Nevelőszülők (beszélgetés)
sziasztok..
kicsit elmaradtam az írással.nálunk nem volt túl nagy lehűlés, már mikor tíz óra lett ,olyan meleg volt,hogy a lányok fürödni mentek a medencébe.
szia vígmari ,régen hallottam rólad.hogy vagy????megvolt a műtéted??jó lenne egy kicsit beszélgetni........
Zsani az nemárt ,ha érdeklődsz.előbb utóbb megunják ,és csinálnak valamit.ma megint volt
kapcsolattartás.nemvolt egy szívet tépő,inkább
olyan nyári langya azidőviszont,kánikula..Lúdanyó jól elvan a papcival,szabadságon, a srácai ugyanis táborban
vannak.
már régen takaritok, csak nem volt idöm ide ülni,
nagyon jó ez az enyhülés, végre észheztérünk a meleg után...
szerintem kint vannak a hétvégi házukban.....
nálatok is ilyen meleg van:::::.
Július 30-án volt itt,ezt írta:
Szépnapot! hazaszaladtam megint kicsit. Remélem mindenki jól van! Vidáman telik a nyaratok!
Sajnos mi nem megyünk a talira de nagyon jó szórakozást kivánok nektek!
most már értem miért éreztünk kisebb földmozgásokat itt nálunk, mert akkorákat sóhajtoztál:)))
boldog házassági évfordulót kivánunk mi is nektek....akkor volt eszem-iszom....
sziasztok!én ma egész nap főztem ,.ünnepeltük a házassági évfordulónkat.ebédet főztem 3.félét...
délután meg,grilleztem a családnak,mindenféle húsokat ,amiket már szerdán bepácoltam...isteni volt.a mosogatással meg már torkig voltam,meg vagyok is még mert még a sütő ázik..
Zsanikám mire gondoltál a gólyável kapcsolatban???
szia Ági...örülők hogy ide tévedtél hozzánk, az egyesület most alakult bár az országban már van 4-5 ilyen egyesület, ez minket egy kicsit közelebb hoz egymáshoz át tudjuk adni tapasztalatainkat egymást tudjuk segiteni.. remélem......
a nagyikáról csak annyit, hogy rettentő ugyes, szivesen szétnéznék a kertjében.....biztops szép lehet hiszen mindig oda megy és onnan jön:))
Kedves Margókám!
Megértettem kedves leveledet, észrevételedet és a
véleményedet, teljes mértékben egyetértek veled,hogy mennyire szükség van a mezőgazdasági termelésre igen szükséges lenne ujból visszaállitani, mert mindennek ez az alapja ettől is függ a létfentartásunk, hiszen a jó és rendes
konyhakerti növényeknek és az itt termelt javaknak nincs párjuk a világon, mert a vidéki ember tudja csak igazán, aki ebben jártas és nagy tapasztalattal rendelkezik. Ezeket vesszük meg a piacon méregdrága pénzért, ugyebár behozzák mostanában külföldről, inkább az itthoniakat kellene jobban támogatni. Akkoriban a mezőgazdasági dolgozók is sok mindenben részesültek.
Amit házilag termeltek, vagy állitottak elő, annak az ize sokkal jobb volt, mint amit külföldről hoznak be.
Kivánok neked és párodnak jóegészséget szivélyes üdvözlettel. Anyuci91.A nevem Ági.
Kedves beiróknak minden tiszteletem, valami hivatalos ez a nevelőszülői egyesület, vagy meg lett valamikor alapitva? Én a magam részéről az
SOS gyermekfalut mutatták a tévében,ahol szakemberek foglalkoznak a gyerekekkel tőlük igazán sok mindent megtanulnak.Nem kallódnak az utcán valahol,hanem az elvárárásoknak megfelelően, a legjobb helyen vannak és az ellátásukról maximálisan gondoskodnak,bár minden fiatal, akinek a sorsa nehéz és kilátástalan ilyen helyre kerülhetne. Ahol tulajdonképpen emberi és szeretetbeli nevelésben részesülhetne. Ez tulajdonképpen rengeteg támaszt és segitséget jelent.
Kivánok hozzá további sok sikert és jóegészséget Szivélyes üdvözlettel: Anyuci91.
irigyellek,mi legfeljebb az udvari medencéig jutunk el....
a programot meg ti mondjátok meg hiszen ti vagytok a vendégek, viszont a kaja miatt tudnom kell hogy megyünk-e valamerre.beszéld meg zsaniékkal , találjátok ki most TI!!!!