Nevelőszülők (beszélgetés)
Mindig a tárgy hónapot kapjuk,most a héten hivtak a mák-tól és rá kérdeztem.
Ma nem tudom mi volt a kicsikkel de nagyon rosszak voltak pedig én ilyet ritkán mondok,de ma azt mondtam agyon csapom őket,erre mit mond az egyik gyerekem, anya ne szóljál jóóóóóóó!!!!!!!Na legyek most mérges.
szerintem tárgy hóra kapjuk de nem vagyok biztos benne -
mi 12 ig dolgoztunk autókereskedésünk van meg tüzifa kereskedés hideg van most rendesen van megrendelésünk de ennek van szezonja mi is tanultunk meg osztály társak voltak itt lassan fürdés a gyerekeknek meg fekvés .
nekem nagyon jól, már alig várom, hogy lefeküdjön mindenki és csend legyen:))
a két nagyobb matekozik apával......
és neked, mesélj magatokról...
A fának -szénnek sokkal másabb a melege....
Most beszéltünk az unokákkal ma tartják a kicsinek a szülinapját..buliznak ők is de csak fiuk vannak meghíva 1 kislányt is hivitt a szerelmét" de ő nem jött el..:))
mennyivel tisztább munka:))
most meg mehetek fürdeni, a vizet is használom, egy kicsit a gázt is és tusfürdőt...micsoda pocsékolás:))d
majd megkérdem a lányokat maradt-e fölösleg, de lehet, hogy mind elköltötték....
emlékszem , volt egy nagyon aranyos magyar film, amikor az iskolába le kellett a gyerekeknek másolni a pengőt...és apuka csinálta meg és otthagyta az asztalon...annyira jól sikerült, hogy anyuka elköltötte...és akkor ment a pénz utáni hajsza , hogy ne jöjjenek rá, hogy hamis...
kisalakoltam a kazánt, alig kapok levegőt.... ilyenkor vágyom a gáz után...mennyire tiszta....
eljutt előbb vagy csak utobb egy egy gyerek mikor már magától tanul nélkülünk is szerencsére én már itt tartok , átvészeltük igy is ezt a sok középiskolás félévet minden baj nélkül...
persze itt már néha a fizika vagy a kémia vagy a matek kapaszkodnom is kéne...egy egy részhez...itt már a boltos játék helyét átvette a buli....diszkó...és hiába szól az apja..,hogy ....
pont ezt akartam mondani ..:9 ha jól sikerülnek a bankók segítek a teritésbe..:))
Megtanultuk a környezetet. Nálunk csak a TV meg a gép. Mondtam a kicsinek játszon a játékaival..na immel -ámmal egy kicsit de negyd óra múlva jön
-mami had tv -vézzek..!
nem tudnak már játszani...
jaj, képzeljétek nálunk most nagyban megy a pénzhamisitás:))
a lányaim egész délelőtt kartonból gyártották a pénzt, délután boltosat fognak játszani,:))
szép napot mindenkinek....
emlékszel Zsani,mikor azt mondtam,hogy örülsz majd ,ha néha jut egy kis idő ,magadra?????????????????na ezekre a pillanatokra gondoltam.imádjuk a gyerkőcöket,de néha jól esne ,egy kis magány,
szép napot...
álmomban egész éjszaka takaritottam, most úgy döntöttem, hogy szabit veszek ki
hahó ,sehol senki?????????????????
akkor mindenkinek jó éjszakát kívánok.....
na meg a páros izzadás:))
melyikőtök receptje ez, lúdanyóé vagy bobimamié...
megyek én is elteszem magam holnapra ha sikerül, ma gondok lesznek a lefektetéssel, mert szaporodtunk
egy barátnővel,,,holnap már 6 an lesznek,,,,
küldjétek a nyugtatókat...:))
sziasztok.megjöttem.!
mára már befejeztem,igaz még a lefektetés hátravan ,de azt majd Sanyi megcsinálja..
Zsani jó sok forró teát igyál ,nyakig betakarózni,és gyorsan meggyógyulni...!!!!!!