Nevelőszülők (beszélgetés)
Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit,sajnálom hogy mostanában kimaradok a beszélgetésből,de csak most értünk haza a nyaralásból.Hááááát....senkinek nem ajánlom hogy kéthetes babával nyaralni menjen,dehát ezt már nem lehetett lemondani.De sebaj túléltük és megint itthon élvezzük a babázást!
Kívánom minden nevelőszülőnek hogy ilyen édes gyönyörű picibabát kapjon mint amilyet mi kaptunk!!!!Már aki ilyet szeretne!!Álmomban sem gondoltam volna hogy ilyen boldogság lesz az életünkben.Voltunk anyukánál láthatáson egy hete most is kell mennünk.esze ágában sincs róla lemondani.Viszont visszakapni nem sok esélye van.A két nagy gyereke fölött még láthatási joga sincs akiket az apa nevel!Szerintetek meddig tarthat ez az állapot?Milyen eszközökkel tudják rábírni hogy mondjon le a gyermekről?
Bobimami szoritok neked nagyon!!
Remélem azért tudtatok pihizni is kicsit?
Nekem ma annyidolgom volt, és még nincs vége a napnak! A nagyfiam hazajött a nyaralásból már a neten lóg..Jól érezte magát.
Kellemes időre ébredtünk ma,szép napot,kellemes hetet mindenkinek.
KÖSZÖNJÜK azt a nagyon sok köszöntést amit a napokban TŐLETEK kaptunk.Most már majd 1 kicsit több időm lesz gondolom.
a szűlinaposnak sok boldogságot...
zsani jobban vagy már?
lúdanyó én tényleg most csak jövök megyek, sok a munka, és sok a gyerek...
délután megvolt a 7 létszám, és lányok, ez kész ovoda lenne, belegondoltam, ha tényleg kapnánk még két kicsit mi lenne? na és ha mind lány?
szegény zoli!!
nagyikám látom kitettél magadért...
a bulit nem, csak egy baráti család jött át délután egy kicsit beszélgetni,
vigyázz magadra, és szerdán várunk...
sziasztok.
úgy látom ,hogy egy kicsit megint elkéstem.készülődök a kórházba,már mindent összepakoltam gyerekek szanaszét
Nagyi úgy látom kitettél magadért.sok boldogságot a picurkának...
Nettike csak nem ,hogy mégis megtartottad a bulit???
Zsani hogy van a kezed,meg a többi bajod?????
nem vagyok ideges Lúdanyó csak egy kicsit ,de nem hiszem ,hogy attól lenne magas a vérnyomásom,
sziasztok majd szerdán jövök,jók legyetek!!!!!!!!
nahát te kész fogadó vagy..:))
Megyek lesem a TV jó éjt!
Ha nagyon lassan is,de én is ide érte.
Most már októberben lesz a következő szülinap,úgy hogy van 1 pici idő a lélegzet vétehez.
No most már van időm a menű ki mit választ volt:
LEVESEK :Újházi tyúkhús leves+csigatésztával
Hideg meggy leves vanilia fagylalttal
Rántott borda,
Natur csirkemell
Töltött csirkecomb
Petrezselymes új burgonya
Rizibizi
Tejfölös uborka saláta,
Kovászos uborka
Friss káposzta saláta.
Sütni csak pogácsát sütöttem mert volt 1 torta ami traktor volt, és egy másik ami név nélküli, de ha nevet kérsz hozzá akkor azt mondom "AJÁNDÉK dobozok halmaza"" mindjárt rakok képet a naplómba.
nagyika! a szülinaposnak nagyon jó egészséget hosszú életet kivánunk teljen nagyon sok örömötök benne, mindenjót.
Bobimami megint felizgattad magad? jaj vigyázz ám semmi nem ér annyit!
Zsani remélem kilátsz már a szemeden,
Nettike te csak jösz-mész mi van veletek??
István a munka soha nem volt valami népszerű tantárgy a gyerekek között.
Ma végre elmentünk a templomba már nagyon régen nem voltunk. A lányunk hosszú idő ota először itthon töltötte a hétvégét hát elég nehezére esett, hogy nem bulizott, nem fiuzott.
Az újak eltüntk?
sziasztok...
nekünk ma vendégeink lesznek, és olyan jók, hogy még a kaját is hozzák magukkal
Szép napot mindenkinek.Én is vagyok,de ma még a messzi mamáék jönnek szülinapozni,hajnal óta sütök főzök,de majd jelentkezem.Estére majd ha lesz már kicsi időm rakok képet az 1 évesemről.Angéla a FRANCIÁKKAL van,rettentően élvezi a helyzetet.Képet csak holnap küldök,de emlegetünk a lányommal Benneteket.
Puszi MINDENKINEK:
bocsánat, most már én sem vagyok itt , megyek aludni
jóéjt mindenkinek
sziasztok....mindenkinek jó pihenést,jó egészséget.holnap már biztosan hamarabb jövök...most sz....ul vagyok,200/110 volt a vérnyomásom tegnap óta,most már kicsit jobb ......
sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jó éjszakát....
Ma nagyon jó napom volt. Itt voltak a fiamék meg az unokák. Nagy kajálást csaptunk. (bár a fiam elég duci de én igazén nem éheztethetem..:)
Most elvitte a nagylány az öccsét sétálni!! Nem nagy örömmel de kicsit családi életet is muszáj neki élnie.
Zsanika nem nagyon vigyázol te magadra. :(