Nevelőszülők (beszélgetés)
Én nem engedem ki őket az utcára,hatalmas udvarunk van,játszanak ott.
Meg még kicsik, én meg nem érek rá kint lenni velük,ha ráérek inkább elmegyünk a játszótérre
Azt is kéne de most tele a hűtő majd ha ürül levagdosm őket kezdenek nem tojni akkor meg minek tartani.
Be kéne csalnom a kicsifiam de annyira szeret kint lenni a gyerekekkel az utcán. Itt bent egyedül van. Pedig nem szeretm ha ki megy. Ti ki engeditek az utcára játszani?
Sziasztok reggel nem volt net igy nem volt érkezésem :)
Ma levágtuk a Béla kakast:( 8 kg volt. Hát birkóztunk amig pucoltuk:)
e-mail cimedre amit iwiwen megadtál.
KÜld el ide privibe a cimed,és küldöm megint nagyon jó kis hely,és csak meghivóval lehet belépni.
szép estét mindenkinek!
Zsani küldtem meghivót a donnára neked.
Ha kell nektek is küldök,ha E-mail cimeteket elkülditek privibe.
sziasztok..
még nem igazán vagyok a toppon a pihenés terén de már alakul.a fene sem gondolta ,hogy ennyi ideig tart vissza cipelni ezt a rengeteg csetrest,mindenkinek,de ma végre sikerült.
hát igen ,ritkán volt száraz a szemem a szertartások alatt,de úgy láttam a nászasszony pont úgy szipogott mint én.a képeket már felraktuk a gépre csak onnan sehogy nem tudom felrakni a helyükre,meg az iwiw-re sem .most nászúton vannak a fiatalok,de vasárnap itthon lesznek, és majd ők felteszik...én már nem kísérletezek vele...
Kata ,Bogika hogy van??mit mondott az orvos??
Zsani mekkora már a pici fiacskád??gondolom csak eszik,és hízogat,növöget..
Lúdanyó ,én láttam reggel a kisfiadat ,egy kicsit késésben volt ,de ahogy meglátott minket ,rögtön futásnak eredt ,és pár perccel a csöngetés után már bent is volt az iskolában.na ma is korán indulok lefeküdni,igaz hogy mindig így van ez aztán meg mindig éjfél mire ágyba keveredek..úgyhogy jó éjszakát kívánok mindenkinek, majd holnap már jobban ráérek,,sziasztok.....
ma papit gyűjtés volt majdnem 8 mázsa papirt vittem
örültek is a lányok, csak sajna ez két osztálynak ment igy feleződött...
Szép jó reggelt!
Bobimami őrülök, hogy jól sikerült a lagzi várjuk a képeket.
Ma gyalog ment a kisfiam az iskolába mert az új biciglik már rosszak mind a 2 fiúnak! Most aztán izgulhatok, hogy rendesen oda ért...
legyen szép napotok!
sziasztok..
csak egy kicsit jöttem ,mert már alig látok az álmosságtól.a lagzi nagyon jól sikerült,majd teszek fel képeket,a kicsik is csoda aranyosak voltak,mind koszorúsok voltak...de a menyasszony,hát nem azért mert az én lányom ,de ő csodálatos volt...egyenesen GYÖNYÖRŰ...reggelig 6-ig tartott a lagzi de már senkinek nem volt energiája ,hogy hazakísérjük őket gyalog mert 1 km-re lakunk a műv,háztól...
megyek aludni,jó éjt mindenkinek....sziasztok...
sziasztok!Mi is fent voltunk az éjjszaka,Vikikével.Azt mondta nem álmos,és mesét akart nézni,egy ideig ellenálltam,de feladtam mert ha igy is ugyis fent vagyunk,akor legaláb ne nyávogjon.
Milyen volt a lagzi?
KEDVES Dozy!
Olvastam a fórum hoxán nevelszülőkről szóló meginditó leveledet. Azt nem tudom az anyukájukat ismerted-e, hiszen sziveden viseled a gyerekek további sorsát és valószinűleg szeretnéd tudni az is ismeretlen, hogy vidéken, vagy pesten laknak,v.
éltek. Mint kivülálló jó lenne figyelemmel kisérni az eseményeket. Ehhez nagymértékben hozzájárult a nehéz pénzügyi helyzet igy az anyuka titokban hozzájárult az örökbefogadáshoz.
Valszinűleg a hatóság, akire tartozik, nincs a kicsiknek rokonuk, akire rábizhatnák és azért szánta el magát erre a lépésre. A kisfunak van még négy feltestvére jó lenne,ha ők is családi és emberi környezetbe kerülnének, de a testvéreket ne szakitsák el egymástól. Kiderült vajon, hogy a rendőrség kit köröz az adósság és büncselekmények miatt. Nem beszélve arról, hogy ezek az ártatlanok, az égvilágon semmiről sem tehetnek.
Nekem az elsősorban sajnos a hatóságok és a TEGYESZ jutott eszembe nekik a feladatuk az ifjuságvédelem ő hozzájuk kell fordulni és érdeklődni egyenlőre mást nem tudok elképzelni esetleg szóbajöhet ha van ott Családsegitő ott még jogász is felvilágositást tud nyujtani. Megértem az aggódalmadat ez egyszerűen borzasztó. Az örökbefogadás, örökbeadás fórumra, ha megkeresed ott is leirtad mindenféle tapasztalatot. Az életbe lépett rendeletek szigorubbak lettek, levonva a régi tanulságokat bizony nem mindegy, hogy hova fognak kerülni, mert bizony a későbbiekben lelkisérülést fognak szenvedni. Jelenleg jobban odafigyelnek erre, mint a korábbi években. Azt kivánom, hogy olyan család kapja meg őket, akiknél teljes biztonságban és nyugodt körülmények között lehetnek egészen felnőtt korukig, amig önállóak nem lesznek. Remélem az életük is előbb utóbb jobbra fog fordulni bizzunk benne. Iletétekteleneknek, vagy érdeklődöknek vajon adnak információt azt nem tudom. Végső esetben,ha segitséget szeretnél kérni, akkor a fórumon keresni kell egy hozzáértőt, vagy az utolsó lépésként a médiához fordulhatsz és kinyomozhatják és utánajárhatnak ennek a szomorú történetnek, amit velünk megosztottál.
Kivánok neked mindenjót Anyuci91.
Sziasztok!
Na ide értem végre készvagyok...
De. a szokásos főztem pásztor tarhonyát (nemtudom milyen krumplitb vettem már minden puha volt csak az nem) Meg csont levest meg piskóta tekercset amit most az elöbb eltütettünk egy szempillantás alatt. Meg voltunk templomba természetesen a _Házastársi hűségről szólt a mai szent beszéd_ Bizony sok megszívlelendőt mondot a tisztelendő úr...Na de a du... 5 órát!tanultam a kicsivel szörnyú kész vagyok. Közbe a szólőt kipréselte a párom azt szüröm éppen.
Bobimami biztos nagyon elfáratt:)most alszik és biztos újra éli a csodás órákat! :) remélem minden rendben ment!?
Szívesen találkoznék bárkivel ha ide a közelünkbe jönne..:)
A lányom nem jött haza a nagyfiú csak hétfón megy vissza. Most játszanak" be sem megyek mert mára már ki mérgelődtem magam...
szia...
ha jól tudom, meghatároztak egy időt, talán fél év, ha ezalatt a szülők nem jelentkeznek, utánna örökbeadhatóvá nyilvánitják a kicsiket, nem jellemző, hogy szétválasszák őket, bár már hallattam ilyenről is , de nem a mi megyénkben.
nálunk a nevelőszüló ha szeretné örökbe fogadhatja a kicsiket, ha nem akkor keresnek nekik más szülőket...
sziasztok, na végre én is ideértem....
járdalapokat raktam le és nagyon úgyérzem mintha elfáradtam volna:))
bobimami irigyellek én is szivesen táncolnék már egyet...gondolom a menyasszony gyönyörü lehet...
Zsanikám, hogy van a kis drágád, most már biztosan belerázódtatok az éjszakázásba....a család elfogadta a kicsit mostanra?
lúdanyó egy kis mákos gubát küldhetnél a páromnak mert nagyon imádja, én ma mákos tésztát csináltam, had örüljön:))
Meg jöttem!
kint voltunk a nyaralóba bográcsoztunk, paprikás krumplit nagyon finom lett meg mákos gubát csináltam . Meg leszedtem egy csomó szőlőt azt szemezgettem lett egy gyerek kádnyi. Jól elfáradtam.
Veletek mi van?