi lepedőt és ugy teritettem le a dolgokat nehogy nagy legyen a kudarc...én nagyon sokat lehetek büszke gyerekeimre ...még ha nem is mindent tudtam ugy tenni mint szerettem volna, vagy nem az lett az eredmény mit vártam...holnap ellenőrzés lesz nálam de bevallom nem készülök rá már mint fiatalon..és nem is foglalkozom felesleges papir munkákkal csak a legegyszerübben próbálok mindent intézni ,ahogy csak lehet kiválasztottuk a legnagyobb összefüggő falat itt az uj házban amit unokák képével fogunk beteríteni és már el is kezdtük...mikor látod a gyerekeimet gondolom Te is megállapítod szépek egészségesek orvost nem szoktunk látni.. és még értelmesek is immel ámal állíthatom
2466. nanettike (válaszként erre: 2453. - Bobimami)
2009. ápr. 20. 09:50
én horgászni mennék szivesen, de nincs aki elvigyen...
2465. nanettike (válaszként erre: 2460. - Alfoldi13)
2009. ápr. 20. 09:47
olyan jó olvasni a soraidat, igazából annyira nehéz hozzáfüzni valamit, nagyon szeretném én is megérni, hogy nagyobb gyerekeim legyenek, biztosan más lehet velük az élet, nekem még csak ovodám van , de talán majd egyszer.....
2464. nanettike (válaszként erre: 2461. - D4d5c68801)
2009. ápr. 20. 09:45

hogy tudsz ilyen korán felkelni??? nekem nem menne , van amikor 4 kor felébredek, de olyan jó a másikoldalamra fordulni és aludni tovább..

neked is van kedvenc virágod, NEKEM MOST OLYAN SZÉP A KERTEM, jaj nem kiabálok....... ez a tavasz gyönyörü...

2463. nanettike (válaszként erre: 2457. - Lúdanyó)
2009. ápr. 20. 09:40
nálunk már mindenki tudja mi a dolga reggel...a két nagyobb már önállóan öltözködik, de a kicsiknek még segiteni kell, de törekszem az önállóságra meg a sok gyakorlat én nagyon gyorsan összetudom szedni magunkat, és még három lánynak hosszú a haja , tehát még frizurát is kell csinálnom...valahogy /néha én is csodálkozom, mert lányokra a késés a jellemző/ beállt igy , viszont ami jó, hogy tovább alhatnak egy kicsit...
2462. nanettike (válaszként erre: 2457. - Lúdanyó)
2009. ápr. 20. 09:35

bizony van ám szép új házunk....

pedig csak takaritottunk és meglepően ujszerü lett a ház:)))

tudjátok , ha az embernek mesterember férje van , nagyon sokminden feltud szaporodni az udvaron...na és én fogtam a két pasit és délután nekiálltunk eltakaritani a sok lomot és alatta egy elég szép házra bukkantunk.....most öröm hazajárni...a mi házunk nagyszülői örökség, de nagyon szeretem...

2461. d4d5c68801 (válaszként erre: 2459. - Lúdanyó)
2009. ápr. 20. 08:25
Azért mert reggel a férjem motorral ment dolgozni és 4 kor keltem fel arra hogy esik az eső! És nagyon izgulok nehogy baja esen csak 20 km-t megy de akkor is annyi sok a barom....félek hogy nemhogy baj érje, amikor megcsörget hogy beért akkor nyugszom csak meg de addigra már annyira kiizgultam magam hogy el sem tudtam már aludni, ehelyett mosok, takarítok....este 22:30 kor érek haza! Holnap bizttos nem kelek 4 kor, de 6 kor igen mert csomo dolgom lesz! Bankba menni, vásárolni...postára menni.....Nálatok szép idő van! Itt 10 fok van most fütöttem be kicsit mert fázok....
2460. alfoldi13
2009. ápr. 20. 08:01

sajnos a külsőségek még sok mindentől megvédik a nevelőszülőket ma is..,pedig itt egészen máson van a lényeg..de én is érzem ez nem változott semmit..egy szép környezet emel...a lányok nálam készüljenek maguk legfeljebb szolok ,hogy nosza ...ma Benizek én mesét nézünk majd ugyanazt olvassuk nem adtam rá pelust most pár nap alatt ezt is befejezzük itt,..remélem nem lesz minden...

fözünk játszunk elővettem egy nagy doboz dupló legot vonat stb is van benne rakjuk keresztbe kasul..itt kicsit borus az idő .. rengeteg a tennivaló a kertben kinn...már tervezgetjük a nyaralási lehetőségeket...álmokat egyeztetjük a valósággal...az Ildi Angol középfokujának irásbelién tul vagyunk léc felett...nti most ,hogy itthon volt már mindent mond és ért németül ,hát ezek az apró eredményekhez kellettem egy kicsit én is...

2459. lúdanyó (válaszként erre: 2456. - D4d5c68801)
2009. ápr. 20. 07:57

Nálunk csodaszép az idő olyan pancsikázos Bobimami használd ki!

Ha délutános vagy mért nem alszol még?

2458. lúdanyó (válaszként erre: 2453. - Bobimami)
2009. ápr. 20. 07:56

Milyen meccsen voltatok? és merre?

Ugy izgulok, hogy a hétvégére megmaradjon azért a viszonylagos jó idő, pedig nagyon riogatnak, hogy a hétvégén esni fog...

2457. lúdanyó (válaszként erre: 2452. - Nanettike)
2009. ápr. 20. 07:53

Az jó ha van új házatok! Ti építettétek? Mekkora?

nagyon ügyi vagy ha 40 perc alatt eltudod késziteni az 5 lánykát. nekem 3/4 óra van 1 gyerekre de nemgyőzöm noszogatni.

2009. ápr. 20. 06:09
Jóreggelt, Jóreggelt! Szép napot Mindenkinek! Nálatok milyen az idő? Itt borzasztó, egész éjjel esett, most is borongós......
2455. nanettike
2009. ápr. 19. 21:26
jóéjt nektek
2009. ápr. 19. 21:12
Sziasztok, ugy látom későn jöttem, na mindegy! Jóéjt Mindenkinek, holnap délutánra megyek dolgozni:(((
2453. bobimami
2009. ápr. 19. 21:04

szia!mindenkinek.....meccsen voltunk .jó soká értünk haza,jól kikaptunk,jól eláztunk,de alapjába véve nagyon jól éreztük magunkat.....együtt voltunk egész nap,ma is ....

én is korán kelek,fél 6 -kor ,mert még

mindig,folytatódik a pancsi kúra,ezen a héten is..

ezért jó éjszakát mindenkinek !!!!!!!!holnap megint

kezdődik előröl:::..::::...::::....::::SZIASZTOK

2452. nanettike
2009. ápr. 19. 20:56
új házunk van nekünk is....
2451. nanettike
2009. ápr. 19. 20:55
na, végre ideérek erre ti elmentek.....hát szabad ilyet????
2450. nanettike
2009. ápr. 19. 20:52
én fél 7-kor kelek..... 40 perc alatt elkészitem az 5 lányt és megyünk a suliba....nekem utána jön a takaritás és egyéb dolgok..
2449. lúdanyó
2009. ápr. 19. 19:47
én is korán kelek negyed 7-kor annyira szeretek aludni de indul az iskola....
2448. Bellus07 (válaszként erre: 2445. - D4d5c68801)
2009. ápr. 19. 19:38
Az jó én nagyon nehezen és nyügösen kellek, amugy hétköznap én is korán kelek mert még felkell ébreszteni a picit aztán oviba vinni és munka.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook