Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket? (beszélgetés)
Remélem ma éjszaka már tudsz aludni!!!
Nappal le tudsz vele legalább egy kicsit pihenni?
Sziasztok!
Én majd délben kávézom. Éjszakás voltam, megyek aludni egy kicsit.
Sajnálom, hogy neked is sz.r éjszakád volt. Én legalább most alhatok egy kicsit...
kávézzunk még nincs késő..gratulálunk az évfordulóhoz...mi már kétszernél is több vagyunk...
ma nagyon meleg volt
Sziasztok!
A szülinaposokat isten éltesse!
Ki se merem mondani, ma meg a 18. házassági évfordulónk van.
Hú Kati nagyon szerencsés vagy az autogramért meg, hogy egyáltalán ott lehettetek. Biztos jó buli volt. Bár én a Wolf Katinak drukkoltam de a Csaba is a kedvenceim között volt.
Klári te meg a pasik helyett inkább gyere inkább cseverészni! Amúgy belaktátok már az új lakást? Csajszid hogy viseli a változásokat?
Jó reggelt és szép napot!
Boldog szülinapot párodnak!
Az enyémnek is tegnap volt a szülinapja:)
Voltunk Vastag Csaba koncerten, Danikának szereztem autogramot, pedig nem volt ideje szegénynek, így 10-nél többet nem tudott adni. De a fiamnak megszereztem!!! Nagyon boldog:)
Sziasztok! Jöttem egy kicsit! Fiuk leléptek focimeccsre a lányom meg kézimeccsre, én meg úgy döntöttem elmegyek a Lillusommal a játszótérre. Van egy tök jó hinta féleség abba
szoktam hintáztatni, nagyon élvezi.
Mi most elég tűrhetően vagyunk. Élvezzük a jó időt. Klári te merre tüntél pár napig?
Köszi a párom nevében is a köszöntéseket!
sziasztok
mifalun lakunk de közel Szenteshez oda viszi Edit
Edinát.Mivel az én fiaim már kirepültek és elég
messzire.Nagyon ritkán látom őket főleg netezünk
van 2unokám 9 éves fiú ikerpár.Ezért sokat
vagyok a tesóméknál.Ott lakik az anyukám is
Szép hétvégét kicsiknek és nagyoknak
Szia!
Én nem is emlékszem rád, olyan régen voltál:)
Örülök, hogy jól vagytok!
Puszi
Kata
Tényleg elég régen voltál. De érthető ahol nagy a család meg persze mindig akad a háztartás körül is elég teendő. Azért próbálj jönni egy kicsit ha az időd engedi.
Hál istennek mi mostanában elég tűrhetően vagyunk, persze néha a csajszikámnak is vannak nehéz napjai, főleg az esős, szeles idő viseli meg nagyon a szervezetét. Olyankor elég nyafis a nappalunk és az éjszakánk is egyaránt.
Nagyon jó ha az Edina szeret a közösségbe, mi is szívesen mennénk de sajna mifelénk nincs ilyen lehetőség, pedig nagyon szereti a gyerekeket. Biztos jót tenne neki is. Nálunk heti 3 alkalommal házhoz jár gyógypedagógus, konduktor, és gyógytornász. Egy időbe jártunk uszodába is de sokat betegeskedett és le kellett mondanunk róla, pedig élvezte a csajszim meg jó is volt az ízületeinek.
További szép estét mindenkinek!
Sziasztok lányok
elég régen voltam ezen az oldalon
remélem a gyerekek jól vannak
Edina ugyanúgy van ahogyan eddig is volt
hetente háromszor viszi a tesóm napközibe
nagyon szeret ott lenni
további szép napot kicsiknek és nagyoknak
egyaránt
* *
Egy mosoly semmi más
Neked adom Reád vár,
Néha felemás, néha szomorkás,
De Neked szól, s ettől más!
Csak egy pillanat mi tova illan,
De emléke mindig Veled van,
Ez lészen bánatod orvossága,
Nagy kincs e szomorú világban!
Ingyen adom nem kérek semmit,
Cserébe a bánatod hagyd itt,
Akaszd bánatod a fogasra,
S ha elmész hagyd magára !!!
kávé jókedv és elkezdtem hivatalosan a tizen kettedik gyereket iratni az elsőbe miközben persze az érettségizés is halad...
Sziasztok!
Én most ébredtem, kávézzunk.
További ajánlott fórumok:
- A világ változott vagy a szülők nevelnek "lazán" gyermeket?!!
- Anyukák, akik "különleges" gyermeket nevelnek (tartósan gondozásra szoruló, fogyatékossággal élő kismanók). Beszélgessünk!
- Hogyan neveljünk öntudatos, de szófogadó gyermeket?
- Válni, halmozottan sérült gyerekkel (figyelemzavar, autisztikus, hiperaktív)
- Látássérült gyermeket nevelö szülök, beszélgessünk.
- Hogyan foglalja el magát a látássérült gyermeketek? Az én lányom nagyon nehezen talál magának elfoglaltságot:(